Ο πρίγκιπας επιστρέφει! Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων» για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον Σερβοέλληνα τεχνικό στον τέταρτο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα μετά από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, θα ακολουθήσει ο μόνιμος συνεργάτης του, Δημήτρης Μπουρουτζίκας.
Το σιγουρο ειναι οτι ο Αρης θα εχει ομαδα που θα παιζει μπαλα…
Νομίζω με Σάντος και Ντούσαν το πρωτάθλημα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον!
Ελπίζω οι βλάκες στον Άρη να μην διώξουν τον Ντούσαν με την πρώτη ήττα. Είναι ο μόνος που μπορεί να τους κάνει μεγάλη ομάδα.
Παιδιά, ο karvou από σήμερα είναι Άρης. 8)
Κι εγω πιστευω οτι θα δουμε ΠΑΟΚ και Αρη στρωμενους αγωνιστικα. Ενταξει το υλικο τους παραμενει αυτο που ειναι αλλα τουλαχιστον να δουμε μια φιλοσοφια στο γηπεδο…
Δεν περιμενα με τιποτα να ερθει.Πολυ καλο νεο,αν και δεν ξερω αν θα μπορεσει να στρωσει μια ομαδα φτιαγμενη απο αλλον προπονητη,και ειδικα στην κατασταση που βρισκεται τωρα(ακουστηκαν πολλα περιεργα και απο πλευρας Φερερ και απο πλευρας Σκορδα,οπως π.χ. οτι η διοικηση εκβιαζε καποιους παικτες για να υπογραψουν ενα χαρτι που ελεγε οτι θα μεινουν παρα την αποχωρηση του Φερερ,οτι ο Φερερ σχεδιαζει να πουλησει τον Κοκε κτλ κτλ)
Το “κακο” ειναι οτι το πρωτο τεστ του Μπαγεβιτς θα ειναι…η Σαραγοσα.
Μπορεί στον Αρη να ασχολούνται πλέον μόνο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της ομάδας ασχολείται με τους “κίτρινους”. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και για τη χώρα μας.
" Υπήρχε πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Αρη. Με κάλεσαν να αποχωρήσω άμεσα από το σπίτι και να παραδώσω το αυτοκίνητο που μου είχαν παραχωρήσει. Μου φέρθηκαν λες και ήμουν ζώο. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι καν δυτική χώρα και δεν σου προσφέρει μεγάλη ασφάλεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στην Ισπανία. Η κατάσταση αυτή με πλήγωσε πολύ και θέλω να επανέλθω σε φυσιολογικούς ρυθμούς".
Το’χουμε κανει συστημα εδω στον Αρη να διωχνουμε με τις κλωτσιες τους προπονητες.Εναν ανα εξαμηνο.
Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτη η συμπεριφορα πηγαζει απο το οτι οι 3 τελευταιοι προπονητες μας ηταν προσωπικες επιλογες του Φερερ,κατι που δεν γουσταρε ο Σ(ουπερ3)κορδας.Ακουγεται οτι ηθελε να διωξει και τον Κικε Ερναντεθ μετα τα ματς με Πανιωνιο και Παοκ περισυ,παρα το οτι ηταν ακομα στην αρχη και οπως αποδειχτηκε αξιζε να του δοθει και δευτερη ευκαιρια.
Τωρα με Μπαγεβιτς θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα,και γιατι αποτελει προσωπικη επιτυχια του Σκορδα η προσληψη του αλλα και λογω του βαρους του ονοματος του Ντουσκο στην Ελλαδα.Δεν ειναι Ολιβας Γ’ Ισπανιας…
Παντως σε καμια περιπτωση δε δικαιολογω την αθλια συμπεριφορα προς τον Ολιβα και τον Φερερ και την απομακρυνση τους σε πρωτη ευκαιρια.Να δουμε τωρα ποιος θα φερνει παικτες σαν τον Καλβο,τον Κοκε,τον Χαβιτο κτλ,οι οποιοι ηρθαν μονο και μονο λογω Φερερ.
Θα είχε τρελό γέλιο να βλέπαμε τι θα γινόταν αν είχε έρθει τελικά ο Dos Santos στον Άρη. Άραγε θα το ρισκάρανε να στείλουνε Ferrer και Oliva ?
Πάντως ότι και να κάνετε, μακριά από τον άλλο Ferrer, τον Lorenzo, είναι δικός μας.
Σε αυτην την περιπτωση θα του κανε και π**ες ο Σκορδας του Φερερ,γιατι δεν θα μπορουσε να κανει αλλιως.
Αλλα ηταν σχεδον απιθανο να ερθει τετοιος παικτης στον Αρη και στο ελληνικο πρωταθλημα,μη γελιομαστε…Η διοικηση παντως εκμεταλλευτηκε οσο μπορουσε τις φημες ειτε για να πουλησει διαρκειας ειτε για να αυξησει την αξιοπιστια της και να κερδισει την εμπιστοσυνη του λαου του Αρη,κατι που απ’οτι φαινεται το εχει καταφερει σε μεγαλο ποσοστο.
Δεν ειδα ΚΑΜΙΑ γκρινια και αντιδραση απο τον κοσμο και τους συνδεσμους για την απομακρυνση ενος ανθρωπου που χαρη στα κοννε του μπορεσαμε να αποκτησουμε ικανους παικτες,που πριν 2-3 χρονια ουτε στα ονειρα μας δε θα τους βλεπαμε.
Πάντως καλά τα έχωσε ο Ολίβα στον Σκόρδα που δεν κάνει ούτε για παράγοντας ομάδας τοπικού…
Του χρόνου θα πάρετε παίκτες από Σερβία και από Super 3…
Ένα τρίβια : O Σκόρδας νομίζω ήταν αυτός που είχε ξεκινήσει τους χουλιγκανισμούς στο ματς με Ηρακλή που έριξε τον ¶ρη στη Β.
Επίσης, απ`ότι έχω δεί μέχρι τώρα και μιλώντας και από προσωπική εμπειρία λόγω Ξάνθης, ομάδα όπου ο πρόεδρος θέλει να κάνει κουμάντο και στο αγωνιστικό κομμάτι δεν πάει μπροστά…
Xμ στο ματς με τον Ηρακλη ημουν στην 3 και πριν τον αγωνα που μπηκαν καποιοι μεσα και χτυπησαν τον Στεφανη ηρθε ο Σκορδας και ελεγε ηρεμηστε το ματς ειναι δικο μας.
Μετα το γκολ μας που μπουκαραν παλι,ηρθε ξανα και μας ελεγε ηρεμηστε το χουμε το παιχνιδι.
Κατα τ’αλλα δεν ηταν στημενο για 3-2 το ματς.Τεσπα.
Οι χουλιγκανισμοι ειχαν υποκινηθει απο κατι αλλους παπαρες στο ραδιοφωνο,ονοματα δεν λεμε,που δεν παραδεχονται ανοιχτα οτι ειναι αριανοι,αλλα πριν το ματς ελεγαν πραγματα του στυλ “Ο Αρης θα κερδισει μονο αν κοψει τα ποδια του Λαγου και τρομοκρατησει τον αντιπαλο του”.Τελοσπαντων.
Καρβου τελικα χαλαει του Μπαγεβιτς.Κριμα.
Γινε παλι Ολυμπιακος τωρα.
Και επισης,εσυ δεν εισαι που πιστευεις οτι η Σαραγοσα θα μας βιασει και οτι ο Ντ’Αλεσαντρο και ο Μιλιτο και ο Αιμαρ ειναι οι καλυτεροι παικτες του κοσμου?Ε?Ε?