Κάτι ακούγεται ότι ο Σέβα θέλει να φύγει από την Τσέλσι… Αυτόν θα τον χτυπήσει ο ΠΑΟ άραγε? :-k
Ναι, μαζι με τον Ρικελμε…
αφηστε καναν παικτη να παρει και ο παοκ ρεεεε…
“Βέροια ή Iberia…”
το σχόλιο στο ΜΣΝ φίλου ΑΕΚτζη!!! :lol: :lol: :lol:
Πετυχημενο αλλα το 'χει σαν τιτλο η σημερινη Γατα…
Είπε «όχι» στην Τσέλσι για Κατσουράνη!
16/01/2008, 08:44 | Διαβάστηκε 3580 φορές Σχόλια (0)
Δεν τον αφήνουν να πετάξει σαν… αετός.
Δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες ζήτησε η Τσέλσι τον Κώστα Κατσουράνη, αλλά η Μπενφίκα απέρριψε την πρόταση της αντίπαλου του Ολυμπιακού στο Champions League. Σύμφωνα με τη «SportDay», ο εκπρόσωπος του Έλληνα άσου, Ρότζερ Λίντσε, που έχει πάει Μπουλαρούζ και Καλού στο Λονδίνο, είχε ραντεβού με τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου, όπου αποκάλυψε την πρόταση των «μπλε».
Η αγγλική ομάδα ζήτησε τον δανεισμό του 29χρονου μέσου, με την οψιόν αγοράς να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των «αετών», Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, απάντησε: «Όχι, δεν τον παραχωρούμε. Θα μείνει μαζί (σ.σ. εκτός απρόοπτου) μέχρι το καλοκαίρι και μετά το Euro συζητάμε το ενδεχόμενο πώλησης του».
8O 8O 8O 8O
Ηρθε και αποθεωθηκε ο Αμοροζος.
Ωρα να παιξει και μπαλα τωρα.
Ε ειναι πολυ @ρχιδι@ εκει στην Μπενφικα! Εμ, του πατησαν μια μονοπλευρη και πολυ σκληρη τιμωρια και τωρα κανουν και νουμερα… Μου θυμιζουν τα καραγκιοζιλικια της Περουτζια οταν ηθελε η Ρομα τον Δελλα…[-X
Ρε παιδια τι εγινε με το παλικαρι??
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=69406
Και πότε την εκανε ο Αρτσουμπι???:-k Χαμπαρι δεν πηρα…
Aπο Pathfinder…
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην Αρτέμιδα, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Δύο νεαροί, 24 και 26 ετών, δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα, με μαχαίρια και λοστούς, σε καφετέρια, στο κέντρο της Λούτσας, μετά την επιστροφή τους από το γήπεδο.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου ο 24χρονος λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε, ενώ ο 26χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και όπως φαίνεται, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, τα άτομα που τους επιτέθηκαν είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τη Ραφήνα. Το θλιβερό περιστατικό έρχεται 10 μήνες μετά την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού στα επεισόδια της Παιανίας
Kαι η καταντια συνεχιζετε…
Στο sport fm είπαν ότι ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν έιχε να κάνει με τον αγώνα. Ελεος δηλαδή πάντως…
Ξεκαθαρισμα για αυτα που εγιναν περυσι μαλλον…
καλα στο ελλαδισταν που ζουμε τετοια θα βλεπουμε…να δω τι θα βγει να πει ο τζιγγερ τωρα μετα τις “κοσμιες” δηλωσεις που ειχε κανει…μπορει να μισω τον ολυμπιακο αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι η σταση του στα 2 ντερμπι ηταν αψογη και οτι το κλιμα αλλος το φανατισε…ΕΛΕΟΣ!!!Τι πρεπει να γινει πια για να μην βλεπουμε νεκρα παιδια?
Και η καφρίλα ζει και βασιλευει…
Υπάρχει πολλή βλακεία στον κόσμο. Η ανθρώπινη ζωή έχει χάσει την αξία της. Κρίμα και για το παιδί χτες και για το άλλο πέρσι.
Μακάρι να μην πάει και αυτός άδικα. Αναρωτιέμαι πόσοι ακόμα πρέπει να ακολουθήσουν.
Αν τολμάει κάποιος, ας διακόψει όλα τα πρωταθλήματα με ανοιχτή την ημερομηνία επανέναρξης τους, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.
Πέρισυ, τη μία μέρα ο υφυπουργός (Ορφανός νομίζω), δήλωνε δημόσια ότι θα κλείσουν ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της Ελλάδας. Την επόμενη μερά ακριβώς πήγαινε να συνομιλήσεί με τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ, για τα προβλήματα της ομάδας τους.
Δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο είναι οι περισσότεροι πολιτικοί σούζα στους οργανωμένους. Δηλαδή μόνο εγώ θεωρώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, διαφωνεί με τη λογική που περνάνε μερικοί σύνδεσμοι οπαδών?
Φοβούνται τις ψήφους…
περισσότερες δε θα κέρδιζαν όμως αν είχαν σκληρή πολιτική?
Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού!
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ένα ντέρμπι αιωνίων βάφτηκε με αίμα, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τα μαύρα γεγονότα στη Λαυρίου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν 24χρονος οπαδός του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η αστυνομία αλλά με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι αυτόπτες μάρτυρες όμως υποστηρίζουν το αντίθετο.
Σε καφετέρια στην Λούτσα, δύο οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους και μαχαιρώθηκαν στο σώμα τους. Δυστυχώς ο ένας δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε ενώ ο άλλος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου διακομίστηκε για να εγχειρηθεί, από το Γενικό Κρατικό.
sport24.gr
R.I.P φιλε
Να δουμε μεχρι που θα φτασει αυτο…
Ο πατερας του παιδιου
“Θα εκδικηθώ για το γιό μου”
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος, που υποστήριξε πως πρόκειται για παναθηναϊκούς και μίλησε δακρυσμένος για εκδίκηση: "Είχαμε πάει στο γήπεδο, γυρίσαμε σπίτι και μου λέει “Μπαμπά πάω να πιω ένα ποτό στην καφετέρια που πηγαίνω”.
Μετά μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε ότι μπήκανε κάποιοι παναθηναϊκοί και μαχαίρωσαν τα παιδιά. Τον έχασα το γιο μου, τον έχασα. Αλλά θα μάθω, θα βρω ποιος το έκανε…
Τους χτυπήσανε με λάμα και στη συνέχεια με σουγιάδες τους μαχαίρωναν. Δεν είχε διαμάχες με κανέναν. Τι να κάνω; Το μόνο που θα κάνω είναι να μάθω ποιος το έκανε! Ένα γιο είχα και δύο κόρες!
Αυτό που θα κάνω είναι να “φάω” και εγώ ένα, δύο, τρεις, όσους μπορώ! Δεν με σταματάει κανένας… Είμαι 67 χρονών τελείωσε για εμένα η ζωή μου… Ας κατέβει ο Θεός ο ίδιος… Ας με πάνε φυλακή… Εγώ θα τους σκοτώσω…".
Παιδιά, η δολοφονία δεν έγινε για οπαδικούς λόγους… Με ναρκωτικά είχε να κάνει το θέμα…