Μουρίνιο στην Ίντερ με 9 εκατ το χρόνο.
Ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής πλέον…
Πιαστηκαν κοροιδα…:lol: #-o Ακου εκει 9 εκ ευρω για προπονητη το χρονο.
μόνο και μόνο από την αύξηση της δημοτικότητας της ομάδας από τη στιγμή που ήρθε ο Μουρίνιο, θα τα βγάλουν μια χαρά τα λεφτά…
Για τους γαύρους που κορόιδευαν Κλάσνιτς:
και οι ίδιοι γαύροι κοροϊδεύουν και τώρα… Το σχόλιο δεν πήγαινε στην ΑΕΚ, αλλά στις βλακείες που έγραφαν. Σαφώς και το να έρθει στον Ολυμπιακό είναι πιο πιθανό από την ΑΕΚ, αλλά και πάλι βλακείες των δημοσιογράφων πιστεύω πως είναι που κάνουν πλάτες στο μάνατζερ του ώστε να ανεβαίνει η τιμή του…
δηλώσεις του Φαν Πέρσι…Απολαύστε…
«Η αλήθεια είναι πως η Άρσεναλ δεν πληρώνει το ίδιο καλά όπως κάνουν οι άλλες ομάδες και αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι λογικό για έναν παίκτη αν βρει μια καλύτερη προσφορά να αποχωρήσει από την ομάδα, εγώ το καταλαβαίνω και το στηρίζω σαν άποψη», τόνισε ο παίκτης των «Κανονιέριδων».
μαλακισμένο να μην ξαναπαίξεις μπάλα…φραγκοφονιά…ΟΥΣΤ!!
Ελα ρε σιγα το περιεργο.Επαγγελματιας ειναι,οχι οπαδος της Αρσεναλ.
με τέτοια λεφτά που παίρνουν δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουν παράπονα…σίγουρα θέλουν να εξασφαλίσουν τις επόμενες 3 γενιές τους , αλλά πιο πολύ μου την δίνουν τέτοιες δηλώσεις που κλαψομουνιάζουν για να δώσουν περισσότερα λεφτά (για να μείνουν). Αν δεν τα δώσουν τότε φεύγουν λέγοντας ότι η διοίκηση δεν τους φέρθηκε καλά…
Xα! Σ’εχει αναγκη νομιζεις ο Βενγκερ ρε τσουτσεκι?? Θα σε δωσει οπως κατι Ντιαρα αλλα και πολλους αλλους πολυ μεγαλυτερους παιχτες, θα παρει παλι ενα ματσο αραπαδες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους και σε θα αρχισει παλι να παιζει μπαλα που θα χαζευει κοσμο.
Κοροϊδεύαμε επειδή εσείς που τσιγκουνευόσαστε τα 600 χιλ. για Μπλάνκο, θέλατε παίκτη των 2 εκ. ευρώ.
παιδια ριχτε μια ματια σε αυτο το αρθρο. Αν περασει αυτη η προταση θα μιλαμε για μεγαλη αλλαγη δεδομενων στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο (κυριως)
Καταρχάς η εφαρμογή έχει ορίζοντα 2 ετών ακόμα, όπου ξεκινάει με 4-7 για να καταλήξει σε άλλα 2 χρόνια στο 6-5. Θεωρώ 99.99% απίθανο να το επιτρεψει η Ε.Ε.
Εγώ προσωπικά διαφωνώ με αυτό.
Μακάρι να γινόταν, εγώ θα γουσταρα πολύ. Αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο
Για ποιον λόγο να γίνει?
Για να ανέβουν οι τιμές διάφορων Αβραάμ Παπαδόπουλων στα 10 εκ. ευρώ?
Mωρέ δε με ενδιαφέρουν οι τιμές.
Θέλω να γίνει απλά για να βλέπω κάτι που με ελκύει περισσότερο. Να έχω ποδοσφαιρικές σχολές και όχι ορδές από scouts και managers να φέρνουν παίκτες σωρηδόν από τριτοκοσμικές περιοχές.
Και ας πατώνουμε συνέχεια στην Ευρώπη δε με νοιάζει
Α, μιλάς για Ελλάδα.
Και ποιος σου λέει ότι αν ισχύσει το μέτρο αυτό, θα έχουμε ποδοσφαιρική σχολή στην Ελλάδα. Έχεις υπ’ όψη τι παίζει στα τμήματα ακαδημιών? Ακριβώς ό,τι και αλλού, δηλαδή όποιος έχει το βύσμα παίζει. Ούτε τα βασικά δεν μαθαίνουν. Ποιος είναι ο βασικός λόγος που πατώνουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη? Είναι αργές με μηδενική φυσική κατάσταση. Γιατί? Γιατί αυτά τα πράγματα δουλεύονται όταν ο παίκτης είναι 14-16 χρονών, όχι όταν ειναι 20-22. Εδώ οι μισοί έλληνες παίκτες δεν ξέρουν να κάνουν κοντρόλ και μόνο αν βρεθεί κάνας προπονητής τύπου Μπάγεβιτς (που δουλεύει πολύ δλδ με το υλικό του) βελτιώνονται κάπως.
Επίσης, η Εθνική του Euro είναι τυχαίο ότι έκανε επιτυχία το 2004, που οι μισοί και βάλε ενδεκαδάτοι παίκτες της αγωνίζονταν ή είχαν αγωνιστεί στο εξωτερικό, όπου έμαθαν/αναγκάστηκαν να δουλεύουν με πολύ πιο σωστό τρόπο? Με μέτρο τύπου 6+5 πόσες ευρωπαϊκές ομάδες θα πάρουν παίκτες από το δικό μας “τριτοκοσμικό πρωτάθλημα”?
Το μέτρο του 6+5 είναι το τελευταίο των τελευταίων για να φτιαχτεί ελληνική ποδοσφαιρική σχολή, πίστεψέ με…
Και κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος πως εσύ θα γίνεις ένας εξαίρετος ναυπηγός. Πώς θα σου φανεί να σε θέλει να δουλέψεις μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ευρώπη αλλά να μην μπορείς να πας επειδή υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι 6 στους 10 εργαζόμενους πρέπει να είναι γηγενείς? Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικόστο ποδόσφαιρο?
Μα αν εφαρμοστεί αυτό το μέτρο και ο μόνος τρόπος να πάει μια ομάδα μπροστά είναι με τους γηγενείς παίκτες, τότε νομίζω, οι ακαδημίες δε θα λειτουργούν έτσι. Λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο επειδή οι ομάδες επαναπάυονται ότι θα πάρουν τον φτηνό αργεντίνο/σερβο/κονγκολέζο οπότε σιγά μην ασχοληθούν με τα φυτώρια
Όσο για το τελευταίο,πίστεψέ με δε θα λυπηθώ ποτέ τους ποδοσφαιριστές, που ακόμα και στον ατρόμητο να παίζουν βγάζουν περισσότερα από όσα θα βγάλω εγώ, όσα μεταπτυχιακά και να κάνω.
Εχει δικιο ο ChrisP δυσκολα η ΕΕ θα επιτρεψει την ρυθμιση του 6+5. Απο την στιγμη που το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο θεωρειται εργασια. Και στην ΕΕ ισχυει η απελευθερωση των θεσεων εργασιας. Δλδ ο καθενας εχει δικαιωμα να παει να εργαστει οπου θελει, χωρις να τον εμποδισει κανεις. Αν και διαφωνω με το συγκεκριμενο μετρο θεωρω ενδιαφερον να ισχυε εστω στα εγχωρια κυπελλα. Δλδ η καθε ομαδα να παιζει πρωταθλημα & Ευρωπη χωρις τον περιορισμο, αλλα στο κυπελλο με το 6+5.
Μάνο, δεν ισχύει με την καμία το “αφού θα αναγκάζονται οι ομάδες να έχουν γηγενείς, οι ακαδημίες θα αναβαθμιστούν”. Καταρχάς οι ομάδες που “πλήττονται” είναι κυρίως οι μεγάλες που σπάνια παίρνουν το ρίσκο να ποντάρουν στις ακαδημίες τους. Συνήθως αγοράζουν, οπότε από το μέτρο αυτό θα ευνοηθούν οι ομάδες μεσαίας δυναμικότητας οι οποίες έτσι κι αλλιώς έχουν πάνω από 6 γηγενείς στην βασική ενδεκάδα οπότε γιατί να βελτιώσουν τα φυτώρια τους, οπότε οι Έλληνες θα συνεχίσουν να μην μαθαίνουν ποδόσφαιρο.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές που παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα απ’ όσα θα παίρνεις εσύ, αφενός μην είσαι σίγουρος ότι είναι κ τόσοι πολλοί, αφετέρου έτσι είναι ο νόμος της προσφοράς-ζήτησης, δεν φταίνε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.