Αθλητική επικαιρότητα

image

8 Likes

Ηλία Πουρσανίδη, για πάρτη σου ρε μάγκα.

5 Likes

Ανέλαβε τον Οκτώβρη μια ομάδα που παρέπαιε και έιχε ήδη μπει σε συζητήσεις για υποβιβασμό. Την έβαλε σβηστά στο 5-8, απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο με διπλό μέσα στη Φιλαδέλφεια (η τελευταία ομάδα που την κέρδισε στην Ελλάδα), απέκλεισε τον Λεβαδειακό όταν ακόμα ήταν η Μπαρτσελόνα της Βοιωτίας με δύο νίκες στα ημιτελικά. Σήμερα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε από το 1-0, ισοφαρίστηκε στο 96 και αντί να καταρρεύσει επέστρεψε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

Ο Χρήστος Κόντης μπορεί να μην γουστάρει Ταμπόρδα, όμως σήμερα έφερε στον ΟΦΗ το πρώτο του κύπελλο μετά το 1987, τον έκανε την πρώτη επαρχιακή ομάδα που το κατακτά μετά το 2007 (όταν το είχε πάρει η ΑΕΛ) και έκανε τα Λιοντάρια στο Ηράκλειο να βρυχηθούν ξανά.

4 Likes

Μπράβο μωρή Ομιλάρα!!!

6 Likes

Ναι ρε γαμώ την ψυχή μου γαμώ μέσα, ΝΑΙ!!! :smiling_face_with_tear:

6 Likes

Μπράβο στον ΟΦΗ για το κύπελλο! Συγκινητική υπερπροσπάθεια!

Βέβαια βοήθησε και ο ΠΑΟΚ γιατί απέναντι του επιτρέπεται να πάρει χερι-πέναλτυ μια επαρχιακή ομάδα σε τελικό

Το πέναλτι εν τω μεταξύ το πήρε λόγω VAR γιατί στη κανονική ροή ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.

δε νομίζω να κατάλαβε τι έγραψες

https://www.youtube.com/shorts/LhxIDB7XL4s

Τεραστιος.

Παει κι ο Χοσέ Πικουλιν Ορτιθ.

Μεγάλος παιχτης για όσους τον θυμούνται…

11 Likes

Αεί στα τσακιδια παλιό αρρώστια.
Τεράστιος παίχτης τι να λέμε τώρα, τον θαυμάζαμε στην Μπαρτσελόνα, ήρθε στον Άρη και πήραν το κορατς μαζί με Σακλεφορντ, Μπόνι και Λιαδελη.

8 Likes

RIP παιχτούρα.

Εγώ τον έμαθα απ’ το Lakers vs Celtics ως παίκτη των Jazz και μετά τον καμαρώσαμε σε μια Α1 όπου έτρεχε τόσο χρήμα ώστε να τον φέρει ο ΓΣ Λάρισας.

Σε μια βόλτα στην Πλάκα την περίοδο των Ολυμπιακών του '04 είχε βγει σεργιάνι με άλλους πορτορικάνους, κάνω στην παρέα μου “Ωχ, ο Ορτίθ ρε!” και ακούω ένα “Yiassou File!”.

Yiassou και σένα ρε Πικουλίν…

10 Likes

τον θυμάμαι ακόμα στο Ηράκλειο, παρέα με ντουλάπα Ριτς Ρέλφορντ (ήμουν δημοτικό ακόμη, παίζει να είχε σχεδόν 20 πόντους τότε και διψήφιο αριθμό rebounds ανά ματς - ήταν σε εκείνη την ομάδα που “γέννησε” εν συνεχεία το μεγάλο Ηράκλειο του δεύτερου μισού των 90ς)

RIP ρε ζιζάνιο!

8 Likes

Μεγάλος παίκτης, σχεδόν εθιστικό το παιχνίδι του θα έλεγα.

Κρίμα… Νεότατος.

5 Likes

Πω ρε κωλοαρρωστια… ως φαν του Αρη καθολη την δεκαετια των 90ς (και στο τελος των 80ς μπορω να πω), ηταν απο τους αγαπημενους μου παικτες που περασαν απο το ελληνικο μπασκετ. Απο οτι βλεπω επαιξε μολις για μια χρονια, αλλα αν με ρωτουσες χθες, θα σου ελεγα οτι πρεπει να ηταν τουλαχιστον μια τριετια στον Αρη. Κριμα, βλεπω πολυ ταλαιπωρημενη και “κινηματογραφικη ζωη”. Παιδια με διαφορετικες γυναικες, γαμοι με σταρλετ του Πουερτο Ρικο, εμποριο ναρκωτικων, κοκαινη, μαριχουανα, αποτυχημενες μπιζνες, πολιτικη, δεν αφησε και τιποτα με το οποιο να μην ασχοληθει.

ΥΓ. Το 70-88 (σκορ στον δευτερο τελικο Κορατς του 1997) αποτελουσε PIN για τα διαφορα κινητα τηλεφωνα που ειχα για πανω απο δεκαπενταετια :sunglasses:

8 Likes

2 χρονιές έπαιξε απλά στη δεύτερη έφυγε στα μισά λόγο οικονομικών προβλημάτων (τη χρονιά που ο Αρης πήρε το κύπελλο με 6-7 παίκτες).

Απίστευτος παίκτης, κοντά στο καλάθι, μακριά από το καλάθι, κίνηση, τα είχε όλα. Τον θυμόμουν από τη Ρεάλ με Ρίβας, μετά Λάρισα και Ηράκλειο δεν πίστευα ότι είχε πάει σε τέτοιες ομάδες αυτός ο παίκτης και εν τελεί στον Αρη δίδυμο με Σακλφορντ (άλλος παικταράς που και αυτός μας άφησε), ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Θυμάμαι τον τελικό του Αρη με την Τοφας που έκανε μαγικά, όπως επίσης και μια τιτανομαχία σε Αρης-Παναθηναϊκός με το Ρατζα, που αν δεν κάνω λάθος ο Αρης κέρδισε μέσα-έξω με μεγάλες εμφανίσεις του Ορτιθ.

2 Likes

Πιο μετά νομίζω ήταν στον Παναθηναϊκό ο Ράτζα

Απ το 97/98 ήταν ο Ράτζα

You’re right

Ορτιθ, Πασπαλι είχε ξένους το 97/98 ο Αρης, πρόλαβε τα 2 ματς πρωταθλήματος ο Ορτιθ αλλά δεν ήταν στο final 4 του κυπέλλου.

1 Like