Ποσο κριμα γι αυτην την τεραστια παιχτουρα.Α,ρε Gazza…
…κάποιοι πρέπει να τον βοηθήσουν…όχι γιατί είναι ο Γκασγκόιν…όποιος και νά’ταν στην θέση του, θα έχρηζε βοήθειας, και κάποιος έπρεπε να του την δώσει…όπως και νά’χει τεράστιο κρίμα για την κατάντια αυτού του ταλατούχου ανθρώπου
…θά’θελα ειληκρινά να δω ανάλογο δημοσίευμα, ότι επανήλθε
:):!:
Aνταγωνιζεται αλλα δεν ξεπερνα
Ω ρε πούστη ελπίζω να πάρουμε κανένα σέντερ φορ να γυαλίσει τον πάγκο ο μαλακοκάγκουρας.
…μοντελάκι ο δικός σου, έτσι:p :!:
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ ΓΑΤΑΚΙΑ…
Πάνε και οι Τζαμαϊκανοί και ο Γκέϊ… Όλοι ντοπέ…
Γκομεζ σε Φιορεντινα, Βιγια σε Ατλετικο. Ετσι, να σπαει λιγο η συσσωρευση των σουπερσταρ μπας και γινουν λιγο πιο ενδιαφεροντα τα πρωταθληματα (οχι οτι ηταν και ασχημα ρε παιδι μου αλλα ξερετε, το εξτρα ). Μονο στη Λιβερπουλ δεν ερχεται κανενας!!
εδιτ, πηγε ο Γιοβετιτς στην Σιτι, ξερναω αιμα
o Γκομεζ στη Φιορεντινα?Πως και δεν πηγε σε μεγαλυτερη ομαδα της Ιταλιας?
Η Μιλαν κοιμαται μου φαινεται…
Πακετο Γιοβετιτς και Νεγρεδο η Σιτυ (58 εκ συνολικα),ενω η Παρι εδωσε 35 εκ στη Ρομα για τον 19 χρονο Μαρκινιος, νταξει το χει γαμησει το θεμα, σε λιγες μερες εδωσε 64 για Καβανι, 35 για Μαρκινιος και 15 για Ντινιε (που ειναι επισης πιτσιρικας).
Σαν κοκορομαχια με τη Μονακο για το ποιος θα ξοδεψει τα περισσοτερα λεφτα κατανταει.
Aν παει και ο Φαμπρεγας στη Γιουναιτεντ οπως ακουγεται/ γραφεται θα εχουμε και οριστικο καψιμο του παιχταρα Καγκαβα. Νταξει γενικα τη Γιουναιτεντ δε μπορεις να την κατηγορησεις για αστερομαζωμα καθως εχει πολυ εξυπνο μεταγραφικο σχεδιασμο, δηλαδη παιρνει ενα σουπερσταρ που και που και σε συνδυασμο με τους αιωνιους γεροντες (Γκιγκς, Σκοουλς, Φερντιαντ) και διαφορα πιτσιρικια εξελιξιμα φτιαχνει δυνατα συνολα, καμια σχεση με ξερασματα τυπου Ρεαλ/ Σιτυ κτλ. Αλλα η μη αξιοποιηση Καγκαβα, Γιανγκ που ειναι παιχταραδες μου χει σπασει λιγο τα νευρα.
Και επισης ναι, αυτο που γινεται στη Γαλλια ειναι γελοιο. Α, ερωτηση, η Μονακο του Φαλκαο εχει ακομα το Τζαβελλα??? :lol:
Αποχωρησε απο την προπονητικη ο Βιλανοβα, καθως υποτροπιασε o καρκινος.
Μακαρι να γινει καλα ο ανθρωπος, θελει μεγαλο κουραγιο γι αυτο που εχει μπροστα του.
και ο Χουλκ αναμενεται να παει Μονακο με καμμια 50 μυρια στη Ζενιτ.
Ενταξει αυτο δεν υπαρχει… Φαλκαο μπροστα και στα πλαγια Hulk … ουτε στο Pro ετσι !!
Επισης τωρα που η Παρι πηρε Καβανι τον Ιμπρα που θα τον στειλουν ; Δεν νομιζω να χωρανε και οι δυο στην 11αδα ασε που ειναι τρελο διδυμο με Lavezzi απο τις χρονιες στην Ναπολι …
Mπορει να το γυρισει ο προπονητης σε 4-3-1-2 οπου 1 = Λαβετσι και 2=Καβανι/Ιμπραιμοβιτς, το οποιο ειναι λιγο φοβος και τρομος
10αρι ο Λαβετσι ; ενδιαφερον απλα οι Καβανι - Ιμπρα μου φαινονται δυο επιθετικοι με πολλα κοινα στοιχεια αν και ο Καβανι ειναι πιο γρηγορος. Αν ειχε καποιον αλλο διπλα στον Καβανι με διαφορετικα στοιχεια θα μου εκανε πιο λογικο…
Θα το δουμε στην πραξη , σιγουρα επιθετικα παντως εμενα με οποιο τροπο και να τους συνδυασει μου αρεσει πολυ αρκει βεβαια να του βγει αυτο ο συνδυασμος…
Υ.Γ. μηπως να δοκιμαζε Ιμπρα για 10αρι και μπροστα να ειναι ακομα πιο γρηγορος με τους αλλους δυο και με την λογικη οτι ο Σουηδος εχει ογκο για να παιρνει ψηλα την μπαλα και μπορει να την κατεβασει ωστε να την σπασει ειτε μπροστα ειτε στα πλαγια… (εχουν βεβαια και Μενεζ. Παστορε για αλλαγες )
[QUOTE=drenie;1540921]Ενταξει αυτο δεν υπαρχει… Φαλκαο μπροστα και στα πλαγια Hulk … ουτε στο Pro ετσι !!
Κι ομως ξαναυπήρξε στην Πόρτο πριν τρία χρόνια με εντυπωσιακή μπάλα τότε
[quote="“chemist,post:4776,topic:2833”]
Οπως το ειπες .3 χρονια πριν. Η αγοραστικη τους αξια εχει εκτιναθει στα υψη και πιστευω οτι ο Hulk να μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο και να τον εφαγε η χρονια στη Ρωσσια …
Μπράβο στο Γιαννιώτη…
Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας…
…μπράβο στον μάγκα, τον Γιαννιώτη:):!:
Μπράβο στην Ξάνθη που πήρε την πρόκριση μέσα στους Ιρλανδούς. Ένα καλό νέο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.