Καταρχάς αυτή είναι μια αρνητική κατάσταση και συμφωνούμε όλοι μας.
Υποθετικά μιλώντας, όταν εφαρμοστεί αυτός ο κανονισμός, δε θα αναγκαστούν οι μεγάλες ομάδες να ποντάρουν και στις ακαδημίες τους εκτός από τους Έλληνες παίκτες που θα αγοράζουν από τις μεσαίες ομάδες? Αυτό δεν είναι κάτι θετικό?
Δηλαδή τόσο πιο χαζές είναι οι Γαλλικές και οι Ολλανδικές ομάδες? Άλλη νοοτροπία μεν, όμορφα πρότυπα δε
Οι γαλλικές και ολλανδικές ομάδες δεν είναι καθόλου χαζές. Βέβαι και οι δυο παρότι ποντάρουν πάρα πολύ στις ακαδημίες, σε μεγάλο ποσοστό το κάνουν με παίκτες απο τριτοκοσμικές, όπως λες, χώρες τους οποίους φέρνουν από μικρή ηλικία εκμεταλλευόμενοι τις σχέσεις με τις χώρες αυτές λόγω αποικιοκρατίας. Εδώ ο Ζιζού είναι Αλγερινός, φαντάσου να είχε λιγότερες ευκαρίες να παίξει ως μη-γηγενής!
Άστο όμως αυτό στην άκρη. Γάλλοι και Ολλανδοί (αλλά και Άγγλοι και Ισπανοι και και…) δουλεύουν με τις ακαδημίες δεκαετίες τώρα γιατί όπως και σε άλλες πτυχές τους είναι πιο οργανωμένοι. Δεν χρειάστηκαν κανένα τέτοιο μέτρο-μπαμπούλα ως σήμερα για να το κάνουν. Στην Ελλάδα οι ακαδημίες πάντα θα δουλεύουν με βύσματα και με τη γενικότερη ανοργανωσιά που μας διακρίνει.
οι ακαδημιες στην ελλαδα ειναι τραγικες…πρωτ απ ολα δεν υπαρχουν προπονητες οι οποιοι μπορουν να μαθουν στα παιδια το ποδοσφαιρο ολο κατι αμπαλοι ειναι που σου λενε αν δεν ειχα τραυματισμους θα παιζα εθνικη και φερνου τους γιους τους και τα ανηψια τους να παιζουν…η Ολλανδια εχει τρομερη οργανωση οπως και η Ισπανια …
παρ ολα αυτα ειμαι υπερ γιατι τοτε μια τσελσι πχ θα μπορει να θεωρειται αγγλικος συλλογος…
Τη σεμνότητα και την ταπεινότητα του χαρακτήρα του έδειξε για μία ακόμη φορά, με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο, ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Ίβηρας τεχνικός, με μεγάλη δόση μετριοφροσύνης, παραδέχτηκε ότι είναι?πολύ μεγάλος προπονητής και όλα αυτά λίγες μέρες πριν να αναλάβει την Ίντερ. Βέβαια τόνισε ότι δεν αισθάνεται «ξεχωριστός», όπως γράφεται και λέγεται?
«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ξεχωριστός, αυτό είναι κάτι που μου το έχουν «κολλήσει». Είμαι όμως πολύ μεγάλος προπονητής. Έχω πολλές δυνάμεις και τις αδυναμίες μου προσπαθώ να τις κρύβω. Έχω την ικανότητα να διατηρώ την ηρεμία μου και να προσαρμόζομαι στις δύσκολες καταστάσεις», επισήμανε ο Μουρίνιο.
Οι ακαδημίες στην Ελλάδα ήταν πάντα τραγικές και αυτό ίσχυε και στην προ-Μπόσμαν εποχή. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να αλλάξει αυτό ακόμα και αν περάσει αυτό το σχέδιο, κάτι που επίσης δεν βλέπω καθόλου πιθανό.
«Όλοι περιμένουν πως η Ίντερ θα είναι η βασίλισσα στο μεταγραφικό παζάρι. Χαίρομαι που τόσο πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα, αλλά θα γίνουν το πολύ τρεις μεταγραφές. Θα ήθελα να έχω 21 παίκτες στη διάθεσή μου, συν τρεις τερματοφύλακες».
Goal FM 103.3
Κοντά στην έναρξη της λειτουργίας του είναι ο Goal FM (στους 103.3 FM) που πιέζεται χρονικά ώστε να προλάβει την κάλυψη και κυρίως τον σχολιασμό του Euro της Αυστρίας και της Ελβετίας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, του σχήματος θα ηγείται ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που έχει μεγάλη ραδιοφωνική πείρα από τον NovaSport FM (κυρίως αλλά και από αλλού) ενώ ο σταθμός θα στελεχωθεί με στελέχη τόσο από τον όμιλο Μπόμπολα (Πήγασο, δηλαδή Goal News και Έθνος) όσο και με άλλα έμπειρα ονόματα από τον χώρο του αθλητικού ραδιοφώνου. Ορίστε μερικά: Γιάννης Καραλής, Βασίλης Βεργής, Στέλιος Μαρκάκης, Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Αργυρίου, Ανδρέας Δημάτος. Θα υπάρξουν και νεοεμφανιζόμενα ονόματα ενώ κάποιες τελευταίες μεταγραφές “ψήνονται” αυτές τις μέρες. Το Euro 2008 πίεσε την ημερομηνία έναρξης μπροστά με αποτέλεσμα να είναι απροετοίμαστος ο σταθμός, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και στον νέο αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό της πόλης Sport TV, που αντικατέστησε το γνωστό ερυθρόλευκο TV Magic.
Στην Τοτεναμ ο Ντος Σαντος.Το κοστος της μεταγραφης(περιπου 6 εκ ευρω + το 20% απο μεταπωληση αν πουληθει στα επομενα 2 χρονια,αλλιως 10 %)μου φαινεται σχετικα μικρο,αλλα οπως λεγεται η Μπαρτσα τον παραχωρησε γιατι πονταρει περισσοτερο στον Κρκιτς.
Και γι αυτό αλλά και επειδή λέγανε ότι ο Ντος Σάντος ήταν ένα κομπλεξικό μαλακιστήρι που γνώρισε την επιτυχία γρήγορα και δεν έβαζε μυαλό.
Καλά κάνανε και τον δώσανε.
Στην Μίλαν θα συνεχίσει ν? αγωνίζεται για ακόμη ένα χρόνο ο Πάολο Μαλντίνι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο πολύπειρος αμυντικός ο οποίος στις 26 Ιουνίου θα γιορτάσει τα 40α του γεννέθλια, αποφάσισε να αναβάλει για ακόμη ένα χρόνο την αποχώρησή του απ? την ενεργό δράση, υποκύπτοντας στις πιέσεις τόσο των ανθρώπων της διοίκησης, όσο και των συμπαικτών του. «Η Μίλαν ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του αρχηγού Πάολο Μαλντίνι επεκτάθηκε έως τις 30 Ιουνίου 2009», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Έτσι είναι…Αν θέλει ο αρχηγός και σημαία της ομάδας να παίξει και άλλο θα παίξει , αν θέλε να αποχωρήσει θα αναλάβει πόστο στην ομάδα.
Δεν είναι Παναθηναικός να ξεχνούν τους παίκτες…:?
Μα ο Σιλβιο (ενας ειναι) εχει πει οτι ο Μαλντινι θα κανει οτι θελει.Και οταν θελησει
να σταματησει να ζητησει το ποστο που θελει να τον βαλουν.
Συγκεκριμενα ειχε πει "Ποιος ειμαι εγω για να πω στον Παολο τι θα κανει? "
Κοκκαλη ακους ?
Διασκεδάζω αφάνταστα με τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ. Για ποδόσφαιρο μιλάμε πάντα, έτσι?
Στον Ολυμπιακό -που σε λιγότερο από δυο μήνες έχει προκριματικό Ch.L.- οι μόνες μεταγραφές που έχουν γίνει έιναι Γκαλίτσιου, Παπαδόπουλου, Κόβατς. Ούτε στόπερ ούτε αριστερό εξτρέμ που υπάρχει απόλυτη ανάγκη. Για στόπερ εντωμεταξύ ακούμε για Αβραάμ, Παβόν και στο βάθος Κυργιάκο λες και δεν υπάρχουν άλλοι αμυντικοί. Για αριστερό χαφ δεν ακούγεται τίποτα. Η πλάκα είναι ότι πιο πολύ ακούμε για επιθετικού, θέση δλδ σχεδόν καλυμμένη. Μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τον Εζκέρο και σιγά τον παίκτη. Κάναμε πρόταση 3 εκ. ευρώ για παίκτη (Εντού) που η ρήτρα του είναι δωδεκαπλάσια. :lol:
Στον ΠΑΟ μας τα έκαναν τσουρέκια πόσα εκατομμύρια θα βάλει ο καθένας και τελικά μόνο τον Κλέιτον έχουν πάρει. Παίζει να χάσουν τους δυο καλύτερους περσινούς παίκτες (Μάτος, Ίβανσιτς) και βρίσκουν ακριβό τον Πεγεράνο των 4 εκ. Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε.
Στην ΑΕΚ μας έχουν βγάλει τον Σκόκο κάτι μεταξύ Βίγια και Κακά ή κάνω λάθος?
“Διαφορετική εξέλιξη είχε τελικά το ραντεβού του Λάμπρου Σκόρδα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο από αυτή που αναμενόταν. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστό στον Έλληνα αμυντικό ότι υπάρχουν δύο προτάσεις από το εξωτερικό και ότι ο Άρης διαπραγματεύεται την πώληση του στις συγκεκριμένες ομάδες. Έγινε μάλιστα γνωστό ότι οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι πολύ καλύτερες από αυτή που κατέθεσε προ ημερών η ΠΑΕ Ολυμπιακός και αν ο Άρης ικανοποιηθεί οικονομικά δεν αποκλείεται ο παίκτης τελικά να παραχωρηθεί. Πάντως σε περίπτωση που ο Άρης δεν τα βρει με καμία από τις δύο ομάδες (δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές) τότε ο παίκτης την Δευτέρα θα υπογράψει την επέκταση συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους» όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.”
Γενικά στον Άρη έχουν πάθει φέτος κάτι και δεν λένε.
Ούτε ποιες ομάδες θέλουν τον Αβραάμ (με 3 εκ. ευρώ κιόλας! :lol:) ούτε ποιους παίκτες έχουν κλείσει.