Αθλητική επικαιρότητα

Αποκλείεται, μαλακίες λέει

Μη σου φαινεται περίεργο. Προσωπικά ξέρω άτομα στην ηλικία μου (26) που δεν ξέρουν για την 28η και την 25η. Πόσο μάλλον ένα παιδί 20 χρονών που έχει μεγαλώσει με το πλεηστεισον, το ποδόσφαιρο, το fb, το τουίτερ και το μότο του για τη ζωή είναι το get rich or die trying το οποίο έχει κάνει και τατουάζ. Προφανως δεν τον ενδιαφέρει να ανοίξει ένα βιβλίο να μάθει ιστορία. Και δεν είναι και κανά κρατικό μυστικό οτι ο Κατίδης είναι καθυστερημένος. Χωρίς αυτό βέβαια να τον δικαιολογεί, έτσι; Δεν υπάρχει ελαφρυντικό, απλά λέμε ότι είναι χαζός και αμόρφωτος και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.

τα δρόμαινα

Δηλαδή τους ρωτάς τι έγινε την 25η και δεν ξέρουν να σου πουν?
Και γω που νόμιζα ότι ο πάτος ήταν τα ρεπορτάζ του σταρ που διάφορα παιδάκια απαντούσαν με νάζι "το ΟΧΙ?"
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος που πήγε σε ελληνικό σχολείο 9-12 χρόνια δεν ξέρει τόσο βασικά πράγματα
Ειλικρινά δεν χωράει στο μυαλό μου :-s

…υπάρχει ακόμα το ‘‘Αθώος λόγω βλακείας’’:):!:

Αυτο ακριβως!

εγω πάλι δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν έχετε βρει άτομα που να μην τα ξέρουν αυτά.

Εγώ ξέρω αρκετά άτομα που τον ήξεραν προσωπικά και όλοι πιστεύουν ότι όντως είναι τόσο χαζός.

Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πόσο χαμηλά κατρακυλάμε όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο. Και μιλάω και για εμένα.

Σε όλα αυτά κολλάει μια συζήτηση πολιτική που είχα τις προάλλες. Δικαιώθηκα, δυστυχώς, ως ο πεσιμιστής της κουβέντας. Οι συνθήκες για τομές και αλλαγές στην κοινωνία είναι πιο άγονες από ποτέ. Και η απόδειξη είναι τέτοια παιδιά σαν τον Κατίδη. Ηλίθιοι υπάρχουν πολλοί, αμόρφωτοι ακόμα περισσότεροι (και πολλοί όχι κατακριτέοι γιατί δεν είναι πάντα επιλογή) αλλά… περήφανος που είσαι βλάκας; Και να το διαλαλείς και σε συνέντευξη ως δικαιολογία των πράξεων σου, σε στυλ “είμαι καθυστερημένος, τι περιμένατε από μένα;” ;

Ο έτερος συνομιλητής μου θεωρούσε αδιανόητο άνθρωποι περί των 25 ετών να αγνοούν τον Χατζηδάκι (ως παράδειγμα εγχώριου πολιτιστικού πλούτου τον ανέφερε). Τελικά βλέπω πως είναι σαν να απαιτούμε ρεκόρ στο επί κοντώ από ανθρώπους χωρίς πόδια.

AperiZ όσο γίνεται εν γνώση μας και άνευ εκπτώσεων σε προσωπικές αξίες, όλα καλά. Δε βγαίνει όλη η ζωή με ποίηση και Μπουτζουρλώ εσοδείας '64.

Τρολάρει. 10 ταινίες να έχει δει ένας άνθρωπος στη ζωή του, τουλάχιστον η μία θα αφορά Β’Παγκόσμιο πόλεμο.

Καλύτερα να τρολλάρει.

Δεν ήμουν και πολύ αναλυτικός ως προς το νόημα του ποστ μου. Όταν ένας οπαδός της κάθε ΑΕΚ περιμένει τον κάθε Κατίδη για να τον λυτρώσει, για να τον κάνει να χαρεί, για να τον κάνει να νιώσει υπερήφανος, κάτι πηγαίνει στραβά. Αυτή βέβαια είναι δικιά μου γνώμη και γνωρίζω πολύ καλά ότι η γενική αίσθηση είναι πως οι απαιτήσεις που έχεις από τον καθένα σχετίζονται αποκλειστικά με την ασχολία του. Δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη. Υπάρχει ένα μίνιμουμ επίπεδο που όλοι πρέπει να έχουμε αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και να αντιμετωπιζόμαστε ως τέτοιοι.

Ναι επειδή οι αγαπημένες του ταινίες θα είναι για τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός βάζω στοίχημα έχει δει μόνο την σειρά fast and the furious 10 φορές το καθένα. Για διάλειμμα θα βάζει ταινίες με τον 50cent. Άντε το πολύ να έχει δει και το twilight με την γκόμενα του.

Αυτό. Έκανες μια μαλακία, δεκτό το καταλαβαίνω. Προσπαθείς να αλλάξεις, ωραία αλλά μην γίνεσαι ξεφτίλα ξανά και ξανά δημόσια. Και να μεγαλώνεις τη μαλακία σου με τατού my mistake και παπαριές

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο, να τρολαρει ο Κατιδης σαν μαλακισμενο που ειναι ή να ειναι οντως τοσο ηλιθιος? Μαλλον το 2ο ειναι ακομα χειροτερο. Και αυτο το ατομο ειναι ινδαλμα για καποια παιδακια…#-o

Ο τυπος ειναι natural talent ευχομαι ολοψυχα να μην χαθει και να εχει την λαμπρη καριερα που του αξιζει.

http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/sthn_eyrwph_h_ksanthh.2302145.html η Ξανθη στην Ευρωπη! Ημαρτον #-o

ένα βήμα πριν την ευρωπη η αελαρα :lol:

ετσι ειναι οταν εχεις μαγειρεμενους φακελους:roll: