Αθλητική επικαιρότητα

Ετοιμαζόμαστε…ειδικά τώρα που τραυματίστηκε και ο Μπράβο και θα παίξετε με τον Ζεβλάκοφ στόπερ ετοιμαζόμαστε για τρελα γλέντια…!:smiley:

Εμεις οι παοκτσηδες μονο δημοτικο τελειωσαμε

Ε τοτε μη μας λες κι αγραμματους ετσι?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=167617&postcount=98

Φιλακια…

Βαριεμαι να ανοιξω συζητηση,οκ?8) 8)

16 χρόνια σχολειό,4 χρόνια η κάθε τάξη?:-s

Κληρωση UEFA σημερα για ΠΑΟ,Αρη,Πανιωνιο,Λαρισα και ΑΕΚ αν αποκλειστει.

ΠΑΟ και ΑΕΚ θα εχουν σχετικα ευκολους αντιπαλους,ενω οι αλλοι 3,και ειδικα η Λαρισα,εχουν πιο δυσκολο γκρουπ.

Απο contra.gr:

Ο Παναθηναϊκός θα κληρωθεί με μία εκ των Οντένσε , Αρτμέντια , Ζυρίχη , Ερτσίγεσπορ και Τάμπερε.

Η ΑΕΚ (αν αποκλειστει) θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γκρόνινγκεν, Νυρεμβέργη, Μίντιλαντ, Σάλτσμπουργκ και Ραμποτνίτσκι.

Ο Αρης θα κληρωθεί με μια εκ των Βασιλεία, Σαραγόσα, Αμβούργο, Αούστρια Βιέννης και Χάποελ Τελ Αβίβ.

Δωσε μας καμια Αουστρια ή Χαποελ ρε να γουσταρουμε.Απο τις 3 πιο δυνατες,προτιμω τη Βασιλεια…Σαραγοσα ειδικα μακρια απο μας.

Ο Πανιώνιος θα παίξει με μια εκ των Αλκμααρ, Αντερλεχτ , Σοσό , Σαμπντόρια και Σπαρτάκ Μόσχας.

Τέλος, η κυπελλούχος Λάρισα, η οποία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 19 χρόνια, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αγιαξ , Παλέρμο, Μπλάκμπερν , Ρεν και Μπράγκα.

Δηλαδη Πανιωνιος και Λαρισα πεφτουν σιγουρα με αρκετα καλες ομαδες(με εξαιρεση ισως την Μπραγκα και τη Σοσο που μπορουν να θεωρηθουν πιο αδυναμες),ενω οι αλλοι 3 με λιγη τυχη συγκεντρωνουν περισσοτερες πιθανοτητες προκρισης στους ομιλους.

Έλα μωρή αρειανάρα! Πήραμε Βλάνταν Ίβιτς! :smiley:

!
Αυτη ηταν η εντυπωσιακη μεταγραφη για το κλεισιμο…?

Τελοσπαντων,αμα εκριναν οτι τον χρειαζονται ΟΚ.Τουλαχιστον πηραμε “σχεδον Ελληνα”! :lol:
Σε κανα 2ωρο μαθαινουμε και τον αντιπαλο μας στο UEFA.
Α,οι αγωνες θα γινουν 20/9 και 4/10.
Ελπιζω ο πρωτος να ειναι εντος εδρας…(για να προλαβω να παω).

THN TYXH MOY MEΣΑ.ΓΑΜΩΤΟ.

Αρης - Σαραγοσα

ΠΑΟ - Αρτμεντια

ΑΕΚ ή Σεβιλλη - Σαλτσμπουργκ

Λαρισα - Μπλακμπερν

Σοσο - Πανιωνιος

Πφ.Τουλαχιστον θα δω ματς,ο πρωτος αγωνας θα γινει Χαριλαου.

[ul]
[li]Ο Αρης εχει τη δυσκολοτερη κληρωση αλλα για εναν περιεργο λογο τον πιστευω πολυ φετος…
[/li][li]Ο ΠΑΟ ας εχει υποψη οτι παιζει με καλη ομαδα, πολυ καλυτερη της Ζαποριζοαποτετοιας…
[/li][li]Η ΑΕΚ εχει πολυ δυσκολη κληρωση αλλα θα το παλεψει…
[/li][li]Η Λαρισα θελει θαυμα…
[/li][li]Ο σοβαρος Πανιωνιος μπορει να περασει…
[/li][/ul]

Χρειαζομαστε τουλαχιστον 3 παρουσιες στους ομιλους…

Γλουπ.
Τωρα βλεπαμε με τον Μανο την συνθεση της Σαραγοσα.

Αιμαρ,Ματουζαλεμ,Αγιαλα,Μιλιτο(ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΥΤΟΣ??ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ??),Ρικαρντο Ολιβειρα,Σελαδες…
ΓΙΕΑ.

Αϊμαρ, Αγιαλα σε πτωση εδω και χρονια. Ματουζαλεμ καλος αλλα οχι και να τρελαινεσαι. Στη Μπαρτσα πηγε ο Γκαμπριελ Μιλιτο ο αμυντικος, ο Ντιεγκο ο φορ εμεινε…

Συνεχιζω να σας πιστευω…

Εχουμε το…πλεονεκτημα οτι ειμαστε κι εμεις “ισπανικη” ομαδα και το τεχνικο μας τιμ την ξερει αρκετα καλα την Σαραγοσα.
Εχει ομως αρκετους παικτες αξιας,οι οποιοι και μονο ως ονοματα γερνουν ακομα περισσοτερο την πλαστιγγα υπερ της Σαραγοσα(εχει και D’alessandro και Juanfran και Σεζαρ τερματοφυλακα).Αλλα ολα θα φανουν στο γηπεδο.Δεν παμε ως προβατα επι σφαγη,ειμαστε το αουτσαιντερ φυσικα αλλα στα @@ μας.
Τελοσπαντων,θα χουμε τουλαχιστον γεματο Χαριλαου,θα ξελαρυγγιαστουμε και οτι γινει ρε.

ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ.

O Oκκάς υπέγραψε στη Θέλτα… :!:

Που το περίεργο ρε Μάνο,Β Ισπανίας παίζει η Θέλτα.

Ο ¶ρης με ΠΑΡΑ πολύ τύχη μπορεί να κάνει την μεγάλη έπληξη και να αφήσει άφωνη την Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός αν παίξει σοβαρά δεν νομίζω να αντιμετωπίσει προβλήματα, πάντως δεν πρέπει να υποτιμήσει την αντίπαλο του, η οποία σημειωτέον πριν 2 χρόνια νομίζω έπαιξε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.
Η Λάρισα δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες.
Ο Πανιώνιος αν παίξει σοβαρά και έχει με το μέρος του και κάποια τύχη πιστεύω ότι μπορεί να περάσει.

O Παρασχος φευγει,ενω η διοικηση του Αρη δειχνει για αλλη μια φορα τρομερη εμπιστοσυνη στις επιλογες της και στριμωχνει τον Ολιβα,με καθολου απιθανη την απομακρυνση του μεσα στη διακοπη.Τι ζωα γαμωτο.

Ρε είναι ντροπή και αίσχος αυτά που βλέπουμε… Ο Παράσχος νομίζω είναι στάνταρ ότι φεύγει, και μάλλον πάει Fernando Santos. Ελπίζω να μη χάσει στη δεύτερη αγωνιστική για να μείνει αυτός.

Μου θυμίζει τα ηλεκτρονικά που παίζαμε παλιά στα καράβια. Αν έχανες σταματούσε το παιχνίδι, αν νικούσες συνέχιζες όσο πάει. Έτσι θα το κάνουμε από δω και πέρα, όποτε χάνει μια ομάδα θα αλλάζουμε προπονητή.

Τραγικοί…

Ωραια.
Ρηξη στις (οποιες) σχεσεις Φερερ-Σκορδα,επειδη ο τελευταιος δεν υπογραφει τη συμβαση για τις χορηγιες.Ο Φερερ δηλωσε πως αμα δεν εχει διευθετηθει το ζητημα σε 2 μερες,θα σηκωθει και θα φυγει,και αφησε να εννοηθει οτι πιθανως το ιδιο θα θελησουν να κανουν και καποιοι απο τους Ισπανους που εφερε.
Ο Σκορδας απο την αλλη δεν υπογραφει γιατι λεει δεν θελει να δωσει το μανατζμεντ στα χερια ατομων που δεν εμπιστευεται(εννοωντας και τον Φερερ).Αλλα η συμβαση αυτη ειχε εγκριθει απο τη Λεσχη.

Τι να πω ρε μπουστη.Μπουρδελο σκετο γιναμε.Ποτε δεν θα δουμε προοδο εδω πανω.
Αντε ψοφηστε ολοι.Λαμογια.

Θα φέρουμε λέει πρίγκηπα… Αν και εγώ δε νομίζω