Αθλητική επικαιρότητα

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η Linfield είναι από τη [B]Βόρειο[/B] Ιρλανδία. :vibrate:
Στον κώλο σας, ρε.
Μπράβο μωρή Ξάνθη!

Πρώτη, και ελπίζω όχι τελευταία φορά που ποστάρω στα Αθλητικά :smiley: :smiley: :smiley:

[I][U]Στην κωλάρα των ντεμεκ Ιρλανδών[/U][/I]

Γράκχε, τώρα είν’ η ώρα για McKenzies νομίζω 8)

OI ΜΑΚΕΝΖΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΑΑΑΑΑΒ

[SPOILER]Ναι ναι, τώρα είναι, τώρα είναι.

ΑΚΟΥ ΕΙΠΑ.[/SPOILER]

http://www.sport-fm.gr/article/fegenord-mexri-tin-teleutaia-tou-pnoi-video/689847

Αυτός τουλάχιστον έφυγε ευτυχισμένος…

…αυτά είναι που συγκινούν και μένουν r.i.p., με την ομάδα στην καρδιά του
:):!:

Δεν ήξερα πού έπρεπε να το βάλω, ίσως έπρεπε να ανοίξω θρεντ για τον Εργοτέλη, αλλά ναι…

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ [B][SIZE=“3”]ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ[/SIZE][/B]…

Εφαρμοζεται επιτελους η τεχνολογια Hawk Eye στην Premier League απο την ερχομενη Κυριακη και μετα, ωστε να μην υπαρχει αμφιβολια για το αν εχει περασει η μπαλα τη γραμμη του τερματος ή οχι.

…κιεδώ να το φέρουμε:roll: :slight_smile: :!:

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν υπάρχουν γενικά streamings για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας?

…δεν χάνουμε και τίποτα…μάλλον προστατεύεται το προιόν:):!:

Ή εμείς.

Περίεργο πάντως έτσι ξαφνικά. Μόνο στην Ελλάδα θεωρούν τόσο πολύτιμο το προϊόν τους? Μέχρι και Λιθουανία έχει να δεις…:smiley:

Ε μονο αυτο εχει μεινει στην nova πλεον αμα αφησουν και τα streaming ανοιχτα θα την κοψουν ολοι

Δευτερο ημιχρονο τον ειδα τον Αστερα. Παιζει να ειχε και στα αλλα.

Ισχύει! Βλέπω ΠΑΟ - Παναιτωλικό τώρα

Ανοίγουν στο δεύτερο ημίχρονο περίπου όλα, δεν ξέρω τι παίζει, ίσως τους λαδώνει η nova αυτούς που streamάρουν

Δεν υπηρχε αυτο που εγινε στο Παρι-Αζαξιο, 35-1 τα σουτ, 1-1 το τελικο σκορ, με τον Οτσοα να βγαζει τα απιστευτα

o ασταθης που δεν ηθελε ο Ολυμπιακος και αντ αυτου πηραμε τον Κοσταντζο?

Εγω θυμαμαι οτι σας ειχε ριξει ακυρο για να παει Γαλλια και ξεμεινατε με τον Κοσταντσο

oπως και να γινε επιτυχια δε το λες.