Ηταν αυτος ομως

Ηταν αυτος ομως

Πω πω άλλος παικταράς. Και Πασπαλι τραυματίας με πρησμένο αστράγαλο
Δεν έσπασε τελικά στη Σκωτία. Κρίμα, είχα ψηθεί για κάτι διαφορετικό επιτέλους σ’ αυτό το πρωτάθλημα μετά από τόσες δεκαετίες, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε την πίεση η Χαρτς στο τέλος και λύγισε. Πάντως, αν και παραδοσιακά συμπαθώ πολύ τη Σέλτικ, έχω να πω ότι είναι ντροπή ο τρόπος με τον οποίο κρατήθηκε στο παιχνίδι του τίτλου, ειδικά την προτελευταία αγωνιστική με εκείνο το πέναλτι - όνειδος στις καθυστερήσεις.
Ο διαιτητης διαβαζα οτι φυλασσεται απο αστυνομικους ![]()
Δυστυχώς το όνειδος δεν είναι αυτό το ένα πέναλτι που δόθηκε, αλλά το ότι στη συγκεκριμένη φάση γίνεται συνδυασμός δύο τραγικών οδηγιών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια:
Ρε δεν διαμαρτυρήθηκε καν κάποιος παίκτης της Σέλτικ σε εκείνη τη φάση, να ζητήσει κάτι.
Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν πως δεν είναι κριτήριο αυτό, αλλά για μένα κάτι λέει. Αν δεν είχε χωθεί σαν την πούτσα ο VAR δεν θα είχε πάρει χαμπάρι άνθρωπος, το ματς θα είχε λήξει Χ όπως έπρεπε και σήμερα θα ήταν πρωταθλήτρια η Χαρτς, γιατί πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορούσε η Σέλτικ να κερδίσει 3-0 για να το πάρει στην ισοβαθμία.
Δεν το εχω παρει πρεφα αυτο που λες, αλλα αν ισχυει τοτε ειναι 100% υπεροχα νεα και μακαρι να ηταν ετσι εδω και 300 χρονια ο κανονισμος. Μπαλα παιζουμε, οχι UFC. Δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου φαση στην οποια ενας παικτης χρειαζεται να βαζει το χερι του στο προσωπο καποιου, ή αυτο να συμβαινει κατα λαθος και να μην ειναι φαουλ.
Villain ο Έμερι για τους αντιπάλους.
όχι όλους

Sunderland AFC, 2021-22 season: League One (third tier)
Sunderland AFC, 2026-27 season: Europa League football!
Αυτά είναι τα ωραία του ποδοσφαίρου. Οι ιστορίες. Τα συναισθηματικά roller coasters. Πριν κάποια χρόνια η Σάντερλαντ να έχει χάσει (άλλο ένα) πλέι οφ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία και μια μεσήλικη οπαδός της, βλέποντας τους απέναντι πανευτυχείς, να αναρωτιέται δακρυσμένη “why is it never us” (δείτε τη σειρά ντοκιμαντέρ “Sunderland Til I Die” όσοι δεν το έχετε κάνει, πολύ ωραία δουλειά), και φέτος - αν είναι καλά η γυναίκα - να ζει όλα αυτά που ζουν εκεί πάνω…
Και όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, ακόμα πιο όμορφο.
Εχουν γινει πραγματάκια στην Αγγλία φετος. Και η αρσεναλαρα μετα απο 22 χρονια το πηρε, η μπολτον πηρε άνοδο, η νοτς καουντι παει να παρει ανοδο (2 ιστορικες ομαδες) και φυσικά ανεβηκε η χαλ με γκολ στο 95 και ολα αυτα μετα τον αποκλεισμό της σαουθαμπτον για κατασκοπεια που ηταν γκραντε φαβορι