Αθλητική επικαιρότητα

Kι εγω “μηναρας”!!! :lol:

Αλλα το μονο πραγμα που θα χρησιμευε η Παναχαικη θα 'ταν μια καλη εκτος εδρας κερκιδα. 8)

Δεν το ειπα για κακο ρε.Πατρα μενω και εγω.Στο γηπεδο της Παναχαικης μονο απ’εξω ομως.

εγω ειχα παει 1 φορα να δω παναχαικη και οσες φορες ειχε παιξει παναχαικη-αεκ για να δω αεκαρα!!!

Τι θα γινει με τις κωλοκαραμουζες στο Confederations ρε πουστη μου!
Θες να δεις μπαλα και νομιζεις οτι παντρευεται κανενας !

Επισης αυτη η κωλοΝΕΤ που αμειβονται απο εμας ποτε θα δειξει κανα αγωνα απευθειας ?
Χτες το Βραζιλια-Ιταλια το εδειχνε με 45 λεπτα καθυστερηση.

Αφου δεν παραπονιεται κανενας,οπως εκανε καποτε ο αλφα με το ισπανικο πρωταθλημα,διαφημιζε και καλα οτι θα δειξει απευθειας τον αγωνα και τον εδειχνε με 1 ωρα καθυστερηση.#-o

+απειρο

σπανε @@ αυτες οι καραμουζες!!!

Ο Σολ Κάμπελ πάει προς Ατρόμητο :!: Και ήμουν σίγουρος ότι είχε σταματήσει την μπάλα :lol:

τον ειχα παρει στο μανατζερ;)

Κι εγώ.
Championship Manager 3 με Μπαρτσελόνα.

Ασχετο αλλα εδω παιζει ακομα ο Papin .Μεγαλος παιχτης στα νιατα του.οι παλιοι θα τον θυμονται ακομα http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Pierre_Papin.A επισης επαιζε μεχρι περσι ο Teddy Sheringham παρακαλω .43 σταματησε την μπαλα…

Χαχαχαχα δεν παίζει ρε να συνεχίζει ο Παπεν. Κάποιο βλακεία πρέπει να χει γίνει στο wiki. Είναι 46 χρονών. Άσε που έχω να ακούσω το όνομά του απ’ όταν πήγαινα δημοτικό. Έχει σταματήσει απ’ το 1998

ρε τον βρηκα και στο μανατζερ !

Mυστήρια πράγματα. Δλδ μετά από 10 χρόνια αποχής αποφασίζει να ξαναπαίξει σε μια γαλλική ομάδα που παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα? Ακόμα και αν το βλέπεις γραμμένο δύσκολο να το πιστέψεις

Mαλλον για το ψωνιο του το εκανε.γουσταρε να παιζει μπαλα και επεστρεψε !.

δε το κλειδωνουνε καλυτερα,γιατι μαλον μας ξεφτυλιζουν παρα μας τιμανε

εχει ξεφυγει η ομαδα της αρσης βαρων.θυσιαζουν στο βωμο των επιτυχιων τα παντα!!!πολυ ντοπα…ουτε στην αν.γερμανια τοση ντοπα!!!

“Είχα αρχίσει να μιλάω με άλλους συλλόγους, όταν ξαφνικά ο σερ Αλεξ μου τηλεφώνησε την Τετάρτη το απόγευμα, με προσκάλεσε να πάρω πρωινό μαζί του την επόμενη μέρα, κατά την οποία μου είπε ότι με ήθελε. Συμφώνησα χωρίς να το σκεφτώ ούτε στιγμή. Είναι μία φανταστική ευκαιρία για μένα και σκοπεύω να την αδράξω με τα δυο μου χέρια”, ήταν τα πρώτα λόγια του Αγγλου άσου μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Έτσι γίνονται οι δουλειές αν σε λένε Sir Alex. Εδώ γράφανε κατεβατά ολόκληρα, τι θέλει, πόσα θέλει, πως τα θέλει κλπ…

συμφωνω μονο και μονο το ονομο Sir Alex τελειωσε την μεταγραφη

Ρε σεις ο Εργοτελης πηρε τον Βερπακοφσκις,τον Λετονο στουμπα.Τον θυμαμαι απο το Euro που επαιζε και η Λετονια αυτον,αρκετα καλος ηταν.

Α,τον θελαμε και μεις αυτον πιο παλια…