Αθλητική επικαιρότητα

Είναι καλός ο κύριος Θέμης τώρα :stuck_out_tongue:;

Οχι ρε γμτ, σβηστηκαν 10 χρονια δεδομενων για xGoals, πως θα ξερουμε ποιες ομαδες επρεπε να ειχαν κερδισει οταν μας βολευει?

Γνωριζω την υποθεση της συνεργασιας ΦΙΦΑ-Οπτα, αλλα διαβαζω αυτο στα σχολια και επιβεβαιωνω… Δεν ξερω αν η fbref ηταν η αχιλλειος φτερνα, ή κι αν ισχυει καν, αλλα το data scrapping απο τα LLMs ειναι γεγονος. First hand experience.

Great conspiracy theory but not the case. OPTA noticed that LLMs were scraping FBRef to train their models for free and decided to put an end to it. It’s unfortunate for everyone else but it was expected.\

Φυσικα μπορει απλως να ειναι αφορμη/δικαιολογια για να βγαλουν απο τη μεση τους μικρους. Σιγουρα ειναι παραπανω απο ενα πραγμα που σηκωνει αναλυση και συζητηση σε αυτο το θεμα.

1 Like

Τι Γολγοθά περνάνε κι αυτοί

1 Like

Αρειανοί είναι οι αποπάνω; Τι να κάνουν κι αυτοί.

Δεν φταίει ο Άρης που ο Λεβαδειακός γαμάει και δέρνει φέτος.

Σιγουρα οπαδοί του Οδυσσεα Μοσχάτου ήταν!
Είναι γνωστοί αλήτες αυτοί…:face_vomiting:

3 Likes

Βαρέλι δίχως πάτο. Την προηγούμενη αγωνιστική ήμουν στο γήπεδο οταν έπαιζαν πάλι τα κορίτσια, στους Αγίους Αναργύρους. Και πάλι δεν υπήρχε αστυνομία κ δεν μου έκανε καμία εντύπωση…θα μου φαινόταν κ αστείο να υπάρχει κάποιου είδους αστυνόμευση ή ασφάλεια, για αγώνα στο ποδόσφαιρο γυναικών.
ΛΑΘΟΣ. Τελικά η ηλιθιότητα μπορεί να πάει παντού!

2 Likes

Θα κρεμασουν ομως παλι πανο για τα αδερφια μας εδω, εκει, παραπερα, παραδωθε και θα συνεχισουμε τις ζωες μας μωρε, μην σκατε.

2 Likes