Ευχαριστώ, κάνω ό,τι μπορώ.
Να σαι καλά. Καλή παναγιά
Παρακαλώ κι ελπίζω να παίρνεις απ’ τον οπεκεπε την επιδότηση που αξίζεις.
Δυστυχώς τη φάγανε οι νεοφιλελέρες
Δείξε τους τα ποστ σου εδώ και κάτι θα γίνει.
Η μπάλα στην κερκίδα
Έχω την εντύπωση ότι μέχρι 14ων ετών δεν μπορεί να μπει τέτοια ρήτρα σε παίκτη. Μπορεί το όριο να είναι τα 12 έτη, δεν θυμάμαι καλά. Αν δεν κάνω λάθος, τα 12 έτη θεωρούνται το όριο στο οποίο οι ποδοσφαιριστές διδάσκονται τακτική, άρα τότε ξεκινούν τα τροφεία.
Όπως και να χει, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός αποκλείεται να μην έχει προβλέψει τέτοια θέματα.
edιt: να προσθέσω ότι η μεταγραφή έγινε από Ακαδημία σε Ακαδημία (Ακαδημία ΑγίαΆννα σε Ακαδημία Ολυμπιακού), και όχι απευθείας απο Ακαδημία σε ΠΑΕ με συμβόλαιο.
Είναι πολλοί οι αστερίσκοι, οπότε μάλλον καληνύχτα
το ρεπορταζ μοιαζει κυριακου θωμαιδη στα πολυ καλα του
Ειδατε τι εγινε στην Νοτια Αμερικη? Ιντεπεντιεντε με Ουνιβερσινταντ της Χιλης. Τι ανομια υπαρχει. Φρικαλεα κατασταση
Εχω δει πολλα επεισοδια στη ζωη μου, με διαφορους τροπους. Εχω δει δεκαδες φορες απιστευτα σκηνικα στην Αργεντινη και στη Νοτια Αμερικη γενικως, ακομη και σκηνικα οπου ειχα αργεντινους γνωστους μεσα. Το πρωτο λινκ με εκανε να θελω να ξερασω. Οσο μεγαλωνω, μαλλον γινομαι πιο ευαισθητος σε αυτα τα θεματα. Στο δευτερο λινκ στο οποιο ριχνουν τον τυπο στο κενο, σκεφτηκα οτι οποιος θελει μπορει να συνεχισει να δημιουργει κλιμα μιλωντας για τρακηδες, μαρινακηδες, ιβαν, μελισσανιδηδες, αγγελοπουλους και ο,τι αλλο, νομιζοντας οτι υπερασπιζεται τα “δικαιωματα” (τα ποια;;;; ) της ομαδας του.
Συγγνωμη για το υφος, αλλα αν κοιταχτουμε στον καθρεφτη θα δουμε ποια ειναι η αληθεια. Ειναι υπεροχο να μιλαμε για το ποδοσφαιρο ως βασιλια των σπορ, ομως στην πραγματικοτητα ειναι ενα ασυλο για παραβατικους, που ξερουν οτι πισω απο την ανωνυμια μπορουν να κανουν ο,τι θελουν.
Ακριβως ετσι. Κ γω παγωσα για ωρα οταν τα δα
Από απόψε, μπετονιέρες έξω από την κερκίδα του πετάλου στο Σελχαστ Παρκ.
Παίζει να ήταν και το τελευταίο καλοκαίρι που φάγαμε καρπούζι μλκ
το βιντεο παρουσιασης με Ζαφειρη Μελα, ειναι επικ παντως
χαχαχαχα Όντως καλό.
Καλώς ήρθες στο σπίτι μας
Welcome to our home
Στα βαθη της Ασιας θα παιχτει τσου λου φετος αφου η Καιρατ πεταξε εξω την Σελτικ!