Αθλητική επικαιρότητα

Αν είχε πάρει η Γιουβέντους το πέναλτι του 3-2, θα γκρίνιαζε η μισή Ιταλία σήμερα.

Και καλά θα έκανε. Όλοι ξέρουν τι είναι η Γιουβέντους .

Και τα δύο πέναλτι ανύπαρκτα ήταν, το πρώτο ακόμα περισσότερο.

κουραστικός…

Αδιαφορώ

Haaland επαιξε το τελευταιο του ματς με την Borussia Dortmund, αφου μετακομιζει κι αυτος Αγγλια για τα ματια της Manchester City.

Σε μια πολυ περιεργη αποφαση για μενα, ο Λεβαντοφσκι απο οτι ολα δειχνουν επισης φευγει απο την Μπαγερν Μοναχου, αν και εδω και 3 χρονια εχει World Class επιδοσεις. Κλεινει τα 34 τον Αυγουστο, και οι φημες λενε οτι θα παει στην Μπαρτσελονα. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι μια καλη επιλογη, ειτε για την Μπαρτσελονα ειτε για τον ιδιο. Θα δειξει φανταζομαι. Αν επιστρεψει κι ο Μεσσι καποια στιγμη, τριπλετα με Ομπαμεγιανγκ θα ειναι φανταστικο θεαμα λογικα.

Τριπλέτα ΚΑΠΗ θα είναι αυτή.

40 is the new 30, και 35 is the new 25 πλεον στον αθλητισμο

3 Likes

Ξέχνα τον Μέσι, θα πάει στην Ίντερ.

1 Like

Του Μαϊάμι όμως ε; Όχι του Μιλάνου την παλιά και ορθόδοξη

1 Like

Ευχομαι να το σηκωσουν οι Rangers απόψε

4-0 επρεπε να ειναι ως τωρα το σκορ για την Αιντραχτ, αλλα εχει ανοιξει ο πατος στους Βρετανους.

Να δουμε ποιος νομος του ποδοσφαιρου θα ισχυσει τελικα.

Εκτός αυτού ωραίο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Θα έχει ενδιαφέρον το 2ο ημιχρονο

Παιζει να ηταν πεναλτι αυτο που εδωσε ως κορνερ στην Αιντραχτ το κορακι.
Υπαρχει σιγουρα επαφη, και ο αμυντικος εχει φαει την τριπλα.
Μη σου πω οτι ο επιθετικος επεσε με υπερβαλλοντα ζηλο, και μπορει να φανηκε θεατρο, αλλα ειναι ανατροπη.

EDIT: Α γκολ για την (μια ακομα) βρετανικη πουτανα, κοντρα στην ροη του αγωνα.

Η σέντρα του Κόστιτς είχε τα φάλτσα που έπρεπε για να μείνουν όλοι αγάλματα εκτός από τον σκόρερ…

1 Like

Δεν ξέρω που είδες το ωραίο παιχνιδι… :stuck_out_tongue_closed_eyes:. Καμιά από τις δύο δεν παιζει καλά. Αλλά ευχομαι να χάσουν οι Γερμανοί

Στο 1ο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμο μια χαρά ήταν. Στο δεύτερο προφανώς αυξάνεται το άγχος και μειώνονται τα ρίσκα. Δεν έχω προτίμηση για νικητή αλλά θέλω να πάει στα πέναλτι για να χω να βλέπω

1 Like

Ίσα ίσα στο πρωυο ημίχρονο δεν έπαιζαν ωραία, τέρμα βαρετό ποδόσφαιρο. Στο δευτερο ανέβηκε ο ρυθμός όπως και οι Γερμανοί

Δεν ξέρω εγώ κάνω κάτω την έβλεπα. Τεσπα…

Πολυ ωραιο ηταν το πρωτο ημιχρονο οντως, και η Αιντραχτ κυριαρχουσε.

Πολυ αδικο το 1-1 ως τωρα με βαση την εικονα των δυο ομαδων.

1 Like