O κασναφερης λεει τεχνικος διευθυντης στην Ξανθη…:? Γεια σου ρε μεγαλε πανοπουλεεε… :lol:
H πρόταση του Τζίγγερ πως σας φάνηκε??
εγώ είμαι υπέρ , αλλά η ελληνική νοοτροπία είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάτι τέτοιο…
Χαχα, ε ναι, να αρχισουν να δινονται τα χρηματα πλεον στα φανερα και οχι κατω απ’το τραπεζι! Δεν ξερω…
Παρεπιπτωντος:
Ο τρόπος με τον οποίον ο Γιώργος Δώνης αποχώρησε από τη Λάρισα για να αναλάβει την ΑΕΚ έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Κώστα Πηλαδάκη, όπως φαίνεται.
«Eμαθα τρεις μέρες νωρίτερα από εσάς τους δημοσιογράφους ότι ο κ.Δώνης αποφάσισε να πάει στην ΑΕΚ. Γνωρίζω το δίλημμα που είχε για μεγάλο διάστημα. Τον Ιανουάριο μου τηλεφώνησε ο κ. Νικολαϊδης και μου ζήτησε άδεια να μιλήσει με τον κ.Δώνη. Εγώ του απάντησα ότι δεν έπρεπε να με πάρεις καν τηλέφωνο!», τόνισε για το ζήτημα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας.
Δεν καταλαβα δηλαδη, τι ηθελε ο Πηλαδακης?? Πως να προσεγγιζαμε αλλιως τον Δωνη?? Φανφαρες για να κανει τον μαγκα στους οπαδους και για να πουληθουν περισσοτερες “καρτες”…
Μπόγιαν: «Είμαι κουρασμένος για το EURO 2008»
Εξουθενωμένος από τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει τα τελευταία δύο χρόνια, αισθάνεται ο Μπόγιαν Κρκιτς. Ο νεαρός επιθετικός της Μπαρτσελόνα προορίζονταν για την αποστολή της εθνικής Ισπανίας εν όψει EURO 2008, αλλά η ανάγκη ξεκούρασης τον ανάγκασε να κλείσει διακριτικά την «πόρτα» στον Λουίς Αραγονιές.
«Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 και στο Ευρωπαϊκό U17. Με γεμίζει περηφάνια όταν καλούμε στην αποστολή της εθνικής μου ομάδας. Πάντα δέχομαι όταν μπορώ, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι απλά, κουρασμένος. Απλά χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Είμαι εξουθενωμένος», τόνισε κλείνοντας η αποκάλυψη της φετινής Μπαρτσελόνα.
Θα κανεις μεγαλη καριερα εσυ παιδι μου. Ουυυυυυ… δεν φανταζεσαι.
1)και να σκεφτείς έληγε και το συμβόλαιο του Δώνη…:–
2)Έχουν τόσες επιθετικάρες (άσχετα που οι περισσότεροι ήταν κακοί φέτος) και περιμένουν τον Μπόγιαν…[-X
Metal_Laws : To θεμα της κουρασης ειναι αρκετα μεγαλο και παιρνει αρκετη συζητηση.
Η εθνικη μας στο γιουρο ειχε και αυτο στα θετικα της.Οι παιχτες μας δεν ηταν τοσο κουρασμενοι
οσο οι αλλοι.Ακομα και αυτοι που παιζανε εξω.
Δεν διαφωνω deathster, αλλα το να ακουω αυτα τα λογια απο εναν 20χρονο ακομα σκατια, ειναι λιγο κουλο. Δεν διαφωνω οτι μπορει να εχει πολυ κουραστικες σεζον τα τελευταια 2 χρονια αλλα οταν σε τετοια ηλικια σου παρουσιαστει η ευκαιρια να πας με μια μεγαλη εθνικη ομαδα σε μια μεγαλη διοργανωση, τοτε την αρπαζεις απο τα μαλλια. Σε τελικη αναλυση, τι να πουν και κατι 30αρηδες που παιζουν επι 15 χρονια, 50 αγωνες την σεζον??
Τωρα το εθεσες σωστοτερα.
Ωπα μπαμ ο Πανιωνιος:
Έκλεισε Κοιλιάρα
Ο Δημήτρης Κοιλιάρας φεύγει από τον Εργοτέλη, αλλά για τον Πανιώνιο και όχι για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», ήθελαν τον 22χρονο διεθνή με την Ελπίδων μεσοεπιθετικό, ωστόσο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κινήθηκε γρηγορότερα και τον απέκτησε.Τη συμφωνία ανακοίνωσε απόψε η ΠΑΕ Εργοτέλης: «Η Π.Α.Ε ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κοιλιάρα για 4 χρόνια στην Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και του εύχεται καλή πορεία στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του καριέρα».
Ο νεαρός διεθνής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ευχαριστώ τον Εργοτέλη που συναίνεσε για να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου. Ο Εργοτέλης θα είναι πάντα στην καρδιά μου, καθώς ήταν η ομάδα που με ανέδειξε και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
Να σημειωθεί πως δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγραφής, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν, ο Πανιώνιος, εκτός από χρήματα, να δώσει και παίκτες…
Κατσε ρε, δεν ειναι 20 ο Μπογιαν. 17 ειναι. Καλα κανει και δηλωνει κουρασμενος. Ο οργανισμος του δεν ειναι ακομα σε θεση να ανταπεξελθει σε τοση καταπονηση.
Δειτε και αυτο:
Kαι πώς να σφυρίξει;
Συνέβη και αυτό…Ο διαιτητής Ανγκέλ Ανγκέλοφ είχε οριστεί να σφυρίξει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του βουλγαρικού πρωταθλήματος, μεταξύ Λέφσκι και Σλάβια Σόφιας, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (17/5), όμως δεν είναι δυνατό να παραστεί στο γήπεδο. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεται κλειδωμένος στο διαμέρισμα του, από κάποιους συγγενείς, λόγω κληρονομικών διαφορών. «Είμαι έτοιμος να διευθύνω τον αγώνα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι κλειδωμένος στον τέταρτο όροφο. Μάλλον θα χρειαστώ τη συνδρομή της πυροσβεστικής», δήλωσε, με αρκετή δόση χιούμορ, στον ραδιοφωνικό σταθμό Darik, o Ανγκέλοφ.
Το πηρε τελικα η Ιντερ,0-2 την Παρμα που επεσε κατηγορια.
Ο Κοκε υπεγραψε νεο 5ετες συμβολαιο,ενω συμφωνησε και ο Νατσο(που εχει κλεισει στην ΑΕΚ συμφωνα με ολες τις εγκυρες αθηναικες εφημεριδες ) για συμβολαιο ιδιας διαρκειας.
Και ο Ντουσκο με την τελευταια ομιλια του προς τους παικτες πριν την καλοκαιρινη διακοπη αφησε να εννοηθει οτι θα μεινει.
Λες πσέμματα. Ο Νάτσο θα πάει στην ΑΕΚ. Εξάλλου από μικρός ήταν Αεκτζής το έχει δηλώσει
κλείστε τον από πάνω όπως και η κρατική τον Σκόρδα!
:lol: :lol: #-o Κοψτοοοον…
Λοιπον, θα σε σκοτωνα γιατι κοβεις το ψωμι απο πολλους δημοσιογραφισκους αυτη τη στιγμη, αλλα εχε χαρη που εχει eurovision αυτες τις μερες και εχουν κατι να πουλανε.
Δηλωσεις Κοκε:
«Νομίζω ότι με αυτήν την κίνησή μου δείχνω ότι ο Αρης είναι η ομάδα της καρδιάς μου, αυτή που θα τελειώσω την καριέρα μου. Δεν σκεφτόμουν καμία άλλη ομάδα, αντίθετα έχω πίστη για το τι μπορούμε να πετύχουμε στον Αρη. Πιστεύω ότι και ο κόσμος του συλλόγου θα είναι εξίσου ικανοποιημένος με μένα για την επέκταση του συμβολαίου μου’, δήλωσε ο Σέρχιο Κόκε στο arisfc.gr και πρόσθεσε: 'Με πείσμωσε ακόμη περισσότερο η πρόσφατη απώλεια του κυπέλλου. Μάθαμε από αυτήν την ήττα και ξεκινάμε την προσπάθεια για να οδηγήσουμε την ομάδα σε διακρίσεις. Ο κόσμος του Αρη ήταν συγκλονιστικός στον τελικό. Ολοι οι παίκτες κλαίγαμε βλέποντας τους φιλάθλους στις εξέδρες. Το νέο συμβόλαιο είναι αυτό που ήθελα. Πλέον φεύγω ήσυχος για διακοπές και θα γυρίσω δυνατός για την προετοιμασία», ήταν τα λόγια του Ισπανού φορ.
Toν κανατε φανατικο σκουλικακι! :lol:
Παει και στο Παλε ο καμμενος
8O 8O 8O
Τρελανε μας ρε Ντεμη…