Δεν ειπε κατι λαθος ο Τζιανιδης και συγγνωμη κιολας. Ηταν πολυ χοντροκομμενος ο τροπος του αλλα η ουσια αυτων που εγραψε δεν ειναι off.
Βασικα πολυ καλα τα λεει ο Θεμης Καισαρης στο τελευταιο του ποντ, που τον ηξερε και πολυ καλα απο πολυ μικρος τον Γεωργιου λογω του πατερα του.
Γενικα καλτ προσωπικοτητα, εβγαζε γελιο, απο μπαλα λιγα πραματα, γενικα ατακαδορος αλλα απο σοβαρη αναλυση μυρωδια, σιχαμενες αποψεις στα κοινωνικα θεματα αλλα γενικα δεν ειχα κανενα τρομερο μενος. Με την αγιοποιηση που διαβαζω απο προχτες (ο αλλος εγραψε οτι ο Γεωργιου μας εμαθε να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. Ο Γεωργιου. Ο Γιωργος ο Γεωργιου) εχω αρχισει να εκνευριζομαι λιγο.
Πολύ περισσότερο μια περσόνα παρά δημοσιογράφος.
Όταν τον άκουγα στα 90’s στον sprintfm έβγαζε γέλιο με ατάκες και λοιπά, απο μπαλα κάποια πράγματα που έλεγε ήταν σωστά, κάποια άλλα λάθος.
Είχε και πάθος με το classic rock, ήξερε πολύ πράγμα εκεί. Και όχι μόνο, τον είχα ακούσει πριν μερικά χρονια ενα απόγευμα και είχε βάλει Bolt Thrower
Όσον αφορά τα ομοφοβικά του σχολια, ηταν ο “παλιάς κοπής” άντρας…αυτά που κάποτε έλεγαν χωρίς συνέπειες και ήταν και μαγκιά αλλα στη σημερινη εποχή θεωρούνται ή πρέπει να θεωρούνται απαράδεκτα.
Επικό ποντκαστ του Θέμη, φαίνεται ότι έχει πικρία μαζι του από τα παιδικά του χρόνια , μάλλον η συμπεριφορά του δημιουργούσε και προβλήματα στο σπίτι του Καίσαρη. Κάνει κριτική αλλά με σεβασμό και αφού τον έζησε δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τις ακραίες ιστορίες που λέει.
Στο τελευταίο Μουντιάλ στον Αντ1, όπως έχει πει ο Γεωργίου, είχαν κανονίσει να κάνουν τις εκπομπές και τις αναλύσεις ο Γεωργίου με το Θέμη και τον Τσάρλυ. Αυτό δεν προχώρησε τελικά , γιατί καναλάρχες-ερπετόπουλος αφού, υπάρχει εκπομπή που λέει και το λόγο ακριβώς αλλά δε θυμάμαι, αλλά θα ήθελα να ακούσω από το Θέμη αν όντως ίσχυαν όλα αυτά, και γιατί θα συνεργαζόταν σε ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ ενώ φαίνεται ότι δεν τον είχε και σε πολλή υπόληψη.
Ενώ τον διαβάζω κάποιες φορές δεν είχα ξανακουσει ποντκαστ του, κέρδισε έναν ακροατη
Ο πατέρας του Θέμη ήταν παρόμοιο μούτρο με τον Γεωργίου ρε, μέγιστος τζογαδόρος κι αυτός, μάλιστα και αυτός είχε χωρίσει από την πρώτη του γυναίκα και μετά ξαναγύρισε σε αυτήν (δεν ξέρω αν την ξαναπαντρεύτηκε κιόλας).
Τα podcasts του γενικώς είναι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο ξερόλας μερικές φορές, αλλά αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας, τι κουβέντα θα κάναμε, μου λες…;
Μιλώντας για τον Γεωργίου, τον παρακολουθούσα παλιά σαν φοιτητής στο δεύτερο μισό των 90s
Μου έχουν μείνει αρκετά στιγμιότυπα στη μνήμη, θα αναφέρω όμως μόνο ένα, χαρακτηριστικό:
Οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται ότι τα πρώτα χρόνια η εκπομπή “το Καφενείο των Φιλάθλων” έβγαινε στη κυριολεξία από καφενείο, αφού κάθε εβδομάδα ο ΓΓ και το τηλεοπτικό συνεργείο πήγαιναν σε κάποιο προκαθορισμένο καφενείο Αθηνών και περιχώρων και εκεί έβρισκαν τους φιλάθλους, άκουγαν τις απόψεις τους κλπ.
Μια Κυριακή λοιπόν λέει ο εκλιπών: “Πριν ξεκινήσουμε να σας πω ότι σήμερα γεννήθηκε η κόρη μου”
“Στα @ρχίδια μας” φωνάζει ένας από τους παρευρισκόμενους!
“Στα @ρχίδια σας! Ωραίος τρόπος!” απαντά ο μακαρίτης!
Το παραπάνω σκηνικό δείχνει ανάγλυφα το περιβάλλον στο οποίο ήταν ενταγμένος ο ΓΓ σαν επαγγελματίας, αλλά και αυτό που τον διαμόρφωσε, αν δούμε τις καταβολές του, κάτι που μαρτυρά πολλά και για την εν γένει πολιτεία του. Δεν έκανε ποτέ προσπάθεια να το κρύψει, απλώς κάποια στιγμή έτυχε να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ακριβώς λόγω του τρόπου του αυτού και έγινε γνωστός σε περισσότερους.
Μέχρι που πέσανε τα μπουκετιδια και κάνανε τις εκπομπές από το στούντιο χεχε.
Επίσης για Καίσαρη και μένα μαρεσει γενικά και σε άρθρα κτλ. Τοπ καριέρας όμως (καλά πλάκα κάνω) με Μητσικώστα ειδικά όταν εκείνος έκανε Αναστόπουλο και ο Καίσαρης έπαιρνε συνέντευξη. Έξτρα κρεντιτ σε Πολυχρονίδη (του τροχού της τύχης) να κανει το γκαρσονι και να του φέρνει τα εσπρέσσο.
Καλα, μπορεις να διαφωνεις με πολυ κοσμο χωρις να εισαι ξερολας ουτε εσυ ουτε αυτοι… ισα ισα που με τους ξερολες δυσκολα να κανεις κουβεντα, αφου δεν δεχονται και πολυ την αντιθετη αποψη.
Εν μερει ειναι μαλακια που υπεγραψε στην Inter Miami, απο την αλλη ομως ειναι προς τιμην του που δεν πηγε για τα φανταστικομυρια των Αραβων. Εχω μια κρυφη ελπιδα οτι θα μπορεσει να παει δανεικος στην Μπαρτσελονα σε καποια φαση στην σεζον 2023-2024, αφου τα playoffs κι ο τελικος στην MLS ειναι στις 9 Δεκεμβριου.
Διολου απιθανο να παιξει απο Ιανουαριο εως Μαιο στην Μπαρτσελονα, αν και φυσικα μπορει να ειναι ονειρα θερινης νυκτος δικα μου αυτα
Για μια απο τις ομαδες της MLS (δε θυμαμαι τωρα ποια, μια εντελως τριτοδευτερη, ισως Houston ή κατι τετοιο) τα εισιτηρια για οποιονδηποτε αγωνα της ομαδας κυμαινονται στα $30-40 ενω για τον αγωνα απεναντι στην Inter Miami τα φτηνοτερα ειναι γυρω στα $480
Φαντασου ποσο τεραστια θα ειναι αυτη η διασπορα για ομαδες της Νεας Υορκης, οταν θα ερθει να παιξει εδω κοντα ο κατσικας. Φανταζομαι οτι το μισο χιλιαρικο θα ειναι δεδομενο για εναν αγωνα απεναντι στην ομαδα του Messi. Αρα μαλλον δε θα τον δω ποτε στο γηπεδο