http://www.sportdog.gr/article/107348/epese-na-pnigei-epeide-den-pere-adeiodotese-e-aek
ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΕΖΑ!
http://www.sportdog.gr/article/107348/epese-na-pnigei-epeide-den-pere-adeiodotese-e-aek
ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΕΖΑ!
ντεμάκια…το πιο ηλίθιο οπαδικό είδος!Έπρεπε να είμαι εγώ ο καπετάνιος και ο βλάκας θα έκανε τώρα παρέα με τους αστερίες και τους αχινούς! :lol:
Οχι ρε φιλε εχουμε ξεφυγει τελειως!!!
Το ίδιο θα κανω αν αύριο χασει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
και γω αν αυριο το χασει ο Παναθηναικος.
Δεν χωραμε και οι δυο στον κόσμο τούτο λοιπον
Αντε ρε και οι δύο, αυτοί είναι ΑΕΚτζήδες, δηλαδή επάγγελμα Μάρθα Βούρτση, τι σχέση έχουμε εμείς;
Μπορούν πάντα να γίνουν επεισόδια πριν το ματς και να μην φουντάρει κανείς σας.
…ας ελπίσουμε, να μην γίνει κάτι τέτοιο, γιατί αν χάσουμε μαυτόν τον τρόπο τον τίτλο,θα φουντάρουμε όλοι:):!:
[B]Τι ψηφίζουν οι οπαδοί![/B]
για τον πουτσο
Αυτοι ειστε. [-X
:lol:
Όποιος θα ήθελε ως χόμπι να ασχοληθεί με ιστοσελίδα, να γράφει δικά του άρθρα αλλά και την ειδησεογραφία της ημέρας. Όποιος θέλει να μάθει τα “μυστικά” του να γράφεις σε site και θα ήθελε να γίνει μέλος του team του transfernews ας στείλει μέιλ στο info@transfernews.gr
ποιο καλο παιδι θα μας αντιπροσωπευσει
^^μιλάμε για έγκυρη δημοσιογραφία
*αν και ενα άρθρο θα το έγραφα με τα πράγματα που εχω γράψει εδώ, μήνες πριν συμβούν για τις περσινες ομορφιες. και μετα θα ποσταριζα στο τι ταινία είδατε σήμερα, από τον άλλο κόσμο :lol:
Τι γινεται πάλι στην Ιταλία ρε…?Πάλι στημένα,πάλι στοιχηματισμοί,ωραία πράματα.
Εμάς κοιμούνται τα παλικάρια,μην τα ξυπνάτε.
βραζιλια αργεντινη φιλικό χθες.
3-4
με τον μεσι να βάζει 3 , με το τρίτο να ειναι σουταρα.
στο 2:59 ολη η αλήθεια γιατι πρέπει να δείτε το βιντεο
τι καρφωσε παλι το παλικαρι! απιστευτες διακυμανσεις στο ματς! συνεχομενες ανατροπες! οντως παντως ολη η αληθεια ηταν “μπλε”. :lol:
…αυτό που γράφει ο cynic:):!:
^^ φήμες λενε οτι η αελ υποβιβάζεται απευθείας στα τοπικά. :lol:
πρέπει να βρει 300 χιλιάρικα τον ξαναχωνουν μέσα. και του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με τον αθλητισμό λεει! ρε εχει να στήσει ο ολυμπιακος βολου :lol: