Συμφωνώ με τον Mandrake και μην τσινάμε μετά που χαρακτηρίζεται η κοινωνία μας βαθύτατα συντηρητική. Τόσο εύκολη κοινωνική κατακραυγή χωρίς να επικληθούμε έστω και λίγο την επιφύλαξη, την δικαιοσύνη και την σωστή και ισορροπημένη κρίση μόνο σε συντηρητικές κοινωνίες παραπέμπει. Πραγματικά απορώ.
δεν ειμαι follower, απλα μπηκα κατευθειαν μολις βγηκε η ειδηση για το tweet. αυτο απανταει και στο αν ειναι δημοσιο το προφιλ της
Αυτά μας μαράνανε, σιγά το ρατσιστικό σχόλιο γτπ καβάλα!
Τώρα ρε συ Dead χρωματίζεις κάτι για να υποστηρίξεις τη γνώμη σου. Καταργείς τη λογική που πιστεύω ότι έχεις. Είναι δυνατόν να λέει κάποιος κάτι τέτοιο σοβαρά; Έχω ακούσει άπειρα ανέκδοτα μαύρου χιούμορ στη ζωή μου, όπως και ο καθένας μας. Φυσικά αν ενοχληθεί κανείς με ανέκδοτα για τον Χριστό ή τον Αγιο Πέτρο εκεί αρχίζουμε τον εξαψαλμο περί πουριτανισμού.
Και σου ξαναλέω. Αν υπάρχουν στοιχεία για ρατσιστικές συμπεριφορές το ενδεδειγμένο είναι να περάσει από αθλητικό δικαστή. Είναι θεσμός. Όχι μπούγιο.
Aκόμα και χρυσαυγίτισα δηλωμένη και γραμμένη στην τ.ο. Κάτω Ραχούλας να είναι το πρόβλημα πιο ακριβώς είναι? Ηλίθιοι υποκριτές αν έπαιρνε μεταλλιο θα κάνανε κωλοτούμπες.
Τι συμβολίζουν;
μιλάμε για υπαρκτά πρόσωπα τώρα, σε λίγο θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν είναι καλό να βγει ανέκδοτο και τον μπατμαν.
shadowking σωστή η τελευταία πρόταση και καμία αντίρρηση. Λόγω πιέσεων βγήκε η απόφαση. Το πρόβλημα όμως θα ήταν το ίδιο με όλα τα άλλη μέλη της ΧΑ: θα έπρεπε να είναι εκτός νόμου, τελεία και παύλα
Ομοίως, μπορούμε να θερωρήσουμε ρατσιστικά και τα ανέκδοτα για τους Πόντιους, τους Εβραίους, τον Αμερικανό, τον Ιταλό, τον Ελβετό και τον Έλληνα, τη μικρή Αννούλα που μπήκε στο φούρνο και τόσα άλλα. Μαύρο χιούμορ είναι και τίποτα άλλο, ίσως και υπερβολικό, άνοστο και χοντροκομμένο σε κάποιες περιπτώσεις. Υπερευαίσθητοι έχουμε γίνει μου φαίνεται. Και σιγά τώρα το πανηγύρι των Ολυμπιακών.
Πολύ σωστός, εδώ μέσα το λένε τα νεοφιλελεύθερα.
Υπαρκτά ξε-υπαρκτά υπάρχει κάτι που λέγεται σεβασμός στην προσωπικά και θρησκευτικά πιστεύω του άλλου. Να το μάθεις έστω και λίγο αργά.
Εγώ τα ανέχομαι γιατί σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να γελάσει (και γιατί στην τελική από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει, είμαι αναίσθητος). Αλλά δεν μπορώ να ορκιστώ ότι θα πρέπει να το ανέχεται ο καθένας.
Η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου.
αυτοί που πιστεύουν στο χριστό και στον άγιο πέτρο και μπορεί να ενοχληθούν από τέτοια ανέκδοτα είναι υπαρκτά πρόσωπα.
δε περίμενα τίποτα διαφορετικό από έναν κόσμο που γούσταρε και επικροτούσε όταν ένας ναζί βάραγε μια γυναίκα επειδή διαφωνούσε μαζί της είμαστε η σήψη στο μεγαλείο της, έπρεπε να της πούμε και μπράβο της καριολίτσας επειδή είναι τρεντορατσιστής. ΟΥΣΤ ΡΕ:!:
Εδιτ: τότε λόγο ύπαρξης έχει η κουβέντα που θα γίνει όταν βγουν ανέκδοτα γι αυτούς που πιστεύουν σε fictional heroes
Ότι να’ναι όμως.
εξισώνεις θρησκείες στις οποίες μπορεί να πιστεύουν εκατομμύρια άνθρωποι με fictional heroes.πραγματικά οτι ναναι λες.
όπως είπε και ο amazing journey υπάρχει και σεβασμός στα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου.
ντάξει τρόλαρα λίγο με τον jesus, σου χω πει πως μου φτιάχνει την όρεξη να μιλάω για γιαυτόν
εδιτ: οριτζιναλ δεν απαντάω γιατί είναι εντελώς οφτοπικ, αν ψήνεσαι πάμε στο θρεντ της εκκλησίας,θρησκείας ή καπως έτσι να συνεχίσουμε! νο προμπ
Προσκυνώ την άγια τηλεόραση τα μπλογκ τα επουράνια τους αγίους αποκωδικοποιητές που μου έκαναν το μυαλό φριτέζα και με απασχολεί τι έγραψε στο twitter η Παπαχρήστου και το έκανα και μεσανατολικό
τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η υποθεση βρωμαει σκοπιμοτητα και υποκρισια.
καποιος-καποιοι ηθελαν να καταστρεψουν την κοπελα και τα καταφεραν…τετοιος ντορος δε δημιουργειται με το παραμικρο.
ή κομμουνιστές ή Εβραίοι ή μασόνοι, σίγουρα! Παίζει να είναι και τα τρία μαζί…
Πότε έγινε η δημοσίευση στο τουίτερ της; Για να ξέρουμε τα γρήγορα αντανακλαστικά των καλοθελητών 8)
Τέλος πάντων, και πολύ ασχοληθήκαμε… και στα τέτοια μας οι “ολυμπιακοί” αγώνες (πότε θα σταματήσουν να λέγονται έτσι; κατάντια για την ιστορία των αρχαίων αγώνων…).
Καμιά άλλη σοβαρή αθλητική επικαιρότητα έχουμε;