Αθλητική επικαιρότητα

Θεός ο τερματοφύλακας της Ταϊτής. Στο 8-0 πανηγύριζε επειδή έπιασε ένα φάουλ του Villa και επειδή το πέναλτι του Torres πήγε στο δοκάρι.

…:lol::lol::lol: τώρα το βλέπω…Θεός ο τύπος:p :slight_smile: :!:

Έμαθε την απόλυση του σε ζωντανή εκπομπή του BBC ο προπονητης της Μπραιτον Πογιέτ!

Όσον αφορά τον Κατίδη, τα λέγαμε και πιο πάνω, αφού δεν έχει σκοπό να σταματήσει να δημοσιοποιεί αυτά που σκέφτεται, τουλάχιστον ας τα λέει σωστά. Και αυτή τη φορά μίλησε νορμάλ απο ότι διάβασα

[B]“Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει στους «Πρωταγωνιστές» είναι γιατί δεν θέλει να τον σταματούν στο δρόμο οι πιτσιρικάδες και να του λένε μπράβο για τον ναζιστικό χαιρετισμό. «Θέλω να τους πω ότι δεν είμαι ένας μάγκας όπως μου λένε, αλλά ένας βλάκας, γιατί έκανα κάτι που δεν πίστευα»”[/B]

Τώρα αν τον σταματούν στο δρόμο και του λένε “μπράβο είσαι βλάκας” άλλο αυτό!

παιζει ωραια μπαλιτσα η Εθνικη στο Μουντιαλ Under 20

http://www.contra.gr/contra-web-tv/live-ellada-mali-k-20.2307439.html live streaming απο ΝΕΤ.

Να χε και λίγο μυαλό ο Γιαννιώτας. Αυτό που μόλις έχασε ο Μπουχαλάκης πρέπει να ναι η ευκαιρία της χρονιάς. Από 2 μέτρα, ούτε, με κενό τέρμα την έστειλε δοκάρι πάνω…

αυτο ακριβως σκεφτομουν. παντως μοιαζει ομαδα με τσαγανο. απο αποψη ποιοτητας λιγοι κανουν διαφορα, αλλα ειναι λιγο σκυλια

Θηρία από φυσική κατάσταση οι “νεαροί” από το Μάλι :stuck_out_tongue:

E βεβαια, εκει δεν εχει air condition και swag… εκει εχει τρεξιμο στη σαβανα :stuck_out_tongue:

σπαστικός σήμερα ο γιαννιώτας.μια μπάλα μονος ήθελε.κατα τα άλλα καλοί μου φάνηκαν οι διαμαντάκος και κουρμπέλης.η ευκαιρία που χάσαμε στο δοκάρι πάει όντως άνετα για ευκαιρία της χρονιάς.

news flash, Tevez σε Γιουβεντους. Μεγαλη Καριολα θα μπορουσαμε να εχουμε και εμεις εναν επιθετικο? ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ??

Όπου φτωχός κι η μοίρα του, δύστυχέ μου Private Joker :!:

20 εκατομμυρια για Χεντερσον δε μας λες φτωχους. Μαλλον ηλιθιους.

edit: επισης μολις ειδα οτι η Τοτεναμ παει για Γκομεζ. Πααααμε καλη μου πρεμιερσιπ!!

ξανα edit: αααχ ενταξει, ανακοινωθηκαν Ασπας και Μινιολετ. Πλυθειτε

αν εμπαινε το σουτ του Σταφυλλιδη θα ηταν το γκολ της χρονιας

Και ο Μπουχαλάκης 2 πολύ ωραία σουτ, αλλά γενικά είμαστε φλύαροι. Δεν νομίζω ότι κάνει ο Διαμαντάκος για παιχνίδι που έχεις κατοχή.

Το βαλε πάντως :slight_smile:

καλα ναι και οι κεραυνοι του Μπουχαλακη θα ηταν ποηματα.

ΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΙ

Μεγάλοι χαζογκόληδες πάντως οι δικοί μας

Κοψοχρονιά μας τον πήραν τον Σταφ
Θα μπορούσαν να το καθαρίσουν το ματσάκι σήμερα…δε γαμείς

Kαι παλι πρωτοι βγηκαμε απο την ισοβαθμια και την κληρωση :wink:

Κατα τα αλλα τρελη πουτσα το παρακατω βιντεο στους ρατσιστες συμπατριωτες μας