Αθλητική επικαιρότητα

Μονο εγω βλεπω τον τελικο Βραζιλια - Ισπανια ;

κλαιω με πεναλτι ραμος, κραταει την παραδοση :’)

ποσο λατρειας ο Μπουχαλακης, σουτια απο παντου συνεχως

τουλαχιστον γρηγορα ισοφαρισαμε

2-1 και κοκκινη, θα μας αποκλεισει το ενδοξο εθνος του Μπορατ :’)

αδικαιολογητο πεναλντι καναμε,εφαγε και δευτερη κιτρινη και τωρα αντε γεια.
Βασικα στο δευτερο ημιχρονο δεν παιζουμε μπαλα.

Το Καζακστάν είναι :stuck_out_tongue:

Ψιλοχάλι η ομάδα. Αυτός ο Γιαννιώτας δεν μου αρέσει καθόλου. Τελική προσπάθεια χάλι μαύρο. Γενικά λίγοι παίχτες μου φαίνονται πραγματικά ταλέντα. Από τους ψιλοάγνωστους μόνο το σουτ του Μπουχαλάκη μου έχει κάνει κάποια εντύπωση. Πάντως το Ουζμπεκιστάν ήταν ακόμα χειρότερη ομάδα και νομίζω ότι ευνοήθηκε από τον διαιτητή στο πρώτο πέναλτι το οποίο καθόρισε και τον αγώνα.

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ, δε μπορω να σκεφτω ενα λογο να μη θελουν

ε ναι γιατι να μην θελουν;καταπληκτικη προταση #-o :lol::lol::lol:

Ναι, δεν βρίσκω κάτι παράξενο κι εγώ… Άντε και στη Σαλόνικα…

…καλέ πως το σκέφτηκε αυτό:p :slight_smile: :!:

Φοβερός. Άντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, σίτυ-γιουνάιτεντ, μπάρτσα-εσπανιόλ, γιούβε-τορίνο

επισης ριβερ-μποκα και σελτικ-ρειντζερς…

Καλά, τόση ώρα λέτε παραδείγματα. Γιατί φοβάστε να πείτε το πλέον προφανές; Συγχώνευση ΠΑΟ-Ολυμπιακού για να έρθει το C.L. στην Ελλάδα. :razz:

Μπα πρέπει να είναι ίδια πολη. Οπότε ΠΑΟ -ΑΕΚ θα είναι ιδανικό.

Θα ανέβει απεύθείας η ΑΕΚ και δεν θα πέσει ο ΠΑΟ. WIN-WIN φάση :razz:

Είμαι περίεργος να ακούσω από πού εξάγεις ότι “πρέπει” να είναι η ίδια πόλη. :stuck_out_tongue:

Δεν είναι και απόσταση Αθήνα-Σαλονίκη ξέρω γω, να πεις ότι θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Στην τελική καθιερώνουμε για νέα έδρα κάνα μέρος κάπου στη μέση ανάμεσα σε κέντρο Αθήνας και Φάληρο. Να, στη Νέα Σμύρνη ας πούμε. Να είδες, απορροφούμε και Πανιώνιο έτσι. :razz:

Ε νομίζω αυτή ήταν η λογική του άρθρου. Μίλαν-Ιντερ =Μιλανο Ρόμα-Λατσιο =Ρωμη και παει λεγοντας. Εμείς το γαμήσαμε μετά .:stuck_out_tongue:

Δεν γίνονται αυτά που λες. Καταρχάς ο ΠΑΟ δεν έχει έδρα το κέντρο της Αθήνας, δεν το επιτρέπει η ιστορία του. Η έδρα είναι εκεί στα Βόρεια προάστια, Μαρούσι μεριά. :razz:

Αν θέλετε να γίνει, θα γίνει μόνο με έδρα το Καραισκάκη. Έχετε μαθει και τον δρόμο πια. “[I]Συγγρού ολο ευθεία και μετά αριστερά[/I]”. και ξανά :razz:

Κατ’ αρχάς εκεί που το χουμε γαμήσει στα τελευταία ποστς είναι στο ραζζ. Πολλή κατάχρηση.

Αυτό που έγραψες για Μαρούσι ούτε συ δεν το πιστεύεις. Αλλά ξέρω, είπαμε. :razz:

Μια χαρα το πιστευει, μιλαμε για αρχιβαζελοφωλια.

Κατι ξέχασες [SPOILER]:razz:[/SPOILER]