O Κροιφ αισθανεται οτι αυτη η Μπαρτα θα παιξει την καλυτερη μπαλα.
Ασχετο οτι πριν κατι μερες την εβριζε.Την εχει δει Πετρος Μιχος ο Γιοχαν ?
Η Μιλαναρα παει κατα διαολου!Δευτερη ηττα σε σε 2 ματς.
O Κροιφ αισθανεται οτι αυτη η Μπαρτα θα παιξει την καλυτερη μπαλα.
Ασχετο οτι πριν κατι μερες την εβριζε.Την εχει δει Πετρος Μιχος ο Γιοχαν ?
Η Μιλαναρα παει κατα διαολου!Δευτερη ηττα σε σε 2 ματς.
H ενσάρκωση της αυτοκαταστροφής, Πολ Γκασκόιν, χτύπησε πάλι!
Ο κατήφορος του Πολ Γκασκόιν συνεχίζεται. Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για εγκληματική ενέργεια, η «φύση» της οποίας δεν έγινε γνωστή, στην περιοχή Ντάνστον. Ο 41χρονος πλέον «Γκάζα» αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά παρουσιάζοντας αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως την Τετάρτη, ο πρώην διεθνής άσος εθεάθη να χτυπά για 20 λεπτά την πόρτα μίας παμπ ζητώντας ποτό λίγο μετά τις δέκα το πρωί!
Μόλις την Τρίτη ο Γκασκόιν επέστρεψε από την Πορτογαλία, όπου νοσηλεύτηκε σε κλινική του Αλγκάρβε μετά από υπερβολική δόση χαπιών σε συνδυασμό με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Η πρώην σύζυγός του, Σέριλ, και η κόρη του, Μπιάνκα, τον επισκέφτηκαν εκεί και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τους φώναξε «αφήστε με να πεθάνω»!
Mιλάμε για αυτόν εδώ τον παίκτη : http://www.youtube.com/watch?v=g0NT6aUwN8c
Φυσικοθεραπευτής καταγγέλλει αδιαφορία των διαιτητών για τη ζωή των αθλητών
Ενα περιστατικό που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του αθλητή του Διομήδη Αργους, Μλαντένοβιτς καταγγέλλει μέσα από την ιστοσελίδα του Contra.gr ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας του Αργους, Βασίλης Σιδέρης.
Ο εκτελών και χρέη Αντινομάρχη του νομού Αργολίδας, υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού, ζητά από τις αρμόδιες αρχές την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης, Διομήδης - Βριλήσια (20/09), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, επειδή η προσκόλλησή τους στο “γράμμα του νόμου” παραλίγο να κόψει το νήμα της ζωής ενός αθλητή.
Η επιστολή-καταγγελία που δημοσιεύουμε παρακάτω έφτασε στα γραφεία του Contra.gr σε ηλεκτρονική μορφή. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ.Σιδέρη ο οποίος επιβεβαίωσε όσα αναφέρονται τονίζοντας, παράλληλα, ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά για το περιστατικό. Απλά επιθυμεί τη δημοσιοποίηση ενός σοβαρότατου θέματος μέσα από τα Μ.Μ.Ε.
Η επιστολή του κ.Βασίλη Σιδέρη
"Ονομάζομαι Σιδέρης Βασίλειος, είμαι Φυσικοθεραπευτής στην ομάδα Χαντμπολ του Διομήδη Αργους και Αντινομαρχης στο Νομο Αργολίδας υπεύθυνος στον αθλητισμό. Είμαι στα γήπεδα τόσο ως αθλητής,αλλά και ως φυσικοθεραπευτής, ως Φυσικοθεραπευτής ειμαι είκοσι χρόνια στα γήπεδα ποδοσφαίρου και δεκα χρόνια στο χαντμπολ στην ομάδα του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ Α1.
Στον αγώνα χαντμπολ μεταξύ Διομήδη - Βριλήσσια που έγινε το Σάββατο 20/09/2008, οι Διαιτητές κ.Συρεπίσιος και Μερτινιάν επειδή δεν είχα μαζί μου την επαγγελματική μου ταυτότητα με έβγαλαν εκτός αγώνα (κερκίδα), ενώ με γνώριζαν από παλαιότερα παιχνίδια, πάντα ήμουν γιατρός αγώνα. Ρωτησα’ τον κ.Συρεπίσιο, “αν συμβεί καποιος τραυματισμός τι θα κάνετε;” και μου απάντησε, ‘‘εγώ θα δώσω τις πρώτες βοήθειες’’!
Στο 12 λεπτό, ο αθλητής ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ του Διομήδη Αργους χτύπησε άσχημα, υπέστη θλάση δεξιού μεσοθωρακίου, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και επι 3-4 λεπτά να μην μπορεί ν αναπνεύσει και να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Τοτε οι κοι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Διεθνείς) κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε γιατρός αγώνα. Πανικος κυριάρχησε και στους δύο, τοτε με "άφησαν’’ να μπω στον αγωνιστικό χώρο, προσέφερα τις βοήθειες στον αθλητή και με υποστήρηξη οξυγόνου διεκομίσθει στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρέμεινε εως σήμερα Δευτέρα. Στο ημίχρονο ζήτησα να καθίσω γιατρός αγώνα και ο κ.Συρεπίσιος μου απάντησε: ‘‘δεν σαν γνωρίζω’’.
Εκφράζω τη λύπη μου γιατί είναι νεα παιδιά με μέλλον στην Διαιτησία του χαντμολ και διεθνείς θα πρέπει καμιά φορά να ξεφεύγουμε από το γράμμα του Νόμου χωρίς να μου ζητήσουν την επαγγελματική μου ταυτότητα. Προτίμησαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι χωρίς γιατρό ενώ η ομάδα των Βριλησσίων δεχόταν να παραμείνω γιατρός αγώνα.
Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία τους, γιατι δεν μπορούν οι ανωτέρω διαιτητές να παίζουν με την υγεία των αθλητών. Εχουν ανώτερους, πιστεύω, (Αρχιδιαιτητές) που μπορούν να τους κρίνουν, αν θα πρέπει να προχωρήσουν στη διαιτησία, γιατί με τη νοοτροπία του Αυταρχισμού που έχουν, ίσως δούμε αθλητές να πεθαίνουν στο παρκέ, όταν παίρνουν την ευθύνη να παίζουν σε ματς χωρίς γιατρό, γιατί από ότι κατάλαβα θέλουν να έχουν δύο ιδιότητες…".
*** Οσον αφορά στον Μλαντένοβιτς, πήρε εξιτήριο της Δευτέρα (22/09) από το νοσοκομείο του Ναυπλίου και την Τετάρτη (24/09) θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση.
*** Οι διαιτητές αναφέρουν στο φύλλο αγώνα ότι ο κ.Σιδέρης εκτόξευσε στον αγωνιστικό χώρο ένα ψηκτικό σπρέι και πιθανότατα θα κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή. “Βλέποντας τον Μλαντένοβιτς να πεθαίνει στο παρκέ, πάνω στον πανικό, αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο. Δεν με πειράζει αν τιμωρηθώ. Το θέμα είναι άλλο και πολύ πιο σοβαρό”, διευκρίνισε ο φυσικοθεραπευτής του Διομήδη.
Ευγε!!!
Απο το “δεν σας γνωριζω κυριε” στο “ο κ. Σιδερης εκτοξευσε στον αγωνιστικο χωρο…” βλεπω μεγαλη διαφορα…
Ναι μωρη Μιλαναρα!Μπραβο ρε Ρονι!
Kαι που σαι ακομα φιλε…Τα παιδια μολις ζεσταθηκαν8)
http://www.sport.gr/default.asp?pid=48&aid=22584
ο τερματοφυλακας της γκερμιναλn καταφερε και ισοφαρισε στην εκπνοη του ματς!!!
Κάτι παρόμοιο νομίζω είχε κάνει και ο Μπεκιάι σεζόν 2000-01 σε ματς ΟΦΗ-Πανηλειακός.
Και ο Πωλ Ρομπινσον οταν ηταν στην Λιντς Γιουναϊτεντ. Φαση εχουν!
Αχ τον καημενο τον Σωκρατες. Του λειπουν 2μιση μυρια. Αμα εχουν @@ να κανουν ολες οι ομαδες μια αποχη του χρονου να κανει ενα πρωταθλημα με το Αιγαλεω ο γαυρος.
ακομη και τοτε θα το πανηγυρισουμε!
Εχω δωσει 40 μυρια για μεταγραφες εχεις δωσει 5.Γιατι να παιρνουμε τα ιδια χρηματα απο τα τηλεοπτικα?Ειμαι μαγαζι γωνια εισαι περιπτερο σε κατσικοχωρι της Β.Ευβοιας.Ειμαι Θρυλος και εισαι ΑΕΚΑΚΙ!!!Ου ρε…σας χαρισαν τοσα λεφτα με το αρθρο και αντι να λετε ευχαριστω σας νοιαζει ποσα θα βαλει ο ολυμπιακος στη τσεπη του.Μαγκια του Κοκαλη.Και 20 αν μπορει ας τους τα παρει.Ιτς ονλη μπιζνες
AΝΟΡΘΩΣΗ.
2-0…
Ζήτω ο Μαραντόνα!
Γιατί όμως να λείπουν σε αυτόν και όχι σε κανέναν άλλο συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας σου?
ε ναι ρε παιδιά. Το νόημα είναι όλοι οι μεγάλοι να χάσουν από κάτι για να τα πάρουν οι μικροί και όχι ΠΑΟ, ΑΕΚ να παίρνουν όσα και πριν (και περισσότερα) και μόνο ο Ολυμπιακός να πληρώνει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό δε λέγεται βοήθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά “πάμε παιδιά όλοι μαζί να ρίξουμε τον Ολυμπιακό των 48 εκ. από την κορυφή”
(όχι πως έτσι θα αλλάξει τίποτα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι το χρήμα που λείπει, αλλά οι πρόεδροι που θα το επενδύσουν σωστά)
Ρε μην λετε βλακειες γιατι βλακες δεν ειστε. Η ΑΕΚ θεωρητικα χανει και μαλιστα αρκετα καθοτι εχει πολυ καλυτερη προταση αλλα μενει στα ιδια λεφτα γιατι το προηγουμενο της συμβολαιο ηταν τραγικα μικρο σε σχεση με αυτα των Παναθηναϊκου και Ολυμπιακου καθοτι ηταν πολυετες που εγινε οταν την ανελαβε ο Ντεμης και επισης επειδη δεν εχει την ΕΡΤ για πουτ@ν@κι της.
Για το Παναθηναϊκο ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει. Και σε τελικη αναλυση ρε παιδια παλι τα περισσοτερα λεφτα απ’ολους θα επαιρνε ο Ολυγδιακος.
Και μην ακουω αηδιες οτι “ολοι οι κακοι πανε να ριξουν το εντιμο και ευρωστο Ολυμπιακο” γιατι στις πλατες των υπολοιπων εχει γινει οτι εχει γινει τα τελευταια χρονια.
Πριν τρία χρόνια πάντως που είχε δημιουργηθεί η Σούπερ Λίγκα στην συμφωνία ότι από το 2009 θα υπάρξει κεντρική διαχείριση δικαιωμάτων είχε συμφωνήσει και ο Ολυμπιακός. Χέστηκα πόσα χάλασε για μεταγραφές, χέστηκα αν θα χάσει λεφτά από αυτήν την ιστορία. Η Σούπερ Λίγκα υποτίθεται πως δημιουργήθηκε για να έχουν οι ομάδες την διαχείριση του πρωταθλήματος και από την στιγμή που ο Ολυμπιακός συμμετέχει στην Σούπερ Λίγκα και συντελεί για να παρθούν αποφάσεις, τότε αυτές τις αποφάσεις θα τις σέβεται. Αλλά δεν φταίει ο Ολυμπιακός. Εδώ οι άνθρωποι κάναν έφεση για να πάρουν το πρωτάθλημα και μετά δεν ντράπηκαν ούτε να πανηγυρίσουν, εδώ θα κολλήσουν; Τους ξέρουμε ποιοί είναι. Οι υπόλοιποι φωστήρες πρόεδροι της Σούπερ Λίγκα φταίνε που δεν κάνουν το προφανές: “Κύριε Κόκκαλη δεν τηρείς τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκα. Φύγε από την Σούπερ Λίγκα και κάνε δικό σου πρωτάθλημα”.
διάβασε το χθεσνινό Πανούτσο και θα δεις σε τι ακριβώς είχε συμφωνήσει ο Ολυμπιακός… Δεν είναι όπως τα λες