ε το onsports.gr συντομα θα αλλαξει σε prasini.gr … :lol:
Το onsports.gr ανηκει στον media ομιλο DPG ([B]D[/B]imitris ([B]P[/B]avlou) [B]G[/B]iannakopoulos) και ειναι δηθεν αντικειμενικη αθλητικη σελιδα οπου την στηλη opinions την αποτελουν κυριως ο… Δημητρης Κοντος (:lol:) και ο Νικος Μπουρλακης, μπασκετικοι “δημοσιογραφοι” επικα γλυφτροτσατσονια του Τρακη.
Στον ιδιο ομιλο ειναι φυσικα και η Πρασινη και το newsbomb του Χαρδαβελλα. Στο δε Gazzetta.gr (αλλου ομιλου) αρχισυντακτης ειναι ο Β.Παπαθεοδωρου, ο ανθρωπος που υπεγραφε καποτε ως “Πρασινοφρουρος” στην Πρασινη απο την οποια εφυγε γιατι ειχε γραψει βαρια πραγματα για τους Αγγελοπουλους και μεσω δικαστηριου τον ξεβρακωσαν.
*(Στον ιδιο ομιλο πιθανοτατα (δεν το ξερω σιγουρα) ανηκει και το σχετικα καινουριο paoworld.gr)
Οι οποιοι Αγγελοπουλοι δεν ελεγχουν κανενα αθλητικο μεσο, ουτε καν απο τα κοκκινα. Ειναι προφανες εξαλλου τι πριονοκορδελα και δουλεμα τους περναγαν ΟΛΟΙ πριν ο Πριντεζης βαλει εκεινο το ευλογημενο καλαθι που ποτε δε θα μαθουμε ποσα πραγματα αλλαξε στο μπασκετ και ποσο κοσμο ξερανε (και δεν εννοω φιλους του ΠΑΟ)
Αλλα επαναλαμβανω, site/εφημεριδες που παραδεχονται το χρωμα τους δεν ειναι προβλημα. Κατι gazzetta.gr και οnsports.gr παιζουν υπουλα παιχνιδια
Πάντως, στάνταρ άλλη μέρα θα του είπανε του τράκη να παει να απολογηθεί -ποια δημόσια υπηρεσία είναι ανοιχτή παρασκευιάτικα στις 14.00?
Αλλά τι να το κάνεις, άτιμο πράμα η πρέζα…
μεταγραφικες κινησεις που ψηνονται
Φαλκαο στη Μονακο
Ρουνει και Νειμαρ στην Ρεαλ
Φαμπρεγκας στην Μαντσεστερ Γιουν
ο νειμαρ πηγε στην μπαρτσελονα
Μου αρεσει που ελεγαν οτι η Ρεαλ εχει κανει το κολπο και θα τον αρπαξει απο τα χερια της Μπαρτσελονα.Παπαριες των αρδ τελικα
Αντίο στον μεγάλο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Πάντα μου ήταν αντιπαθής, αλλά κατάφερα να τον χωνέψω κάπως στην συγκλονιστική του εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ το 02/03, όταν έδωσε τα πάντα για να γυρίσει η Μαν Γιου το 3-1 του Μπερναμπέου.
Θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος παίκτης, αλλά τον έφαγε το σταριλίκι, δεν παύει όμως να είναι από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της δεκαετίας 1997-2007 για τα ευρωπαϊκά γήπεδα.
μια χαρα παιχτης ηταν ο μπεκαμ ρε. το οτι ηταν σταρ δεν ηταν κακο κατε με. το να στεκομαστε μονο στο σταριλικι και οχι στην μπαλα που επαιζε (και γνωριζε πολυ μπαλα) ειναι το θεμα. ο καπελο δεν τον χωενευε στην ρεαλ, ωστοσο αν και τον ειχε στον παγκο αναγκαστηκε και τον εβαλε στον β’ γυρο γιατι δεν ειχε παιχτες λογω τραυματισμων, ε ο μπεκαμ του πηρε το πρωταθλημα εκεινη τη χρονια.
Ο Μπεκαμ ηταν παντα πολυ σωστος εντος και εκτος γηπεδου.
Κανονικο ειδωλο, και γενικα περα απο τη μεγαλη δημοσιοτητα μου φαινεται πολυ μετρημενος και καλος οικογενειαρχης.
Οσο για τον Νειμαρ, οντως υπηρχε προταση απο Ρεαλ αλλα αυτος ειπε οχι.
Πολύ καλός παίκτης ήταν, αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερος.
Την περίοδο '98-'02 που ήταν απόλυτος σταρ, δε βελτιώθηκε καθόλου αγωνιστικά πχ.
Και βέβαια η απόφασή του να πάει αμερική μόλις στα 32 του στέρησε στον ίδιο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την ευκαιρία να δούμε τι παρπάνω μπορούσε να προσφέρει.
Εγώ πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν που άφησε τη γυναίκα του να παίρνει αποφάσεις για την καριέρα του με βάση τις δικές της ματαιοδοξίες. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το Λος Άντζελες. Δε νομίζω να καταδεχόταν ποτέ ένας Ντέιβιντ Μπέκαμ να πάει να παίξει σε κάποιους L.A. Galaxy αν η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έτρεφε χολυγουντιανές και λοιπές γκλάμουρ αυταπάτες.
Κατά τ’ άλλα υπήρχε μια περίοδος που τον αντιπαθούσα σαν παίκτη και τον θεωρούσα υπερτιμημένο (μάλλον επηρρεασμένος από το όλο σταριλίκι του βέβαια), αλλά πλέον θέλοντας να πιστεύω ότι κάποια πράγματα τα βλέπω πιο ώριμα, υποκλίνομαι στις ικανότητές του και ειδικά στο δεξί του πόδι, το καλύτερο που έχω δει ποτέ, είτε για σέντρες και πάσες, είτε για σουτ.
Αντίο στον τεράστιο Μπέκαμ.
Οπως είχε πει ο Μπεστ κεφαλιά δεν είχε, αριστερό καθόλου, δύναμη επίσης όχι, αλλά είναι μεγάλος παίκτης.
Επιχειρηματίας, ποδοσφαιριστής, μοντέλο, προιόν και οτιδήποτε άλλο, αλλά πάντα αυθεντικός.
Ο Μπεστ δεν το ειπε ακριβως ετσι για τον Μπεκαμ.Τερμα ειρωνικο ηταν το σχολιο του!
HOLY SHIT
Αυτο θα πει διαβητης,ετσι;
Και επισημα τελος ο Μουρινιο, μενουν οι ανακοινωσεις για Τσελσι τωρα.
και μαλλον Αντσελοτι στην Ρεαλ
και αλεφαντος στην παρι…
Πακετο Ζοαο Μουτινιο και Χαμες Ροντριγκες απο Πορτο η Μονακο με πανω απο 50 εκ ευρω, και ακουγεται ολο και πιο εντονα οτι εχει κλεισει και ο Φαλκαο και εχει συμφωνησει προφορικα με Τεβεζ.
Α,και μαλλον Ιγκουαιν στη Γιουβε. Η οποια εχει κλεισει και Γιορεντε απο Γεναρη. Να δω ποιος θα πρωτοπαιζει εκει.
Και Φαλκαο και Τεβεζ;;;Υπερβολικο μου φαινεται