στο youtube έχουμε τίποτα…αυτά δεν χάνονται τα ματς…8O
Πριν 10 λεπτα τελειωσε! Ειδικα το 5ο γκολ της λυων ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
εε μέχρι το πρωί δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ανέβει, αλλά μπορεί να το κατεβάσω όλο το παιχνίδι.
Now playing: Hog Hoggidy Hog - Out Of Control
via FoxyTunes
eee καλυτερο αυτο
Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Ροναλντίνιο, για να γιορτάσει την εκτός έδρας νίκη της Μίλαν επί της Λάτσιο.Ναύλωσε, που λέτε, αεροσκάφος - κάτι που του στοίχισε περίπου 45,000? - και ταξίδεψε από τη Ρώμη στη χώρα μας!
Tα νυχτοπερπατηματα δεν τα βλεπουν εκει στη μιλαν??:lol:
Ψηνεται η μεταγραφη στον Γαυρο λεμε!
Τι ειναι αυτος ρε ! :-s
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
σκατα, εχω συγκινηθει τωρα
περα του ο,τι ηταν πολυ καλος τερματοφυλακας, μου ηταν πολυ συμπαθης, πολυ ευγενικη φυσιογνωμια, παντα ηρεμος… ειχε χασει τη κορη του πριν 2-3 χρονια, δεν το ξεπερασε τελικα
rip
ΑΠΟΕΛ: Κλήση από ΟΥΕΦΑ για σημαίες
Η ΟΥΕΦΑ έστειλε κατηγορητήριο στο ΑΠΟΕΛ επειδή οι οπαδοί του είχαν ελληνικές σημαίες στον αγώνα με την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αντίδραση της κυπριακής ομάδας θα είναι έντονη, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωσή της.
"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαίων από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.
Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας".
nooz.gr
:-k:-k:-k
ήμαρτον για τις σημαίες…
πολύ κρίμα για τον ένκε
+10000
κριμα!τοσο νεος και ετσι αδοξα.μου εχει μεινει στο μυαλο απο οταν επαιζε στην μπαρτσα,αλλα δεν ηξερα οτι ειχε πεθανει η κορη του.
Mαλακια ρε γαμωτο παντα τον πηγαινα τον Ενκε αλλα ουτε εγω ηξερα πως ειχε χασει την κορη του ο φουκαρας.
Κριμα
Και πριν ο μακαρος ηθελε τον κουπερ…:lol:#-o
Την απάντησή του σε αυτούς που θεωρούν τους ποδοσφαιριστές «ρηχούς» και ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο η επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων έδωσε ο Ντιντιέ Ντρογμπά. Ο επιθετικός των «μπλε» δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει πιστά το παράδειγμα του Αντρέι Σεφτσένκο που κατά την πολυετή του παρουσία στα γήπεδα έχει διαθέσει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να χτιστούν νοσοκομεία.
Ο διεθνής φορ της Ακτής Ελεφαντοστού επισκέφτηκε πρόσφατα ένα νοσοκομείο στο Αμπιτζάν, που είναι η πρωτεύουσα της χώρας του, και δήλωσε σοκαρισμένος. Τις συνθήκες που αντίκρισε τις χαρακτήρισε επιεικώς άθλιες.
«Στον κόσμο των πολλών ανίατων ασθενειών, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να πεθάνουν από διαβήτη επειδή δεν είναι αρκετή η ποσότητα ινσουλίνης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Γι 'αυτό, αποφάσισα να επενδύσω μέρος των κερδών μου στην κατασκευή νέου νοσοκομείου».
Συγκεκριμένα, πάντως, λέγεται ότι ο Ντρογκμπά θα παραχωρήσει ένα ποσό της τάξης των 6 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία του νέου νοσοκομείου.
Ωραιος ! Γενικοτερα οι ποδοσφαιριστες απο ‘φτωχες’ χωρες δειχνουν τετοιες ευαισθησιες.
Αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα. Ο προπονητής της ομάδας που παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αποτελεί παρελθόν.
μου ακουγεται δυσαρεστο το γεγονος οτι εφυγε ο παπακωστας απτη καβαλα,αλλα θα εβαζα το χερι μου στη φωτια πως δεν τον διωξαν γιατι δεν επαιζε οπως “ηθελαν” η ομαδα.Πρεπει να υπηρχε παρασκηνιο το οποιο και φυσικα δεν ηθελαν να βγαλουν προς τα εξω
Πρωτος στο βολει ο ΗΡΑΚΛΗΣ με 6 στα 6.
Μυριζει κουπα και φετος.