Αθλητική επικαιρότητα

Έλα τώρα στην αρχή θα είναι έτσι, λογικά θα πέσουν, εκτός κι αν πουλήθηκαν όλα ξέρω γω.

It started with a dream. A dream that turned impossible into I’m possible.

I was born in Malmö. Grew up in Amsterdam. Turned wiser in Turin. I became a lion in Barcelona. Was raised in Milan and got new perspectives in Paris. Gained stamina in Manchester and had some fun in Los Angeles. And then finally found peace in my new homeland in Milan.

I am made by you. And the legacy I hope to leave behind is all the new Zlatans made by me. All of those who have the heart of a lion. All of those who have the burning fire in their eyes. All of those who truly understand that impossible is nothing.

Thanks for everything.

Mino, we made it! The ride is over. It’s been an amazing journey. I miss you.

Malmö FF
Ajax
Juventus
Inter FC
Barcelona
AC Milan
Paris Saint-Germain
Manchester United
LA Galaxy
AC Milan

9 Likes

Ο μικρότερος μεγάλος παίχτης. Πραγματικά, δεν υπάρχει ούτε ένα σοβαρό παιχνίδι που να μπορείς να πεις ότι ο Ζλάταν έκανε τη διαφορά.

1 Like

Έκανε τη διαφορά για όποιον του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά όχι απαραίτητα η ψύχωση της νίκης.

7 Likes

Μπορεί, αλλά αυτός έβγαινε κι έλεγε είμαι ο καλύτερος που υπάρχει και προσκυνήστε με :stuck_out_tongue:

1 Like

Ο καλύτερος έλεγε ότι ήταν, όχι ο πρωταθλητής.

Ε αυτό λέω, δεν υπήρξε μία φορά που να απέδειξε ότι ήταν ο καλύτερος

1 Like

Κομμάτι της περσόνας του ήταν αυτό, και το έλεγε κάνοντας χιουμορακι.

Τεράστιος ποδοσφαιριστής , έχει βάλει μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει ποτέ. Και όχι 2 και 3 γκολ, αλλά καμία 20αδα.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου αν τα έβαλε σε τελικούς Μουντιάλ ή σε φιλικά απέναντι στην Αγγλία χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Όπως λάτρεψα τον Μεσσι 15 χρόνια πριν κατακτήσει το Μουντιάλ και τον θεωρούσα ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε ποδόσφαιρο , έτσι λάτρεψα και Ζλαταναρο για το θέαμα που προσέφερε κι όχι τους τιτλους. Αυτοί οι δυο είναι βασικά οι δυο πιο εντυπωσιακοι σκόρερ που έχω δει.

2 Likes

Μάλλον δεν είδες τον Ντένις τον Μπέργκαμπ :smiling_imp:

Μεγάλη παιχτάρα ο Ζλάταν, προσέφερε πολλά highlights

2 Likes

Μεγαλος με τους μικρους, μικρος με τους μεγαλους :stuck_out_tongue:

Παικτουρα. Εκανε το ποδοσφαιρο πιο ομορφο.

1 Like

παντως ακομη κι αν δεν μπορεις να θυμηθεις πολλα “σημαντικα” γκολ, και σε θεμα τιτλων δεν γινεται να μετραμε μονο το τσου λου. 14 πρωταθληματα πηρε και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα επαιρνε το τελευταιο της η Μιλαν χωρις αυτον στα αποδυτηρια

1 Like

Τον είδα, εξαιρετικός. Λατρεία κι αυτός. Πιο χαμηλά για μένα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Βαριέμαι να κάνω αυτή την κουβέντα αναλυτικά, γιατί την έχω κάνει άπειρες φορές, αλλά τα πρωταθλήματα του ήταν 2 με τη Γιουβέντους (πες οκ, αν και εκείνη η διετία 04-06 είχε από τις πιο πλήρεις ομάδες εβερ), 3-4 με την Ίντερ όταν έπαιζε μόνη της, 1 με την Μπάρτσα του Πεπ, άλλα 4 με την Παρί και 2 με τη Μίλαν.

Σε καμία από αυτές τις ομάδες (άντε πες στην Παρί και το 11 στη Μίλαν) δεν έκανε τη διαφορά, ούτε θα χάνανε το πρωτάθλημα επειδή δεν θα έπαιζε ο Ζλάταν.

Δεν είπα ότι δεν ήταν παιχταράς, αλλά δεύτερο ράφι, δεν έχει παίξει ούτε ένα μεγάλο ματς

1 Like

Χωρίς τον Ζλάταν η Παρί θα είχε 0/4.

1 Like

Θα περίμενα λόγω Χάρι Κέην να είσαι υπέρ αλλά τεσπά.

1 Like

Ο Κέιν έχει παίξει τελικό Τσου Λου αν θες να το πάμε εκεί. Και τελικό euro, αλλά οκ η Αγγλία είναι οδοστρωτήρας συνήθως, δε μετράει

Και ο Σισόκο έπαιξε και άλλοι πολλοί που θα έπρεπε να πουν ευχαριστώ στον Λούκας Μόουρα, πιθανόν και στον Έρικσεν.

Στον Σισόκο λέμε εμείς “ευχαριστώ”.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σύγκριση κάνεις ακριβώς και αναφέρεις μέχρι και τον Σισοκο, αλλά αυτοί που αναφέρεις πήγαν τελικό Τσου Λου με την Τότεναμ.

Ο Ιμπραιμοβιτς έπαιξε σε Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει μια διαφορά ε?

οι τιτλοι ειναι (και) θεμα συγκυριων. Η προσωπικη μου αρρωστεια, ο Τοττι, εχει ενα πρωταθλημα και ενα Μουντιαλ οκ, αλλα οχι σαν πρωταγωνιστης και προς το τελος της καριερας τους.

Στο ΝΒΑ ειδικα η ψυχωση με τα Πρωταθληματα ως βασικο μερος του legacy ειναι τελειως ο,τι να’ναι. Ειναι οι γνωστες κουβεντες, Βουρτζουμης καλυτερος του Γκαλη κτλ και γιατι οχι Χαριστεας ισαξιος του Φαν Μπαστεν. Καλυτερος μην σου πω γιατι ο ενας το πηρε με πολυ καλυτερη ομαδα απο τον αλλον

2 Likes