Τα ασπρόμαυρα Ορκ επιστρέφοντας από το αεροδρόμιο την έπεσαν σε ένα 16χρονο ο οποίος προκάλεσε ανεπανόρθωτα φορώντας φανέλα αντίπαλης ομάδας.
Ευτυχώς τη γλίτωσε ο πιτσιρικάς ελαφρά
Λογικά κάποιο Χομπιτ θα ήταν
Μ’αρεσει που λες το 2ο συγκεκριμενα.
Εξι γκολ ολα ποιηματα. Ειλικρινα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο απο τα αλλα.
Και ο Γιαμαλ εχασε αλλα 3 που θα ηταν ποιηματα επισης.
Απο τωρα φαβορι για Μουντιαλ αν παιζουν ετσι.
Ήταν αλητήριο. Και το 3ο βέβαια σχεδόν ίδιο.
Αν και είδα φάσεις κι όχι τον αγώνα, η απορία παραμένει για το πως έπαιξε η Τουρκία. Σαν πολύ ψηλά μου φάνηκε πως μάρκαρε και φεύγαν τα άτια ανενόχλητα από το κέντρο και μπροστά.
Στα στιγμιότυπα με το σκορ στο 0-3 και 0-4, βλέπεις την Ισπανία να κλέβει τη μπάλα και με μία πάσα να βγάζει κόντρα επίθεση με σχεδόν όλο το γήπεδο άδειο. Η Τουρκία μου φαίνεται ότι ήθελε ντε και καλά να σκοράρει γιατί έτσι… Τα χαμένα του Γιαμάλ ήταν κρίμα και άδικο για το άθλημα. Στα γούστα μου επιλέγω το πρώτο γκολ και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Η προσποίηση πριν το πλασέ μου θύμισε σταυρωτή στο μπάσκετ που έσπασε αστράγαλο του αμυντικού
2 με 3 στο 52ο λεπτο. Δεν το λες και αμυνα. Αν ριξεις μια ματια στην αρχη του βιντεο, οι μισοι παικτες της Τουρκιας πρεπει να βλαστημανε επειδη παιζουν στο δευτερο ημιχρονο. Τρομερη απαθεια. Στα 3 τελευταια γκολ, υπαρχει μονο μια γραμμη αμυνας, τπτ αλλο. Ομορφα γκολ, ειδικα τα 1, 2 και 4, αλλα σαν προπονηση ηταν.
Τι ψωλιά είναι αυτή που ρίχνει το Κόσσοβο στη Σουηδία! 2-0 στο ημίχρονο.
Και 1-1 Ισραήλ - Ιταλία. Στο δικό μας όμιλο 0-1 οι Σκωτσέζοι τους Λευκορώσους.
4-5 ennoeis
Μια είδηση που θα περάσει στα ψιλά είναι η νίκη του Έλληνα Grand Master Νικόλα Θεοδώρου επί του νυν Παγκόσμιου πρωταθλητή Gukesh Dommaraju στο κλασσικό σκάκι. (όχι στο γρήγορο δλδ) . Τεράστια επιτυχία που δεν έχει προηγούμενο για Έλληνα σκακιστή καθώς μιλάμε για πολύ ( ΠΟΛΥ) υψηλό επίπεδο παιχνιδιού όπου ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.
Πήραμε τη διοργάνωση του Φ4 της Ευρωλίγκας για το 2026 στο “Νίκος Γκάλης” (κάπως αλλιώς το λένε τώρα αλλά δε με νοιάζει).
Η προσφορά της Ελλάδας ήταν η μεγαλύτερη που έχει κατατεθεί από ευρωπαϊκή χώρα ήτοι 9000000.
Λέγεται από τα μέσα ότι θα προσπορίσει η διοργάνωση πολλά αθλητικά κέρδη (!) και οικονομικά (!!!) από τους επισκέπτες που θα συρρευσουν στην Αθήνα το Μάιο του 2026.
Δηλαδή αν πάει μια ελληνική ομάδα πόσοι οπαδοί από το Μονακό, τη Μαδρίτη κλπ. θα έρθουν έτσι ώστε να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, η οποία ήδη θα είναι σε τουριστική σεζόν.
Σημειώστε ότι τα έσοδα από τα εισητιρια πάνε στη διοργανώτρια.
Mondo Duplantis.
Tokyo.
630 εκατοστα.
Μην τα ξαναλεμε, ειναι αρρωστο το παλικαρι. Αν υπηρχε η τεχνολογια να μπορει το κονταρι να του δινει την ιδια ωθηση με την απαραιτητη ευλυγισια, αυτος μπορει να καθαριζε και τα 7 μετρα.
Εγώ νομίζω ότι μεγαλοδείχνει και λένε ότι είναι 11, 7-8 είναι ο μικρός.
Atletico - Real 5-2 (!)
Χουλιαν Αλβαρεζ τα διελυσε ολα, 2 γκολ, ασιστ, κατι κερδισμενες κιτρινες καρτες και φαουλ παντου εξω απο την περιοχη της Ρεαλ και γενικα καταπληκτικη εμφανιση.
Στην Αγγλια εντωμεταξυ πλεον η μονη αηττητη ομαδα ειναι η Crystal Palace (!)
https://www.facebook.com/share/r/17ZjkXcJDU/
Έχουμε γίνει La liga από το 2014 ρε, μην είστε μίζεροι…
Ποιος πλήρωνε είναι το θέμα, γιατί το ματς είναι το 1-2 στη Λεωφόρο