Eίδε κανείς χτες Γεωργίου; Έβαλε thunderstruck κα let there be rock(από τη συναυλία που ήμουν και εγώ εκεί ) και τους εκθείαζε. Χαβαλέ είχε. Τέτοια συναυλία ποτέ στην Ελλάδα είπε. Στο solo του Angus στο Let there be rock λέει Πελέ, Μαραντόνα και Angus τίποτα άλλο :bow2:
Δε με λες.Αυτό το let there με τη διπλή οθόνη απο ποιό DVD είναι;Το πρόλαβα λίγο αλλά με έπιασε “ανάγκη” και δεν είδα πολύ. 8O
Από το Plug Me In (το extra dvd). Η εμφάνιση είναι από τη Στουτκάρδη στις 19 Οκτ. 2000. Ήταν η πρώτη μου συναυλία ΑC/DC
Δεν ηξερα που να το ποσταρω και το βαζω εδω.
Μου ειπε ενας φιλος μου χανουμι οτι ο Εντινιο δε συμμετεχει στηνπροετοιμασια ή κατι τετοιο, για να φερει προταση και να πουληθει.
Ισως ειμαι παραπληροφορημενος, γιατι δεν ασχολουμαι με την αεκ.
Αν ισχυει λοιπον κατι τετοιο…
Ο κ.Μπαγιεβιτς δεν ηταν αυτος που δεν μπορουσε να αντεξει την αδικια απεναντι στον αβρααμ (κλαψ);;;
Ασχετα με το οτι εχει αυτος προβλημα με τον Εντινιο, ηταν κατι πρωτογνωρο γι’ αυτον το περσινο και δεν αντεχε αυτη την “αρρωστημενη” κατασταση;;;
Επισης, τωρα δεν υπαρχει κανας εισαγγελεας να μας πει για ψυχολογικη πιεση στον Εντινιο;;
Μαλλον, ειναι που ειναι μαυρος ε;;
Περσινα ξινα σταφυλια, βεβαια, αλλα επειδη εχω ακουσει ενα χρονο οποτε συζηταω γι’ αυτο του κοσμου τις μαλακιες, δεν αντεξα.
Έχω την εντύπωση ότι ο Εντίνιο δεν θέλει έτσι κι αλλιώς να ακολουθήσει την αποστολή και η ΑΕΚ είναι σύμφωνη στο να βρει άλλη ομάδα και να τον πουλήσει. Άσχετη η σύγκριση
όντως, σα να πήρες λίγη φόρα χωρίς να πληροφορηθείς καλά. δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νομίζω ότι θέλει να φύγει κι αυτός, οπότε… εξάλλου δεν είναι οτι θα στείλουν σκάουτερς στην προετοιμασία της αεκ για να δουν αν τον θέλουνε :lol:
χαχαχ ο Cygan δηλωσε οτι απο το να παιξει στην Ελλαδα,προτιμαει να σταματησει το ποδοσφαιρο.
πολλοι σουηδοι αμυντικοι φετος
απο την παε διεψευσαν καθε επαφη παντως. ισως να εχει να κανει βεβαια και με το γεγονος οτι ζηταει κλειστο διετες αντι 2,5 εκ ευρω το χρονο.
γελαει ο κοσμος με αελ χθες…ουτε για φιλικο\τουρισμο στους καταρακτες τις ισλανδιας να πηγαινανε… ηταν τοσο ανυποφοροι που σε ενα σημειο γυρισαμε καναλι και βλεπαμε meet the kardashians :lol::naughty:
γενικα φετος δεν μας βλεπω καθολου καλα, παλι με νταμπιζα σεντερ μπακ που πλεον κινειται με ρυθμους σαλιγκαριου, μεταγγραφες απο τα ανυπαρκτα του παναθηναικου (βλ.τριποτσερη, μαλαρτζ), ο μονος :!::!: καθαρος σεντερ φορ ειναι ο τσιγκας (αλλος τεως ανυπαρκτος του βαζελου), ενας βραζιλιανος χαφ (ρομεου) που δεν ειναι ουτε το δεξι ποδι του σαρμιεντο και δεν ξερω γιατι στο διαολο πηγαν μεχρι τη βραζιλια να τον βρουν…
τραγελαφικα πραματα…του παρα του διεκοψαν το συμβολαιο γιατι ενω πληρωσαν τη ρητρα αγορας, ο ατζεντης υποστηριζει πως δεν μπορουμε να τον αγορασουμε (?), του ετερου σεντερ φορ που αγορασαν (αμπουχατζειρα) δεν του στελνουν το δελτιο απο ισραηλ,ο πηλαδακης παραπονιεται για τα διαρκειας (οπου ατσιδας τοπικος δημοσιογραφος προτεινε να αγορασουμε μεγαλο ονομα αλβανιας για να αγορασουν οι αλβανοι της λαρισας :lol::lol:) ο αλλος γραφικος τυπος ασχολειται με το αν θα παρουμε vennegoor of hesselink (αλλα γελια εδω)
μονο ο ισραηλινος ο τοαμα που τον πηρε για δεκαρι φαινεται πως ξερει μπαλα και θα βοηθησει και ο σιμιτς του οφη που ομως παιζει περιπου ιδια θεση με γιαννακοπουλο
ειχα και ενα φιλο μου με υπογλωσσια χθες γιατι τον μικρο που μπηκε και εγινε ο μικροτερος ελληνας που συμμετειχε σε ευρωπαικες διοργανωσεις τον ειχε αντιμετωπισει σε παιχνιδια με τον απολλωνα λαρισας περσι (και οπως ειπε: ‘οταν εγω εριξα 3, αυτος με το ζορι ενα’ :lol:)
Η Βιγιαρεάλ στο πρώτο φιλικό ματς με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στην τεχνική ηγεσία νίκησε με 27-0 την ερασιτεχνική Ναβάτα.
Τι να πεις μετά απ’αυτό:):!:
Να της δώσουμε το ΤσουΛου από τώρα.
Δειτε αυτο
Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο ανακοίνωσε το μεσημέρι πως ο Μούτου πρέπει να πληρώσει ποσό 17 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι, ως αποζημίωση για το γεγονός πως πιάστηκε ντοπαρισμένος το 2004, λίγο μετά τη μεταγραφή του στους Λονδρέζους από την Πάρμα.
που θα τα βρει τωρα αυτα
απο σπορ-φμ
Εντός της ημέρας ο εκπρόσωπος των νταμπλούχων Ελλάδας θα ξεκινήσει τις επαφές και αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ. Η πρόταση δεν αναμένεται να γίνει δεκτή από τους διοικούντες την Μπέτις και, όπως γίνεται αντιληπτό, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι Ισπανοί φέρονται να αξιώνουν 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού. Στον Ολυμπιακό, όμως, ελπίζουν ότι μέχρι αύριο θα έχουν καταφέρει να πείσουν την ισπανική ομάδα και να κάνουν τον 25χρονο παίκτη δικό τους με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 4 εκατ. ευρώ.
για οσους δεν θυμουνται κατι παρομοιο ειχε γινει με τον καλλστρομ, και τωρα τον πηρε η γαλατά που εδωσε τα λεφτα
εχουμε γινει ανεκδοτο:|
Bλέπω τον Ολυμπιακό να παίζει με τον Ζαιρί βασικό απο αριστερά…
Δεν γίνεται καμία σοβαρή δουλεια…
Με τέτοιες λογικές δεν παίρνουμε πρωτάθλημα…
Ξύπνα ρεεεεεεεεε Κόκκαλη…
τις μεταγραφές όλες τις κλείνει ο Χρυσικόπουλος. Αν δεν ταξιδέψει ο Χρυσικόπουλος μην περιμένετε να κλείσουμε παίκτη…
Καλά πρωτάθλημα πάλι θα πάρετε όποτε μην παραπονιέστε…Εμείς (ο ΠΑΟ) θα πάρουμε τα @@ μας και πάλι θα’ κλαιμε…