γιατί κάνουν τέτοια μαρκαρίσματα ενώ ξέρουν οτι το πιό πιθανό είναι να τον σακατέψουν τον άλλον.
…πάντως φάνηκε να κατάλαβε, τι μαλακία έκανε:):!:
Τι να το κάνεις…τον γάμησε τον άλλον.
αυτό. τί να το κάνει ο άλλος όταν θα κάνει να παίξει κανα χρόνο.
Κ όχι μόνο η διάρκεια,το πώς θα γυρίσει μετά από τέτοιο τραυματισμό είναι σημαντικό.Βάζεις ξανά το πόδι σου σε τάκλιν μετά από αυτό?
ανυπέρβλητος ζλάταν.
τι λεγατε?
[B]
Πέφτουν οι υπογραφές για Φαλκάο![/B]
Το… μπαμ ολοκληρώνεται, καθώς ο Φαλκάο βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο, προκειμένου να υπογράψει στην Μονακό! Η Ατλέτικο θα βάλει στα ταμεία της 60 εκατ. ευρώ.
εκτος αν εχουν κανει καμια συμφωνία για να φανεί ο σύλλογος και ειναι φούσκα
η γαλλια αντεπιτιθεται? χαχαχαχα, μα καλα αν εχουνε λεφτα για μεταραφες γιατι δεν παιρνουν πρωτα πιο πολλους και χρησιμους? εκτος κι αν απλα ειναι παλια ραβαες απο πισω οποτε το ρευστο ειναι αφθονο…
ρωσος νομίζω αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
Οχι ρε φιλε :? Τον ζηταει η μιση ευρωπη και θα παει Μονακο;;;Οταν πρωτοεμφανιστηκε αυτο το θεμα νομιζα οτι ειναι μαλακιες των αρδ.Αν τον παρει παντως βλεπω να χτυπαει Σαμπιονα του χρονου
Νομιζω οτι εχει κλεισει ηδη εκει.
Δεν ξερω γιατι παιρνει τετοια αποφαση αφου η Μονακο δεν θα παιζει ευρωπη του χρονου.
Τη Monaco την έχει ο Rybolovlev που αγόρασε πρόσφατα το Σκορπιό…
μάλλον μουφα αυτο με τον φαλκο και επίσης ο γκεκας ξανασκοραρε για 123456543 φορά και σώζει την ομάδα του. να μονακο., αυτόν πάρε . χέσε τον φαλκαο
Καλα για Μονακο ακουγεται καθε μερα και ενα αλλο μεγαλο ονομα οτι ειναι “κοντα σε συμφωνια”. Χτες και σημερα γραφτηκε για Τεβεζ και Χουλκ.
Με τα λεφτα που λεγεται οτι θα διαθεσει για μεταγραφες (καπου στα 150 εκ. ευρω) πιστευω θα προσελκυσει καποα καλα ονοματα, ωστοσο το να παει ο Φαλκαο ή ο Τεβεζ εκει φετος μου φαινεται αρκετα δυσκολο. Για τον Χουλκ θα το εβρισκα πιο πιθανο, καθως εδειξε οτι τον ενδιαφερει πιο πολυ να βγαλει χρημα παρα να κανει βηματα μπροστα στην καριερα του με τη μεταγραφη στη Ζενιτ.
σταματησε την μπαλα ο Μπεκαμ στα 38 του… βεβαια πρακτικα την εχει σταματησει προπολου…
Ακριβως απ οταν πηγε στην Αμερικη ηταν τελειωμενος
και επαιζε βασικος σε μιλαν και παρι
Το “ρεπορτάζ” γραμμένο απ’ τον ίδιο, ε?