Αθλητική επικαιρότητα

Οχι δεν ειναι επιχειρημα ρε συ, φυσικα, αλλα ειναι ενδειξη οτι καποιο value βρισκουν για να σκανε τοσα λεφτα.

Μα γι’αυτό γίνεται η κουβέντα, επειδή δεν μπορούμε να τα δούμε…

Εξηγησες ηδη τι ζητας, κατανοητο. Αλλα σου εξηγησα οτι δεν θα στο δωσουν και γιατι δεν θα στο δωσουν. Good luck with it.

Δεν θελω να σε πεισω οτι ειναι “καλο” να εχεις xgoals, ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο.

Σωστα, αλλα δεν μπηκα ποτε σε αυτο το debate. Κι εγω κοροϊδευω τους Θεμηδες, αλλα δεν εχεις ιδεα τους λογους. Οπως δεν ξέρεις απο πού, πώς και με τι συχνοτητα αποκτουν προσβαση στα data oι Θεμηδες. Καθενας στο ειδος του.

Κλείνω κι εγώ την συζήτηση, που ουσιαστικά δεν με αφορά. Στοιχηματικά, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, για όσους αφορά. Μαθηματικά, δεν είναι το πεδίο μου, οπότε I don’t care. Επιχειρηματικά όμως, έδωσα όση πληροφορία έχω.

Ολα ξεκίνησαν απο το Ποστ “Γιατί ειρωνεύεστε το προπερσινο πρωταθλημα της Κουλας? Εγω πιστεύω ότι το άξιζε και δεν ήταν διαιτησία.”

Δηλαδή έγινε ΠΑΟ vs ΑΕΚ. Ποιος Αξιζε το πρωτάθλημα?

ΑΕΚτζιδες:
Ο Θεμης (ουτε που τον ξερω χαχα! ) λεει πως το άξιζε η ΑΕΚ λόγω “μετρικς” και τα μέτρικς είναι καλά άρα… ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕ Η ΑΕΚ …ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ!

ΠΑΟλες:
Τα μέτρικς είναι για τον Π@τσο… ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ και το ματι λέει οτι Ο ΠΑΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕ!

ΑΕΚτζιδες:
Δεν μετράει το ΜΑΤΙ γιατί το δικό σου λέει ΠΑΟ το δικό μας ΑΕΚ… δεν βγαίνει συμπεραμα έτσι… Χρειαζόμαστε κατι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ για να βρούμε ποιος αξιζε.

ΠΑΟλες:
Εκει είναι το θέμα δεν υπάρχει τιποτα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ άκομα… οποτε ο καθένας θα λεει οτι θέλει…

ΑΕΚτζιδες:
Κανεις λάθος. Ναι δεν είπα πως είναι ΠΑΝΑΚΕΙΑ τα “μετρικς” άλλα ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ , κατι παραπάνω απο το ΜΑΤΙ, και τα μετρικ δείχνουν ΑΕΚ.

ΠΑΟλες:
Γενικά αμα τα τρέξεις σε 50 χρονιές ΝΑΙ κάτι δείχνουν ΑΛΛΑ εδώ μιλαμε για περίπτωση (μια χρονιά) και για την περιπτωση ειναι ΓΤΠ . Τα μετρικς για το Γιουρο 2004
δείχνουν Ελλάδα αποκλεισμένη στους όμιλους!! ΑΡΑ?.. ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ εεε??? … Η δεν πιστεύεις πως το άξιζε η Ελλάδα?

Εδώ έχουν δίκιο οι ΠΑΟλες ( το οτι είμαι ΠΑΟ ειναι τυχαίο :sweat_smile: ) η αντικειμενικότητα είναι δύσκολο πράμα ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ περιπτώσεις ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ και να έχεις.
Ειναι σαν να ρίχνεις κερμα 4 φορες οι τρεις είναι κορωνα και να λες πως η πιθανότητα για κορώνα ειναι 75% ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ… ΔΕΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ που μόλις καναμε!!!
Χρειάζονται πολλες επαναλληψεις για να χρησιμοποιήσεις ένα μοντέλο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ !! Ετσι λειτουργει η στατιστική τι να κάνουμε!

(Γι αυτό διαφωνούσα με Συν-ΠΑΟλες πριν 2 χρόνια οτι η ΑΕΚ ελέγχει διαιτησία. Γιατί ήταν μια χρονιά , μπορεί στις επόμενες να την σφάξουν… Νωρίς για τέτοιο συμπερασμα έλεγα…)

Οποτε με μεγάλη μου λυπη σας ανακοινώνω πως εμεις θα λέμε ΕΤΣΙ και ΣΕΙΣ γιουβέτσι. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ για πρωτάθλημα ισοβαθμίας!!
Φαντάζεστε στην Ελλαδα να παρει πρωταθλημα ομαδα για διαφορά ΕΝΟΣ ΓΚΟΛ και να βγουν οι χαμένοι και να πουν , ΝΑΙ το ένα γκολ παραπάνω σας κάνει άξιους πρωταθλητές… ζω γι αυτη την μερα… Χαχαχα!!

Ουσιαστικά λοιπόν η συζήτηση σε αυτό το στάδιο για το Xgoal ειναι για ποιος άξιζε το πρωτάθλημα ΤΟΤΕ. Οι υπερμαχοι του Xgoal διεκδικουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ με το να λενε Xgoal = Καλό… ΑΡΑ η
ΑΕΚ άξιζε και οι δε το αντίθετο.

Τώρα γιατί θέλουμε οι ομάδες μας να αξίζουν περισσότερο ειναι μια άλλη ψυχολογική συζήτηση που θα
πάρει σεντόνια. Αν γουσταρετε καποια στιγμή θα γίνει. :nerd_face:

1 Like

Ελπίζεις να καταλαβαίνει ότι δεν θέλεις να τον πείσεις για αυτό, ή ελπίζεις να καταλαβαίνει ότι είναι καλό που έχουμε xGoals? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ κακό που έχουμε xGoals, και όπως θα έλεγε κι ο Παντελής, είναι ακόμα ένας τρόπος με τον οποίον οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται, έστω κι αν είναι στην δημόσια εικόνα τους.

1 Like

Την επόμενη φορά που θα αναφερθείς σε εμένα παρακαλώ να γράφεις ΤΟΤΕΝΑΜόλες, ευχαριστώ

2 Likes

Απορώ πως γίνεται να κατεβαίνει να παίξει οποιαδήποτε ομάδα με αντίπαλο την ΑΕΚ και να δέχεται να σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Ευτυχώς ο Σιδηρόπουλος κράτησε τα προσχήματα και δεν άκουσε τον VAR, που πήγε να τους αποβάλει τον Μπρινιόλι.

2 Likes

το var είπε στον Σιδηρόπουλο ότι το κεφάλι του επιθετικού έκανε φάουλ στις τάπες του Μπρινιόλι, αλλά ο Σιδηρόπουλος δεν χαμπαριάζει και έδωσε κίτρινη στον Μπρινιόλι

3 Likes

Ο επιθετικός γλίτωσε την τιμωρία;

Πάλι καλά που δεν έδωσε κόκκινη στον παίχτη του Άρη για επικίνδυνο παίξιμο με το κεφάλι.

2 Likes

https://www.youtube.com/shorts/rp1msXbymQk

Δεν είναι πρώτη φορά που για κάποιο λόγο η κλωτσιά στο κεφάλι δεν δίνεται κόκκινη (λανθασμένα για μένα)

Δεν φτιάχνετε κάνα τοπικ για σουπερλιγδα?

:joy::joy:

5 Likes

Για το κύπελλο συζητάμε όχι για Σούπερλιγκ. Αν και υπάρχει τόπικ για κύπελλο αν θυμάμαι καλά και θα έπρεπε να είχε μπει εξαρχής εκεί η συζήτηση.

Χίλια συγγνώμη για το καφενειακό ποστ βέβαια, αυτά δε συμβαίνουν στην Ελλάδα φυσικά. Δεν έχει βρεθεί ούτε μισή απόδειξη τόσα χρόνια.

2 Likes

Εδώ το original

Από μέσα:

Karipidis was so “scared” for her safety that she wanted to deter Marinakis from more attacks by bringing the former world boxing champion Floyd Mayweather into Aris as an investor.

:100: :100: :100:

4 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Στο ποδόσφαιρο, δεν το κρύβω, είμαι φιλοάγγλος. Αλλά το κράξιμο που τρώνε για κάτι τέτοια είναι 100% δικαιολογημένο…