Αθλητική επικαιρότητα

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAX

XAAXXAXAXAXAXXAXXAXAAXA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3:

Φαντάζομαι τη μούρη του Κλάσνιτς όταν θα του λένε πως στην Ελλάδα γράφουν πως θα πάει στην ΑΕΚ!!! :lol:

Και που να του λεγαν οτι θα παει στον Θρύνο δλδ…:lol:

Δηλαδή τι του είπαν? Έλα στην ΑΕΚ! Θα παίζεις και στο ηθικό Champions League!

Μαλλον θα του γυαλισε η Βανδή…:!: :lol:

Του ειπαν ελα στην ΑΕΚ ,θα εχεις και συμπαικτη το ριβαλντο…:stuck_out_tongue: :lol:

Μετα το προβλημα υγειας του και την εγχειρηση και ολες τις περιπετειες που ειχε ο Κλασνιτς παντως δεν νομιζω να μπορεσει να ξαναπλησιασει στο επιπεδο που ειχε φτασει…Αρα δεν το θεωρω τοσο απιθανο να υπαρχουν συζητησεις με ελληνικες ομαδες.

O Nτουσαν απ’οτι φαινεται μενει στον Αρη,καθως ο Σκορδας δεν δεχεται να τον αποδεσμευσει και ο ιδιος θελει να τιμησει το συμβολαιο του,ενω εκει που πριν 2 μηνες ειχε ανακοινωθει συμφωνια με τον Ροναλντο για ανανεωση,σημερα ανακοινωθηκε η αποχωρηση ενος απο τους καλυτερους μας παικτες για φετος,επειδη δεν τα βρηκαν στα οικονομικα…Κριμα.

Οι απαιτήσεις του πρώην αμυντικού των Θεσσαλονικέων δεν έπεφταν κάτω από τις 490.000 ευρώ, ενώ η προσφορά των ιθυνόντων του συλλόγου ήταν 350.000 ευρώ (σ.σ. συμφωνούσαν για διετές συμβόλαιο). Όπως γίνεται κατανοητό, οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τα χέρια και υπήρξε αυτή η εξέλιξη.

Τα βρήκαν τελικά ρε!!!

Ο Ρονάλντο μένει :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Οχι! Του ειπανε να ερθει στην Ελλαδα για να παταει τεσσαρες στον χαρτινο πρωταθλητη! Που δεν ειναι σε καμμια περιπτωση σιγουρο κιολας οτι θα παιζει του χρονου στο κανονικο Champions League…

Και πάλι όμως καταλαβαίνεις πως και αυτό να του είπαν η απάντηση του θα ήταν:

"Whom? Olympiacos? Yes! I know Olympiacos they kicked our ass this year.

But who the hell is AEK?" :stuck_out_tongue:

“Οoohhh, the ones that badly kicked Olympiakos ass last year! I have to take revenge from those bloddy fish for humiliating us in the Champions League!” Και μετα θα μπει ο Χοσε-Εμαννουελ και η Ντεμπορα και θα ανακαλυφθει ολη η αληθεια για το ανοσιο παρελθον της Εσμεραλδας. :expressionless:

καλά το πας… Με το Ριβάλντο στην ομάδα είστε όντως σαν σαπουνόπερα!:stuck_out_tongue:

Aλλα εσεις με τον Σωκρατες εχετε το πιο απροβλεπτο σεναριο!:lol:

Παιδιά, παιδία, σταματήστε, μύγδαλα!

:lol: :lol: :lol:

http://kourkouti.yooblog.gr/

Τρελό γέλιο!!! Kokkalica :stuck_out_tongue:

“ΠΟΙΑ ΑΕΚ!”
“ΠΑΝΤΟΜΟΙΡΑ” :lol3: :lol3: :lol3:

Που παίζει η Εμεράλδα? Όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρουμε αν παίζεται καμιά μεταγραφή.:lol:

Eκει, σε ενα πρωταθλημα της Λατινικης Αμερικης… Κλαουσουρα, Απερτουρα… δεν ειμαι σιγουρος… :stuck_out_tongue:

Συνεντευξη μιστερ γκαγκατση,ακολουθει αποσπασμα…

“Η σχέση μου με τον Κόκκαλη”

Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις -αν αυτό υπονοεί κανείς- με τον Σωκράτη Κόκκαλη ή με οποιονδήποτε άλλον.
:lol2: :lol2: :-- :–

“Με συνδέουν μελλοντικά με τον ΠΑΟΚ, με συνδέουν με τον Ολυμπιακό, με συνδέουν με οτιδήποτε άλλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν αποχωρήσω από την ΕΠΟ, δεν θα φύγω από το ποδόσφαιρο. Αν π.χ. μελλοντικά μου γίνει η πρόταση να πάω στον Ολυμπιακό, θα βγουν οι “ειδήμονες” και θα πουν “τα λέγαμε εμείς”. 'Η αν δεχτώ μια πρόταση να πάω στον ΠΑΟΚ, επίσης οι ίδιοι “ειδήμονες” θα λένε το είχαμε προαναγγείλει”.
:lol2: :lol2: :-s

Ρε τον μπαγασα τον γκαγκατση…:lol: Μαλλον θα ειναι κλεισμενη η δουλεια να παει προς πειραια μερια και σου λεει κατσε να τους προλαβω να μην τους φανει κ παραξενο…:-k #-o

xaxaxaxa!!:lol3: :lol3: :lol3:

(kοιτα να δεις που δεν την ειχα παρατηρησει τη τρελλη ομοιοτητα του Δουρεκα με τον Σουγκλακο!8O )