Ειμαστε αλανια ρε.
Σκορδα αλανι αναψε ντουμανι.
Ειμαστε αλανια ρε.
Σκορδα αλανι αναψε ντουμανι.
Α, από τα πολλά ντουμάνια έχει αποκτήσει αυτό το σπινθηροβόλο και γεμάτο οξυδέρκεια βλέμμα?
Το χω σκεφτει και γω αυτο.Παιζει.
Αν τα ντουμανια το χουν δημιουργησει αυτο,τοτε ειναι καλλιτεχνες μπορω να πω
Πάντως, σε μια εποχή που ο Ντος Σάντος κοστίζει 6 εκ. €, νομίζω πως ο Σκόρδας κάνει τρελή μαγκιά πουλώντας τον Αβραάμ στα 3. Τρελό κέρδος βγάζει η ομάδα. Μπράβο του
βαζω στοιχημα οτι ο αρης δεν θα ικανοποιηθει οικονομικα και ο παικτης τη δευτερα θα υπογραψει…η ετσι θα γραφουν οι εφημεριδες…
βεβαια η αληθεια ειναι οτι προτασεις αποκλειεται να υπαρχουν,απλως η ολη ιστορια θα εχει και λιγο σασπενς…και μερικα περισσοτερα μπραβο στο σκορδα που κρατησε τον παικτη…
μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο πιστευω…
Συμφωνω με τον εχθρο παοκτση απο πανω :Ρ
Το λεγα και στον Κοζυ πριν λιγο,οι φημες για προτασεις 3 εκ μουφες μου ακουγονται.Ειδικα οταν δεν λενε απο ποιες ομαδες ειναι.Λογικα ο Αβρααμ θα ανανεωσει και ολα θα τελειωσουν εκει.
Βεβαια δεν θα με χαλαγε καθολου να ναι αληθεια και να τσεπωσουμε 3 εκατομμυριακια ε 8)
Κοιτα να υπογραψει αλλιως εσυ θα φας το ξυλο. Φλωρε!
Τι να τα κανεις τα 3 εκατο ρε φλωρε? Να παρεις 20 μαυρους ή καραμελες?
Καραμελες.
Παντως με τα σημερινα δημοσιευματα,οι αθηναικες εχουν σιγουρη την μεταγραφη του Αβρααμ στον Ολυμπιακο(κλασικα),ενω πρωτη φορα και απα τα γραφομενα των εφημεριδων της Θεσ/κης φαινεται οτι η αποχωρηση του ειναι αρκετα πιθανη,αλλα σε ομαδα του εξωτερικου.
Με 2,5-3 εκ απ’οτι λεγεται ο Σκορδας τον δινει σε Ντιναμο Κιεβου ή μια ρωσικη που δεν ειπαν ονομα(η Ζενιτ ειχε ενδιαφερθει παλιοτερα παντως).
Η παράνοια συνεχίζεται…
Πάνω από 100 παίκτες μέχρι στιγμής είναι “θετικοί” να αγωνιστούν σε ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ “αρκεί να κατατεθεί κάποια πρόταση”.
Μα ο λόγος είναι προφανής. Οι ομάδες αυτές είναι μεγαθήρια του ευρωπαϊκού, αν όχι του παγκοσμίου, ποδοσφαίρου, ενώ κάθε χρόνο διεκδικούν όλους τους τίτλους σε ένα από τα κορυφαία αλλά και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του κόσμου.
Η χαρά του κάθε (ξένου + καταξιωμένου) ποδοσφαιριστή είναι να παίζει στα ελληνικά γήπεδα. Η δικαίωση.
Eπάνασταση!
Πόλεμος!
ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!
Πφ δες τι κυκλωσα ρε βλαμμενε.
Παιρνουμε Αϊμαρ,μεσα απο τα χερια του βαζελου! :razz:
Δεν διαβάζω ψιλά γράμματα.
Απο το blog Troktiko
“Εχει συμφωνήσει προφορικά ο Αϊμάρ και αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο ακόμη και εντός της ημέρας. Αν όλα πάνε καλά, αύριο θα γίνει η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.
Το ποσό ανέρχεται κοντά στα 7,2 εκατομμύρια ευρώ (κόστος μετεγγραφής + συμβόλαιο)”
Μεγαλη μεταγραφη, συγχαρητηρια στην ομαδα του ΠΑΟ. Αν το παληκαρι ειναι υγιης θα παιξει μεγαλη μπαλα στην Ελλαδα
Δεν παρακολουθώ καθόλου τις μεταγραφές στις ομάδες αυτό το διάστημα.
Ότι διαβάζω δεν δίνω και πολύ σημασία.
Ελμάντερ μου θέλουν…Πφ…
Περί Αιμάρ έχω πει ότι είναι ο παίκτης που βαριέται ή δεν μπορεί να ξεδιπλώσει τις τρομερές αγωνιστικές ικανότητές του.
Του έχει στοιχίσει μάλλον ότι κάθε μέρα τραυματίζεται.
Δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα.
kai οχι μονο
Είμαι ο μόνος που θεωρώ τον Λάζαρο υπερεκτιμημένο παίκτη?:-k
οχι ρε παικταρας ειναι…ζαγορακη φυγε απ τον ΠΑΟΚ…θα πεσει πολυ ξυλο…
2,2 εκ+χορηγια+ποσοστο μεταπωλησης δεν ειναι τιποτα μπροστα στον νεο δομαζο…