Άντε να παίρνει σειρά και ο Αγαπούλας…
Το μονο σιγουρο.Λαδι θα βγει και αυτος!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?jm2yeg
Sent from my iPhone using Tapatalk
[B][I][U]Η δήλωση του Σάντος μας έκανε να ανατριχιάσουμε περισσότερο κι απ’ το γκολ του «Κάρα»![/U][/I][/B]
Αλλά έχουμε και έναν προπονητή που και ως άνθρωπο είναι σίγουρο ότι τον ζηλεύουν όλοι. Η απάντηση του στην ερώτηση «αν παίξαμε για να αποδείξουμε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Ελληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο» ήταν αποστομωτική:
«Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Για αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό?»
Πως το είχε πει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες; «Εγώ είμαι πιο Έλληνας από όλους τους Ελληνες»!
sport-fm.gr
http://www.aniwthoi.net/2012/06/blog-post_9467.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Έφυγε ο Αλκέτας
ελαφρύ το χώμα
καλο του ταξιδι. τον ειχα για λιγο πιο μικρο. ειχε λεει και προβληματα υγειας.
οχι πιο μικρος αφου ηταν προπονητης και στο euro 80
Καλο του ταξιδι και ευχαριστουμε για οτι εκανε στην καριερα του!!!
δόξα και τιμή. το τίμιο ξέσπασμα στα αποδυτήρια θα μας συντροφέυει πάντα:!:
Αυτο.Μιλαμε ειχα ριξει τρομερο γελιο τοτε.Καλο ταξιδι ρε Αλκετα
Προμενάδα στον ποδοσφαιρικό παράδεισο… RIP coach
…πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος…r.i.p.
Μεγάλη απώλεια σήμερα.
Παραιτήθηκε ο Μπιτσαξής…
Θρήνος για το ιερό τοτέμ του αθλητισμού…
Γεια σου ρε Μπομπολα τσιφτη !!!
Στο διάολο κ ακόμα παραπέρα…
ετσι. πάμε για νεες επιχορηγήσεις και νέες λαμογιες.
[B][I]Παραιτήθηκε ο Μπιτσαξής. Σε ένδειξη θλίψης, αναβάλλονται όλες οι αναβολές![/I][/B]
χαχαχαχα
σταμάτησε ο ΘΕΟΣ Juan Sebastián Verón.
σε λίγους μήνες πήρε ευρωπαϊκό σουπερ καπ, πρωταθλημα ιταλιας, κύπελλο ιταλιας, σουπερ καπ ιταλιας.
Ενας απο τους 3-4 πιο αγαπημενους μου ποδοσφαιριστες ever !!! :bow2::bow2::bow2:
Μεγαλος παιχτης!!!Ονειρο μου ηταν να επαιζε καποτε στον Παναθηναικο οπως ο Πατερας του αλλα δυστυχως εμεινε μονο ονειρο
ειχε ακουστει παρα πολλες φορες το ονομα του για να ερθει να παιξει σε μας
:lol::lol::):!: