Καραγκιοζιλικι αμα ισχυει
Τα καλύτερα δεν μας λες
Διοργάνωση ντροπή από το πως την πήραν και πόσοι εργάτες πέθαναν μέχρι το ότι γίνεται χειμώνα και γάμησε την παράδοση…
Εγω μαλλον θα μπουκοταρω. ΟΚ βοηθει και οτι δεν περασε η Ιταλια, αλλα δεν με θυμαμαι ποτε τοσο ξενερωμενο στην προοπτικη Μουντιαλ.
Το πρωτο ναι.
Το δευτερο εγω το γουσταρω παρα πολυ.
Ασε που ο Νοεμβριος ειναι φθινοπωρο
Παντως με βαση τις ειδησεις πιο πανω, προβλεπεται να δουμε πολλες καφριλες.
Αντε κατσε πες σε Αγγλους, Βελγους, Ολλανδους, Πολωνους, Βραζιλιανους και ενα σωρο αλλους Νοτιοαμερικανους να περιοριστουν πληρως οσον αφορα το αλκοολ, μπαφιδια, σεξ και παρτι…
Μεγαλο λαθος απο την FIFA να δωσει το Μουντιαλ σε μια χωρα σαν κι αυτην.
Πώς βλέπετε την πρόσληψη Γκαλτιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν;
Διάβαζα τις προάλλες ότι ξόδεψαν όλα τα λεφτά τους να κρατήσουν τον Εμπαπέ και δεν έχουν μείνει πάρα πολλά για μεταγραφές.
Το συμπέρασμα που προκυπτει είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν κινδυνεύει ούτε από το στοίχημα, ούτε από τα στημένα, αλλά από την απληστία των παραγόντων του, που έδωσαν την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μια υπερσυντηρητικη μουσουλμανικη χώρα όπου οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να βρούνε ούτε μια μπύρα να πιουν και το εκτός γάμου σεξ είναι ποινικά κολασιμο (για “περίεργους” συνδυασμούς συμμετεχόντων, ουτε λόγος!)
Τώρα βέβαια, το πώς θα τους ελέγξουν όλους αυτούς που αναμένεται να πάνε εκεί για την περίσταση, είναι μια άλλη ιστορία!
Το ότι θα γίνει χειμώνα, ίσως ξενίσει εμάς τους καλομαθημενους Ευρωπαίους, ας μην ξεχνάμε όμως πως για όσους μένουν στο Νότιο ημισφαίριο το Μουντιάλ πάντα χειμώνα γινόταν αφού τέτοιες συνθήκες επικρατούν εκεί τον Ιούνιο!
Στο φιλικό Μπάνικ Οστράβα - Σέλτικ τα ελληνικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το φοβερό γυριστό του Γιακουμάκη.
Στα υπόλοιπα:
(πριν)
(μετά)
Εξαιρετικά ενδιαφέρον.
O Κριστιάνο φεύγει από τη Man United και πάει δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Άλλωστε σκοπός του ήταν να παίξει σε ομάδα που θα είναι στο Champions League.
Άλλο ένα ρεσιτάλ μετριοφροσύνης από τον Χατζηπάπαρδο στο παγκόσμιο του στίβου. Κάθε φορά που κάποιος αθλητής κάνει καλή προσπάθεια, είναι σε φάση “σας τα έλεγα ΕΓΩ”. Μέχρι και για τον Κινέζο που νίκησε στο τέλος τον Τεντόγλου στο μήκος, ενώ έλεγε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σήμερα, στο τέλος μας είπε ότι δεν τον είχε ξεγράψει μπλα μπλα μπλα. Ο Περικλής Μακρής κάνει πολύ καλή περιγραφή, μετρημένος και σοβαρός. Μας έχει πρήξει τα συκώτια με κάποιους τύπους που τους αναφέρει συνέχεια ως showmen με το ζόρι, λες και βλέπουμε κάποια παράσταση. Δεν είναι όλοι Μπολτ ρε φίλε.
Αυτο βγηκε ο ιδιος ο Κριστιανο και ειπε οτι ειναι μουφα ετσι?
Ναι!
Η επεμβαση πέτυχε ή αρχιδια?
Μαλλον το πηρε βαρεως οταν του ελεγε ο Σιμεονε για κοχονες.
Εγώ περιμένω απο ευαγγελάτο φωτογραφικά ντοκουμέντα και τρισδιάστατη απεικόνιση στο στούντιο
Ε καθε μερα εχει ντοκουμεντα, αφου εμφανιζεται ο ιδιος.