Kαλά ο Πανούτσος στο άρθρο του προσπαθεί να παρουσιάσει μια πραγματικότητα στην οποία κανείς δεν έχει άδικο και όλοι έχουν δίκιο γιατί στην τελική όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους. Αλλά ο Πανούτσος έχει άδικο. Γιατί η ουσία της Σούπερ Λίγκα δεν είναι αυτή. Υποτίθεται ότι η Σούπερ Λίγκα φτιάχτηκε για να λειτουργούν οι ομάδες μαζί. Με την λογική του Ολυμπιακού θα μπορούσε η Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα να πει: “Γιατί η UEFA να διαπραγματεύεται κεντρικά την διαχείριση των τηλεοπτικών του Champions League; Το ίδιο αξίζω εγώ και το ίδιο αξίζει ο Ολυμπιακός; Εγώ αν πουλήσω τα εντός μου του Champions League θα κάνουν ουρά τα ευρωπαϊκά κανάλια. Για τον Ολυμπιακό (και την Ρόζενμποργκ, την Φενέρ και πάει λέγοντας) δεν θα ασχοληθεί κανείς. Οπότε γιατί να μας κοστολογεί το ίδιο η UEFA;Θα διαπραγματευτώ μόνη μου για να τα τσεπώσω”. Αυτό κάνει ο Ολυμπιακός.
ίσως να το έλεγε και ο Καρπετόπουλος και να σε έστειλα σε λάθος άρθρο, πάντως κάποιος από αυτούς έλεγε πως όταν έγινε η συμφωνία για κοινά τηλεοπτικά δικαιώματα, αυτό που είπαν ήταν “διώξτε τώρα το Βίκτωρα, βλέπουμε μετά πως ακριβώς θα κάνουμε αυτά τα κοινά τηλεοπτικά δικαιώματα και όποιος δε συμφωνεί μπορεί να φύγει”. Ε αυτό έκανε ο Ολυμπιακός. Δε συμφωνεί και φεύγει. Αν και δε νομίζω πως θα φύγει τελικά, γιατί αν φύγει, τέρμα και η Σούπερ Λίγκα
Κρέμασμα θέλει στην πλατεια της πόλης…
Οι οπαδοί του ΟΦΗ έχουν φτάσει κοντά στο να καθαρίσουν την ομάδα τους από τον Βατσινά και να ξεπλύνουν την ντροπή, άντε και στα δικά μας…
Τι να πω, εγω φοβαμαι οτι και να φυγει ο Βατσινας τωρα, θα παρει πολλα χρονια για να κοπει αυτος ο ομφαλιος λωρος αναμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟ…
Ο Μαραντόνα νέος προπονητής της Εθνικής Αργεντινής!
Ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Ο «Ντιεγκίτο» συμφώνησε σε όλα με την ομοσπονδία της Αργεντινής και ανέλαβε το πόστο του προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας προκαλώντας ενθουσιασμό στους Αργεντίνους (και μη) λάτρεις της μπάλας.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!Ο Μαραντόνα φερόταν ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει στον πάγκο τον Αλφιο Μπαζίλε. Αμέσως μετά την επιστροφήαπό τη Γεωργία όπου πήρε μέρος σε έναν αγώνα επίδειξης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Χούλιο Γκροντόνα. Οι δύο άνδρες τα βρήκαν και ο Μαραντόνα μετά την έξοδό του από τα γραφεία της ομοσπονδίας επιβεβαίωσε την είδηση.
Τον Μαραντόνα θα πλαισιώσουν ο Κάρλος Μπιλάρδο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή (πρόκειται για τον τεχνικό που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986) ενώ βοηθός του «Ντιεγκίτο» θα είναι ο Πέδρο Ντρόγκλιο πρώην παίκτης της Λάτσιο, της Βερόνα και της Ασκολι.
Στις πρώτες δηλώσεις του, ο νέος τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, αφού διευκρίνισε ότι αυτός θα επιλέγει τους παίκτες (και όχι ο Μπιλάρδο), τόνισε: “Είμαι ικανοποιημένος πκαι πολύ ήρεμος γι’ αυτήν την εξέλιξη”.
Κουιζ: ποιο αναβολικο θα εχει μεγαλυτερη απηχηση απο εδω και στο εξης στην εθνικη ομαδα της Αργεντινης?
Που ναι ρα ο Κοφίδης να βαλει τερμα τους Megadeth στην προπόνηση!
Η μαρμαροσκονη??? :-s
Υποκλινομαι στην προπονητικη εμπειρια και τις αντιστοιχες γνωσεις του Μαραντονα.
respect στον Maradona. Λίγα τα λόγια σας για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών
Οι οδηγίες θα είναι επιπέδου Αλέφαντου:
“Kάνε μπούκες Μέσσι παιχτούρα μου να πέσουν τα τσιμέντα του Μπομπονέρα!”
Καλά πάει μέχρι τώρα η Πανσεραικάρα. Και άλλον βαθμό τσίμπησε:).
νε αλλα τον τσιμπησε απο λεβαδειακο οχι απο κανα πανιωνιο
Xαχα βαλαν νεοπα διαιτητη για το ντερμπι,θα πεσει πολυ κλωτσια:lol:
Kακός για τον Ολυμπιακό ο ορισμός άγνωστου διαιτητή.
Αχαχαχα τελειο!.
Σταματά το ποδόσφαιρο ο Ντε Λα Ρεντ;
Πρόωρο τέλος στην καριέρα του ίσως υποχρεωθεί να βάλει ο Ρούμπεν Ντε Λα Ρεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’Equipe». Ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη καρδιακή προσβολή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τη Ρεάλ Ουνιόν για το Κύπελλο Ισπανίας (ήττα με 3-2) και κατέρρευσε στο γήπεδο. Οι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει ακόμη το πού οφείλεται η δυσλειτουργία στην καρδιά του και μέχρι να συμβεί αυτό δεν μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, αφού ο κίνδυνος για τη ζωή του είναι μεγάλος.
Πριν λίγη ώρα το διάβαζα. Τον καημένο. Κρίμα θα είναι να σταματήσει τόσο μικρός το ποδόσφαιρο.
Συνέχεια γίνονται τέτοια περιστατικά στο ποδόσφαιρο… ή φταίνε οι ελλειπείς ιατρικοί έλεγχοι (που δεν εντοπιζουν το προβλημα από την αρχή) ή κάποια -“παρανομα” ή μη- φαρμακευτικά σκευάσματα που δίνουν στους παίκτες για να παίζουν καλύτερα:roll::-s
Γρήγορα ξεχάστηκε ο Πουέρτα.
Καλύτερα να κόψει τη μπάλα, παρά να πεθάνει στο γήπεδο.
Ευχαριστη εκπληξη η προσληψη του Κωστενογλου απο τον Αστερα Τριπολης. Καλη επιτυχια να 'χει.
Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται για την απόκτηση από τη Γιουβέντους του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση στην «Γιούβε», ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ (!) για να πάρει τα δικαιώματα του τερματοφύλακα της εθνικής Ιταλίας.
Μάλιστα η Σίτι προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον διεθνή τερματοφύλακα, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αν αυτή η μεταγραφή πραγματοποιηθεί, ο Μπουφόν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, ξεπερνώντας στην σχετική λίστα τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος αμοίβεται με 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
:!::!::!::!: