“φερεται”
Ρεπορταζ οχι μαλακιες
“φερεται”
Ρεπορταζ οχι μαλακιες
Για άλλη μια φορά απαράδεκτος
Σε άλλα ενδιαφέροντα νέα, η Λέφσκι Σόφιας που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε από ομάδα της Μάλτας.
Πριν 1 μήνα είχα γράψει για αυτόν το παίχτη ότι θα κάνει όργια στο φετινό πρωτάθλημα. Και να που τον έβαλε στη λίστα ο ΣΠΟΡ FM.
Εν τω μεταξύ βλέπω τον τίτλο του άρθρου και σκέφτομαι έχει γούστο να μην έχουν βάλει τον παιχταρά στη λίστα, θα είναι τελείως άμπαλοι.
Δεύτερο χρυσό η Ντρισμπιώτη πριν λίγο…στα 37 της.
Μπράβο!!
Αναμενόμενα, «τρελή» και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη (προφανώς αναφέρομαι στα αγωνιστικά και στα παρασκηνιακά).
Τον σιχαινομαι τοσο πολυ που δεν μπορω να βλεπω καν τη φατσα του, ποσο μαλλον να ακουω την φωνη του.
Τεραστιος μαλακας.
Είναι “αντισυστημικός” ρε, όπως οι φίλοι του οι χρυσαυγίτες.
Το τεράστιο οξύμωρο εντοπίζεται εκεί.
Σχεδόν στη μισή συνέντευξη καταγγέλλει ένα υφιστάμενο σύστημα, με “μπροστινούς” κ.λπ., αλλά περιγράφει το πώς και ο ίδιος προσπαθεί ουσιαστικά να επιβάλλει εαυτόν, μέσω του ίδιου συστήματος.
Τα μέρη που αναφέρεται στην Α.Ε.Κ. (ιδιαίτερα αυτό) και στην Εθνική έχουν πολύ “ψωμί” πάντως. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πουν όσοι αναφέρονται/κατηγορούνται από τον Τσιάρτα, καθώς δεν άφησε κανέναν “παραπονεμένο”.
Η μιάμιση ώρα με τρομάζει, αλλιώς είμαι σίγουρος ότι στα ποδοσφαιρικά θα έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτά που λέει, δεν είναι άνθρωπος που κρατάει τα λόγια του ο Τσιάρτας.
Κυλάει “νερό”. Κι εγώ δεν το περίμενα έτσι.
Και που να παρακολουθήσεις τη συνέντευξη…
Ναι κι εγω ειμαι σιγουρος οτι καλυτερα να ακουω τον 5χρονο ανιψιο μου να μιλαει μιαμιση ωρα για μπαλα, πιο πολλα χρησιμα πραγματακια θα ακουσω. Ελεος, μην κανουμε τωρα τον Τσιαρτα και κανεναν γκουρου της μπαλας. Ειχε ενα καλο αριστερο ποδι και μεχρι εκει.
Μόνο που εγώ δεν εννοούσα αυτό. Έχοντας δει το teaser, καταλαβαίνω πως λέει αρκετά πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τη δω και θα κρίνω.
Δεν ψηφίζει ΧΑ, ψηφίζει τη Νέα Δεξιά του Φαήλου.
@QuintomScenario Δεν είχε απλά ένα καλό αριστερό πόδι. Είναι από τους μεγαλύτερους αρτίστες που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κορυφαίο αριστερό πόδι μετά τον Βάσια. Ότι μας προέκυψε παπάρας στην συνέχεια είναι άλλη ιστορία.
Ευτυχώς έβαλες τα πράγματα στη θέση τους.
Δείτε το ρε μλκες. 4 χρόνια γυρίσματα για 2 ώρες τσιάρτα
Λίγο λιγότερο από όσο του πήρε να καταλάβει ότι η φανέλα έλεγε Τσάρτας
εμενα ηταν ο αγαπημενος μου παικτης στην Εθνικη Ελλάδος τοτε τώρα για τις ρατσιστικές απόψεις του τι να πω!!!Πάντως σε μερικά πράγματα ισως να έχει δίκιο οτι τον κυνηγάει το σύστημα.Ειχε το καλύτέρο χτύπημα φαουλ που ειχα δει ποτέ μου και μπαλιά ακριβείας!!!