Αθλητική επικαιρότητα

Τα οποία “πριμ από άλλη ομάδα” είναι παράνομα στην Ελλάδα. Αλλά που να βρεθεί ένας εισαγγελέας να ρωτήσει κάτι παραπάνω, θα καταλήξει μαζί με τους μάρτυρες του Noor1

Μηνγουαηλ ο Σουντγκρεν

KLyDblp

Με τον Μπεο πανω απο το κεφαλι του, θα καθαριζε και τις τουαλετες στον Δημο, οχι απλως πεναλτι θα εκανε… Θα ηθελα να δω παντως τι κωλοτουμπα θα κανει οταν κληθει να καταθεσει, διοτι αυτα δεν αποδεικνυονται συνηθως. Αν εχει αποδειξεις, θα χαρω πολυ να δω τις κωλομαδες τους να παιρνουν πουλο για παντα, αλλα παλι ο Μπεος θα βρει ενα ΑΦΜ σε καποιο συρταρι του δημαρχειου και θα αρχισουν ολα ξανα.

Edit: και μονο που αναφερει το ελληνικο ως “κορυφαιο πρωταθλημα”, ειναι αξιος της μοιρας του.

2 Likes

Ναι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κορυφαίο. Δεν είμαστε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κτλ αλλά η Σούπερ Λιγκ είναι μπροστά από Δανία, Νορβηγία, Ελβετία, Σουηδία, Ισλανδία, Φινλανδία, Φινλανδία, Λουξεμβούργο.

Από τις 55 χώρες που βαθμολογεί η ΟΥΕΦΑ στην Ευρώπη η Ελλάδα είναι στην 11η θέση.

Δεδομένου ότι είναι κάτοικος άλλης χώρας και δεν είναι κακούργημα να γίνει έκδοση, που του κάνανε μήνυση ακριβώς και που θα κληθεί να καταθέσει ; Άντε το πολύ πολύ να μην ξαναέρθει Ελλάδα

Δεν ειπα οτι θα τον στειλουν στα γκουλαγκ. Ουτε οτι του εκαναν καποια μηνυση (αν καταλαβα καλα, φρεσκια ειναι η ειδηση).

Ωστοσο, δεν εχει σημασια αν ειναι ελληνας ή ξενος και δεν θα τον εγκαλεσω εγω στα δικαστηρια. Εγραψα ομως οτι θελω να δω τι ειδους κωλοτουμπα θα κανει οταν κληθει, διοτι γνωριζοντας πώς λειτουργουν οι Μπεοι, καπως-καποιος θα κανει μια αγωγη, εστω για τα ματια του κοσμου.

Θα κάνει, το ανακοίνωσε ήδη :sweat_smile:

1 Like

Ναι οκ, αν και δεν το ηξερα.

Δεν υπηρχε ουτε μιση πιθανοτητα στο τρισεκατομμυριο να μην το κανει καποιος. Αν δεν το εκανε καποιος εμπλεκομενος, θα το εκανε ο αθλητικος εισαγγελεας γιατι θα ηταν υποπτο αν δεν ασχολιοταν κανεις. Πιο πολυ μου εκανε εντυπωση η αφελης (no offence) απορια του Μοντε…

Η δήλωση της ΠΑΕ Βόλος “ο καθαρός ουρανός δε φοβάται αστραπές” εμένα με καλύπτει.

9 Likes

Νομίζω το σωστό είναι “αστραπές δεν φοβαται”

Ούτε εγώ έχω λόγο να αμφισβητήσω τον κύριο Αχιλλέα, δεν έχει δώσει δικαιώματα. Άλλωστε ποιος ο λόγος ενός πιτσιρικά ποδοσφαιριστή που παίζει-δεν παίζει απέναντι στον Δήμαρχο με κεφαλαίο Μ.

2 Likes

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κατά την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 αγωνιστήκαμε στην ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ. Λάβαμε γνώση για μια συνέντευξη που έδωσε ο πρώην συμπαίκτης μας Daniel Sundgren στα Μέσα της χώρας του, η οποία αναπαράχθηκε από ελληνικά Μέσα και η οποία μας προσβάλει κατάφωρα σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σαν ανθρώπους.
Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι τα όσα επικαλέστηκε είναι ψευδή και αναληθή και ότι ουδέποτε μας έχει προσεγγίσει οιοδήποτε φυσικό πρόσωπο με απώτερο σκοπό την χειραγώγηση ενός αγώνα.
Οι ως άνω δηλώσεις του Daniel Sundgren πλήττουν την τιμή και την υπόληψη μας αφενός ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αφετέρου ως ανθρώπους και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Νομίζω ότι μετά από αυτή την αυθόρμητη δήλωση των ποδοσφαιριστών του τιμίου σωματείου, ξεκαθαρίστηκαν όλα, έτι περαιτέρω.

5 Likes

Ναι γεια σας. Η μονη συγχυση ηταν οτι συγχυστηκε ο δημαρχος.

14 Likes

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διάβασα τη… διορθωτική δήλωση του Σουηδού ποδοσφαιριστή, ειδικά το σημείο όπου κάνει λόγο για τους “οπαδούς του Βόλου” και βεβαιώθηκα ότι ο τύπος προφανώς τρολάρει, δεν υφίσταται τέτοιο είδος ανθρώπων!
(Εκτός κι αν φοβήθηκε μην τον επισκεφθεί κανένα λευκό… Volvo εκεί στη Σουηδία, και δημοσίευσε αυτή την εντελώς νομικίστικα προκατ δήλωση!)

4 Likes

Μετά το Big 4 η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Λεβαδειακός. Όζμπολτ-Βέρμπιτς-Παλάσιος και ο Ισραηλινός ο Λαγιούς φοβερή επιθετική γραμμή. Και Τσάπρας, το καλύτερο δεξί μπακ στο πρωτάθλημα.

Επίσης πολύ καλή ομάδα έχει και ο Βόλος. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 18 βαθμούς και αυτή την αγωνιστική έχει σούπερ ντέρμπι Βόλος - Λεβαδειακός για το ποιος θα μείνει μόνος τέταρτος. Ο βάζελος έχει 15 βαθμούς.

Τι έβαλε !!

B24 on X: “RONALDO DE BICICLETA! :scream::fire: https://t.co/yRZ4TJahpK” / X

Νο πολίτικα :clown_face::clown_face::clown_face:

Ευτυχώς που δεν παρακολουθώ αυτό το κωλοάθλημα δυό χρόνια τώρα

1 Like