Αθλητική επικαιρότητα

Εικασία της αστυνομίας είναι αυτό, δεν ξέρουμε ακόμα.

Ε έτσι είναι. Αφού λέει τους έψαχναν από καφετέρια σε καφετέρια στη Λούτσα!

Έψαχναν στις καφετέριες για φασαρία…

Από μαρτυρία κάποιας ιδιοκτήτριας άλλης καφετέριας, φίλαθλοι άλλης ομάδας έμπαιναν στις καφετέριες για να προκαλέσουν φασαρία.

Η ίδια έκλεισε την καφετέρια της προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Τότε μπήκανε στην καφετέρια που ήταν το θύμα και στη συνέχεια αφού τους βγάλανε έξω αρχίσανε να τους χτυπάνε και να τους μαχαιρώνουν.

Διέφυγε τον κίνδυνο…

Όσον αφορά το δεύτερο θύμα, ο 26χρονος, σύμφωνα με την ενημέρωση του διευθυντή του “Σωτηρία” μετά από εγχείρηση που διήρκεσε 3 ώρες, διέφυγε τον κίνδυνο.
[SIZE=“4”]
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες[/SIZE]

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο από τους τέσσερις της αιματηρής συμπλοκής συνελήφθησαν και ήδη έχουν προσαχθεί για ανάκριση από τις αρχές, οι οποίες φέρονται πως έχουν ήδη αποσπάσει την ομολογία του ενός. Οι άλλοι δύο αναζητούνται. Η αστυνομία υποστηρίζει πως πρέπει να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού.

ρε τολκι σημασια εχει οτι πεθανε ενα νεο παιδι τωρα ριτε για ναρκωτικα ειτε για αθλητισμο σημασια δυστηχως εχει οτι πεθανε…τωρα να κανεις μπολντ για να πεις οτι το καναν οπαδοι του παναθηναικου ειναι ατοπο(καλοι μαλακες αυτοι που το καναν για οποιον λογο και να το κανανε

Bρε παπαριδη!Ελεος ομως.Διαβασε και τα προηγουμενα ποστ και θα καταλαβεις γιατι το εκανα μπολντ…

προσεχε πως μιλας λιγακι,αντε ακι(το πιασες ε)ειδα και τα προηγουμενα που λεγαμε οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων αλλα και παλι δεν βρισκω λογω υπαρξης του μπολντ στα συγκεκριμενα

Ρε μπας και διαβαζεις αλλο φορουμ και ποσταρεις εδω?

i dont participate σε αλλα φορουμς για καλη τους τυχη…αλλα επιμενω το ποστ σου ηταν μια μπουρδα βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΥΩ ΕΜΙΝΕΜ

[I]Δύο αγωνιστικές στον Ζήκο
"Απών από τους δύο επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με Ατρόμητο και Λεβαδειακό θα είναι ο Άκης Ζήκος, καθώς ανακοινώθηκε η απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία του επέβαλλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Ο έμπειρός μέσος, στις 15 Δεκεμβρίου μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, είχε πει σε δηλώσεις του στην τηλεόραση ότι «οι διαιτητές παίζουν σαν χεσ?νοι», κάτι που είχε προκαλέσει την καταγγελία του παίκτη της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, «Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την τελευταία της συνεδρίαση, αποφάσισε και επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ακη Ζήκο της ΠΑΕ ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών, οι οποίες θα εκτιθούν σε αγώνες της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Super League 2008, για παράβαση του άρθρου 25 παράγραφος 1 του πειθαρχικού κώδικα (δυσμενείς κρίσεις εις βάρος διαιτητών."
[/I]
Ελα μωρη μπανανία! Εχουμε δει παιχτες να κουτουλανε αντιπαλους, κεφαλοκλειδωματα, μπουκετιδια και κωλοδακτυλα και ολα αυτα ατιμωρητα! Και ερχονται τωρα τα @ρχιδι@ να ριξουν 2 αγωνιστικες στον Ζηκο! Ε ρε γλεντια… Εχει χαρη που δεν χανει κανα ντερμπυ γιατι τοτε θα τα ειχα παρει ασχημα…

Θα το βάλω εδώ μιας και σχετίζεται με αθλητική επικαιρότητα άλλα είναι εξαιρετικά σημαντικό…

Eπιστολή του αναρχικού Νίκου Κουνταρδά από τις φυλακές Κομοτηνής:

O Nίκος Κουνταρδάς συλλαμβάνεται  ύστερα από φραστικό επεισόδειο με αστυνομικούς στην πόλη της Ξάνθης και oδηγείται ενώπιον δικαστηρίου με τις κατηγορίες της απειλής και της απειθείας. Καταδικάζεται σε 10ημερη  φυλάκιση με αναστολή.
Oδηγείται στις φυλακές Κομοτηνής λόγω ερήμην καταδίκης που εκκρεμούσε σε βάρος του για ανάρτηση πανό ενάντια στο νόμο Oρφανού καθώς και αλληλεγγύης στους φυλακισμένους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΚΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗ<ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ> ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΕ ΒΑΡΟΣ -ΕΡΗΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ- ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 24ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ <ΙΔΙΩΝΥΜΟ> ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΣΚΗθΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΕΝ ΕΤΟΙ 200θ ΝΑ ΟΔΗΓΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ-ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ 15 ΜΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ-ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΞΕΔΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕθΝΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕξΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΝς ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΩΝΤΑΣ.
Η ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗθΕΝ <ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ>ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΗΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑθΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΙΔΙΩΝΥΜΟ,ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟθΕΣΗ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΠΟΦΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ 1θΜΗΝΟ ΠΡΟΦΗΛΑΚΙΣΗΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΗΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΝΑ ΟΞΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Δειτε τι πεναλτυ κερδισε ο Μουτου στο 2-1 της Φιορεντινα επι της Τορινο.
Το 2ο ειδικα ειναι για Οσκαρ :lol:

:lol: Οντως απιστευτο…

μου θυμισε βουτια του αυτοαποκαλουμενου stelios εναντιον του αιγαλεωμπορει να ταν και ο μαυρο…

Ειναι που καθαρισε η διαιτησια στην Ιταλια μετα το Καλτσιοπολι! :lol:

Και να μην ξεχναμε οτι η Φιορεντινα ηταν μπλεγμενη σ’αυτο…(βασικα η μιση Ιταλια ηταν αλλα τεσπα…)8)

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=141753
ΧΑΧΑΧΑ! Μάλλον για το χαμένο πέναλτυ τα πήρε ο Πεσέιρο…

Από supersport.gr

Ο Πανιώνιος με μία αιφνιδιαστική κίνηση την Τρίτη το απόγευμα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαννούλη Φακίνου. Ο 18χρονος παίκτης που έμεινε ελεύθερος τις προηγούμενες ημέρες από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Φακίνου Γιαννούλη για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο Γιαννούλης είναι δεκαοχτώ ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ”.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: “Ανυπομονώ να τιμήσω την ιστορική φανέλα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Πανιωνίου μέσα στο γήπεδο”.

Παίκτης του Πανιώνιου όμως είναι από την Τρίτη και ο Μεχμέτ Χετεμάι. Ο Φινλανδός αμυντικός (αδελφός του Περπαρίμ της ΑΕΚ), έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο επίσης 3,5 ετών.

Λέτε να παίζει κάτι για Σπυρόπουλο?? Μακάρι… :wink:

Εκλεισε ο Γκαλιτσιος στον Ολυμπιακο για το καλοκαιρι.

φασιζμός

Αχαχαχαχα.
Αυτα ειναι. Βρηκα τι θα παρακολουθω με ευλαβεια στην Ολυμπιαδα! :smiley: