Αθλητική επικαιρότητα

Πρωτη φορα βλεπω τοσο αψογες εκτελεσεις πεναλτι.

Απο τα 10 πεναλτι που χτυπηθηκαν, νομιζω καπου 3-4 χτυπησαν πρωτα δοκαρι και μεσα, ενω συνολικα 9 στα 10 ηταν απλα απιαστα.

Φοβερο. Ο τυπος που το εχασε για την Ρεηντζερς πρεπει να αισθανεται πολυ μαλακας.

Ηλίθιος Ramsey , κατώτεροι οι Rangers αλλά δεν πειραζει και μόνο που πηγαν τελικό είναι άξιοι… Μπράβο στην Άιντραχτ!

Είδα το διάστημα από 70’ έως το 90’ συν τις καθυστερήσεις. Μετά έπεσα για ύπνο γιατί ήμουνα tired af.

Σήμερα το πρωί είδα ότι το πήραν οι Γερμανοί στα πέναλτι και χάρηκα. Εννοείται ήμουνα με Άιντραχτ.

Στο Conference θα ήμουνα με Μαρσέιγ αν πληγαινε τελικό αλλά τώρα θα υποστηρίξω Φέγενορντ.

Επίσης,

(και μετά λέτε για το ΛεΜπρόν)

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί»

Ρίξε μια ματιά εδώ. Τρομερά πέναλτυ.

3 Likes

Τα έχω δει. Πολύ καλά. Κάνα δυο των Γερμανών ήταν μέτρια και παραλίγο να τα βγάλει ο Σημαν. Και κάνα δυο των Άγγλων ήταν απλά “σουταρω όχι πιο δυνατά γίνεται και ότι γίνει”. Τα χθεσινά αρκετά καλύτερα.

Υπερβολικός, το λιγότερο :stuck_out_tongue:. Οι Rangers 2/5 τα βαρέσανε στο κέντρο χαμηλά, μηδενικό ρίσκο ρε. Οι Γερμανοί εκτελέσανε αρκετά καλύτερα πέναλτυ χτες.

Το περσινό Manchester - Villarreal είχε πολλά άπιαστα πέναλτι

Τα χειρότερα που έχω δει είναι Manchester - Sunderland και Manchester - Real (φιλικό)

3 Likes

έχει μείνει του Ζαζα αλλά του Πελέ τότε ήταν το ίδιο τραγικό αν όχι και περισσότερο

2 Likes

Καταρχάς δεν συμφωνώ για το ρίσκο, αλλά για μένα το τέλειο πέναλτι είναι αυτό που δεν έχει καμία πιθανότητα να το πιάσει ο τερματοφύλακας, και άρα αυτό με το μηδενικό ρίσκο, αν ο παίκτης μπορεί να το εκτελέσει άψογα δηλαδή. Όπως 8 στα 10 πέναλτι χθες :stuck_out_tongue_closed_eyes:. Μερικά από τα χθεσινά (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς) πήγαν δοκάρι και γκολ ρε. Το τέλειο πέναλτι δηλαδη.

Εκνευρίστηκα ηλίθιοι και οι δύο αλλά ο Ζαζα με την καγκουρια που έκανε κερδίζει το βραβείο ηλιθιότητας. Δεν μπορούσα καν να στεναχωρηθω που πέρασε η Γερμανία κι όχι η Ιταλία τότε, γιατί ήμουν σε φάση καλά να πάθετε γίδια

1 Like

Διέρρευσε και προφανώς δεν χάνεται:

7 Likes

ναι μωρή αλήτρα!!!
<3

2 Likes

καρδούλα πριν το δω. Δυο ποδοσφαιρικές φανέλες έχω αγοράσει στη ζωή μου, η μια είναι της Αγγλίας του 96 για τον Γκαζα

5 Likes

πο και εγώ έχω φανέλα England 96 gazza8, αγορασμένη από τουριστικό μαγαζί σε νότια Κρήτη, από αυτές τις μούφικες που μας αγόραζαν οι γονείς τότε τρείς τρείς μιας και ήταν πολύ φτηνές (και έβγαζαν/δεν έβγαζαν το καλοκαίρι)

3 Likes

Λατρεία για την αγνή τρέλα του Gazza.

Συγκλονιστικά τα κλάματά του το 1990 (προφανώς, δεν τα είδα live ή τουλάχιστον δεν τα θυμάμαι, λόγω ηλικίας), αλλά μεγάλη τύχη που κατάφερα να δω ζωντανά την γκολάρα του εναντίον της Σκωτίας το 1996, με τον αξέχαστο πανηγυρισμό που ακολούθησε.

Μέγας αυτοκαταστροφικός, απίθανα εμβληματική μορφή και ψυχάρα!

1 Like

Και σπιρούνι…

Όλοι έχουμε τις αδύναμες/αυτοκαταστροφικές στιγμές μας και η αλήθεια είναι ότι ο Gazza είχε/έχει πολλές!!!

:crazy_face:

2 Likes

Γελάει ο κόσμος με Μπαπέ και Παρί. Δεν φτάνουν τα αμύθητα λεφτά που θα λαμβάνει, θα έχει λόγο σε ρόστερ, μεταγραφές, επιλογή προπονητή! Προσωπικά δεν θα υπήρχε περίπτωση να πατήσω σε αυτή την ομάδα σαν ποδοσφαιριστής.

1 Like

Στήνεται ολόκληρος σύλλογος στα 4 για να μη χάσει την τουριστική ατραξιόν

1 Like

Εντάξει είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, σε σούπερ ηλικία. Ήθελαν πάση θυσία να τον κρατήσουν.