Αθλητική επικαιρότητα

https://portugoal.net/club-news/4940-porto-legend-jorge-costa-dies-after-heart-attack

1 Like

Κριμα, νεος ανθρωπος γαμωτο. Ο ορισμος του σκληροτραχηλου αμυντικου, σημαια της Πορτο, με την οποια τον θυμαμαι πολλα χρονια. Ακου μαλακια, απο καρδια, και μεσα στο προπονητικο κεντρο :pensive:

2 Likes

Είχε ήδη κάποιο θέμα, πάντως, εξ όσων διαβάζω, και στο παρελθόν με την καρδιά του.

Νεότατος, βέβαια, και χαρακτηριστική φιγούρα της Πόρτο/της Πορτογαλίας, όπως είπες.

Η πιο συχνη αιτια θανατου παγκοσμιως.

Λεμε για τον καρκινο (κυριως για το ποσο ασχημη αρρωστια ειναι) αλλα τα νουμερα εχουν δραματικη διαφορα μεταξυ τους.

53 χρονών και πρώην αθλητής, γι’ αυτό το είπα.

3 Likes

Ρε συ Ντουπλάντις, πήγαινε κατευθείαν στο 6,50 να τελειώνουμε παλικάρι μου. Το πας κάθε φορά έναν πόντο παραπάνω, λες και δεν σε έχουμε καταλάβει… :sunglasses:

4 Likes

Εξωφρενικος απλα.

Εντωμεταξυ πρωτη φορα τον βλεπω με τετοια μπρατσα.
Θα ανεβει στα 6.40 λογικα καποια στιγμη. Για 6.50 δεν ξερω, ειναι ακραιο, αλλα ποτε δεν ξερεις.

2 Likes

Η Πάφος στα play-off του Champions League.

Και δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα το νέο της αστέρι.

1 Like

Βασίλης Τσιάρτας ξεναγεί Πάτρικ Κλάιφερτ στην Ακρόπολη.

Πουκαμισιά, άψογο στυλ και από τους δύο, ειδικά ο Μπιλ.

Πες μου αρχηγέ ότι την τράβηξες εσύ τη φωτό

11 Likes

Όχι αλλά θυμάμαι να έχω τρελαθεί από τη χαρά μου στο γκολ της ισοφάρισης του Κλάιφερτ στον ημιτελικό με τη Βραζιλία. (Μουντιάλ 1998).

Καλός παίχτης αλλά πολύ σκούρος για ολλανδός

11 Likes

Η Βραζιλια ομως εχει πιο πολλους σκουρους

2 Likes

Τον Βασίλη μάλλον τον ενοχλούν οι σκούροι χωρίς λεφτά. Με τους έχοντες λεφτά δεν έχει θέμα.

10 Likes

– Και για πες ρε Πάτρικ, τι λέει αυτή η Ακρόπολη;
– Τι να σου πω ρε συ, μόνο τη μισή πρόλαβα να δω, μετά έκλεισε

Εδώ αφανίστηκε ολόκληρος Εθνικός για να μην παίξει ποτέ ξανά στο γήπεδο του, στην αγιά Άννα θα κολλήσουνε

3 Likes

Η μεγαλύτερη παπάτζα είναι αυτή για τον Εθνικό. Και τα λέει αυτά ένας γάβρος φόλα φιλοεθνικός. Και δεν γουστάρω ιδιαίτερα και τον βαγγέλα.

και μετά ο λύκος φύσηξε και το σπιτάκι του γουρουνιού έπεσε…
ας τα λέτε μεταξύ σας τα ψέματα ρε σεις, εκτός αν τα γράφετε και σε μας για να γελάμε

Μιλάμε για ανίατη περίπτωση

1 Like

Έτσι λέω κι εγώ για σένα όταν ξεπλένεις τους θρυλικούς εργοδότες… Εργατοπατέρα