Αθλητική επικαιρότητα

O Nτούσκο δεν ήταν που δεν πήγαινε τους λάτιν και τον τρόπο παιχνιδιού τους? :-k

όχι. Ήταν αυτός που έβαζε πάντα αυτούς που έπρεπε να παίζουν παρά τους τσακωμούς τους… :wink:

karvou is a Dusan lover!!! :lol:

Ναι ρε συ… Ο Ντούσαν είναι για μένα το κλασικό παράδειγμα ανθρώπου που επειδή αυτός που παίρνει τις αποφάσεις θα τα έκανε διαφορετικά από τον Ντούσαν αποφασίζει να κλείσει τα μάτια του στις επιτυχίες του Ντούσαν και να τον διώξει. Είναι η λογική, δε θέλω να δεχθώ ότι δε ξέρω τι μου γίνεται και επιλέγω να διώξω αυτούς που το αποτέλεσμα δικαιώνει και μάλλον ξέρουν τι τους γίνεται… :wink:

Είναι σαν να είσαι αύριο στη δουλειά σου, να παράγεις έργο και να είσαι φοβερός και τρομερός και να σε διώχνουν γιατί ο εργοδότης σου που δεν έχει ιδέα από το αντικείμενο, πιστεύει ότι θα έπρεπε να τα κάνεις όλα αλλιώς.

ΥΓ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους Λάτιν. Όποιος άξιζε έπαιξε. Ο Τζιοβάνι είχε παράπονα, αλλά όταν έφυγε ο Ντούσκο ούτε που τον κράτησε ο Ολυμπιακός στην ομάδα και παράπονα είχε και ο Καστίγιο, που όμως την επόμενη χρονιά με Σόλιντ, πάλι στο πάγκο ήταν… Ο Ριβάλντο τον Τζιοβάνι κάλυπτε και γκρίνιαζε…

Με τους λατιν δεν ειχε προβλημα. Με τη συγκομιδη βαθμων που το 2004/2005 ηταν η χειροτερη σε ολη την 11ετια ειχε…

ήταν κακή συγκομιδή. Μας έφερε πάλι το πρωτάθλημα :stuck_out_tongue:

(Ναι… θυμάμαι πώς το πήραμε, αλλά θυμάμαι και ότι την προηγούμενη χρονιά δε το πήραμε :p)

Το κόλπο «γκρόσο» με την αγορά του Μίκαελ Μπάλακ έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «The People» δίνει μια άλλη εκδοχή στη μη δήλωση του Γερμανού μέσου της Τσέλσι για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέροντας πως έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους, από τους οποίους θα αμείβεται με 135.000 λίρες τον χρόνο. Αλήθεια ή ψέμματα, θα το μάθουμε σύντομα…

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟΑΜΠΑΛΟ ΠΑΛΙΟΚΑΡΒΟΥ ΤΩΡΑ !

Απιστευτο παγκοσμιο ρεκορ 9,74 απο τον Παουελ… Βεβαια στους μεγαλους αγωνες πρωτιες δεν παιρνει, αλλα οπως και να χει ειναι σφαιρα ο πουστης.

Αν ο Μπάλακ παίξει θα πάρετε τα Μπαλάκια. Άντε μπράβο :stuck_out_tongue:

Αν τον έχει στο Προ στη Ρεάλ, ίσως αναθεωρήσω και παίρνω και φέτος Ρεάλ!!!:stuck_out_tongue:

"Την απώλεια ενός 18χρονου παιδιού θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Κυριακή το απόγευμα. Ο νεαρός Κώστας Αγραφιώτης, αγωνιζόταν στο παιχνίδι της ομάδας του, Ολυμπιακού Μύτικα με την Έξω Παναγίτσα, όταν κατά την διάρκεια του, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του απευθύνθηκε στον αντίπαλο του, Καραχάλιο, λέγοντας του: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ καθόλου. Είμαι εξαντλημένος».

Στο λιπόθυμο ποδοσφαιριστή, έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες, ο προπονητής της Έξω Παναγίτσας, ο οποίος του έκανε μαλάξεις. Ο Αγραφιώτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο. Εκεί μετά την παρέλευση ενός τέταρτου της ώρας, κατέληξε, με τους γιατρούς να μιλάν για ανακοπή καρδιάς."

8O :expressionless: :? :frowning: :!:

Kρίμα το παλικάρι-συνονόματος σου πραγματικά…

Μαλακα σημερα διαβαζω στην εφημεριδα “πεθανε ο Κωστας Αγραφιωτης” και ψιλοκωλωσα στην αρχη.

ρε συ, αφού εγώ πήγα στο site της Didi για να βεβαιωθώ. Ευτυχώς δεν έλεγαν τίποτα και ησύχασα. Δεν ήταν ο δικός μας Cozy :stuck_out_tongue:

Cozy = Duncan MacLeod

Ο Φερέρ έκραξε τους παίκτες του ΑΕΚ που έχασαν από τη Λάρισα

Δείτε το παρακάτω λινκ!!!:stuck_out_tongue: (και οι ΠΑΟΚτζήδες)

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/167140.html

Οι φανατικοί φίλοι της Φιορεντίνα, οι οποίοι θα θελήσουν να δουν από την τηλεόραση την πρεμιέρα της ομάδας τους στο Κύπελλο UEFA, κόντρα στην ολλανδική Γκρόνινγκεν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συντονιστούν με ένα κανάλι… πορνό!
Ναι, καλά διαβάσατε, τα δικαιώματα για την τηλεοπτική κάλυψη της ευρωπαϊκής αναμέτρησης των “βιόλα” αγόρασε το “Conto Tv”, δορυφορικό κανάλι (το οποίο εκπέμπει και ψηφιακά μέσω μίας μικρής συνδρομής), που είναι διάδοχος του θρυλικού ιταλικού καναλιού “Superpippa Channel”.

Ξερετε γιατι ε. Γιατι η Βιολα γαμαει. :expressionless:

Πεσατε ολοι να τον φατε τον Αντζα.Το παιδι εξυνε το κεφαλι του.

“Κατά την αγόρευση, οι εκπρόσωποι του διεθνή ποδοσφαιριστή υποστήριξαν ότι η κίνηση για την οποία εγκαλείται ο Αντζας ήταν απλώς ένα ξύσιμο του κεφαλιού και τόνισαν ότι δεν κοιτούσε καν τους φίλους των “πρασίνων” και δεν ήταν χειρονομία, όπως (όπως αναφέρθηκε) αυτή του Φερνάντο Νάβας σε παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό πριν μερικά χρόνια.”

Contra.gr

Μαλάκα δεν ήταν αστείο, ούτε εγώ δε γέλασα.

Ούτε να ξυστούμε δε μπορούμε και αμέσως μας κατηγορούν! :stuck_out_tongue:

Αποχωρω απο το φορουμ.