Αθλητική επικαιρότητα

τον διωξανε τελικα?

Χαλαρά

να διωχνουν προπονητη που η ομαδα του παιζει πολυ καλη μπαλα (και εχει το εχει συνδυασει και με καλα αποτελεσματα) μονο στην ελλαδα μπορουμε να το δουμε

Συμβαινει πολλες φορες και αλλου, απλα στην Ελλαδα το εχουμε κανει συστημα…

http://www.sport24.gr/html/ent/906/ent.327906.asp

Πολύ κρίμα ρε γαμώτο…μοιάζει πολυ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εσπανιόλ το καλοκαίρι που μίλαγε με την γυναίκα του στο τηλέφωνο και ένιωσε μια δυσφορία…Και μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε τον Ένκε…

Τι γίνεται ρε γαμώτο…?

R.I.P. De Nigris

κριμα τον ανθρωπο…

δεν προλαβε να μας δειξει πολλα στο γηπεδο και δεν προλαβαμε και εμεις να δειξουμε την αγαπη μας…

και πανω απο ολα ειναι κριμα για την γυναικα του και περισσοτερο για την κορουλα του που ειναι τεσσαρων… και μολις ειχαν ερθει στην πολη…

καλο ταξιδι Αντόνιο Ντε Νίγκρις…

καποιος που εχει το γενικο κουμαντο παντως δεν μας τα λεει και πολυ καλα…[-X

To ειδα πριν λιγο.
Κριμα ρε πουστη μου.Μολις 31 ετων…
Τι σκατα τους ταιζουν ρε γαμωτο ? Ποσοι ποδοσφαιριστες
εχουν πεθανει τα τελευταια χρονια…

ντοπα τους ταιζουν…

RIP De Nigris

πολυ κριμα για τον ανθρωπο, ειχε και κορη 5 ετων
μαλλον απο ανακοπη πεθανε αλλα περιμενουν την νεκροψια ακομα…rip και απο μενα

31 χρονων;;;

Ανακοπη καρδιας;;;

Γυρευε δηλαδη τι θα 'χε παρει κι αυτος.

Rest In Peace εν πασει περιπτωση…

R.I.P

Πω, γεμίσαμε “γιατρούς”.

Ο Ντάρκο στα 34 του δεν αναγκάστηκε να κόψει τη μπάλα εξαιτίας καρδιακού προβλήματος?

''Ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις έδωσε ο πρώην γιατρός της Ανκαρασπορ και νυν της Ανκαραγκουτσού, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου.

Για την ακρίβεια ο Κουντουρατσίογλου αποκάλυψε στη τουρκική εφημερίδα “Χουριέτ” πως στο ξεκίνημα της σεζόν είχε διαγνωστεί στον άτυχο Μεξικανό ποδοσφαιριστή γενετική δυσπλασία στην καρδιά.

Συγκεριμένα ο κ. Κουντουρατσίογλου, δήλωσε “Ο Ντε Νίγκρις πήγε στο θάνατο γνωρίζοντάς το”.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από το ιατρικό επιτελείο της Λάρισας.’’

και μαμω τα κερατα μου…

Και βγήκε ο εκπρόσωπος τύπου της Λάρισας και είπε πως πέρασε από αναλυτικές εξετάσεις πριν αποκτηθεί και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα δεν παρουσίασε κανένα ιατρικό πρόβλημα.
Τι να πεις…:frowning:
R.I.P.

αυτα με τις εξετασεις πολλες φορες δεν δειχνουν τα παντα…

υπαρχουν περιπτωσεις που ανθρωποι καναν τεστ κοπωσεως και μετα πεθαναν και βρεθηκαν με ανεπαρκεια…!!!

ενω στο τεστ δεν υπηρχε ιχνος προβληματος…

Τι να πεις r.i.p.:(:-s:!:

Δεν ξέρεις τι να υποθέσεις. Είναι το γραφτό σου, άλλες φορές είναι κληρονομικό, άλλες είναι ατύχημα, άλλες είναι τα φάρμακα, μπορεί να είναι και όλα μαζί. Το θέμα είναι ότι επειδή οι αθλητές δείχνουν πάντα τόσο ζωντανοί και ακμαίοι στη δουλειά τους, μας φαίνεται πάρα πολύ το τραγικό γεγονός.

Τι να πούμε τώρα; Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και καλή δύναμη στην οικογένειά του.

εγω πιστευω οτι το ολο θεμα εχει να κανει με τα φαρμακα που τους δινουν.

εγω πιστευω οτι ειαι συνδιασμος ολων

γενετκη προδιαθεση, πιεση, πολλοι αγωνες, φαρκακα, λαθος διαγνωσεις, λαθος θεραπιες και αλλα ισως

Πάντως, αίσχος ο τρόπος που πήγαν να το περάσουν το θέμα οι εφημερίδες πως και καλά είναι ευθύνη της ΑΕΛ ο θάνατος του ποδοσφαιριστή. Μπροστά στο τραγικό γεγονός, οι άλλοι προσπάθησαν να πουλήσουν φύλλα (από τους πλέον αισχρούς τρόπους που μπορώ να θυμηθώ από αθλητική φυλλάδα) δημιουργώντας ιστορίες φαντασίας και κατηγορώντας δεξιά κι αριστερά ανθρώπους που δε φέρουν ευθύνη.

Το να παίζει μπάλα ήταν δικιά του απόφαση και δεν πέθανε από το ποδόσφαιρο ή ενώ γυμναζόταν έντονα. Και το καλοκαίρι να είχε σταματήσει, πάλι το ίδιο κινδύνευε. Απλά τότε, κανείς δε θα είχε ασχοληθεί στην Ελλάδα…

Πραγματικά, αν μετά από τέτοια εξώφυλλα, συνεχίζει κάποιος να πιστεύει πως το Φως και η Derby είναι το πρόβλημα στον αθλητικό τύπο και οι “αντικειμενικές” φυλλάδες είναι αυτές που αρμόζουν στους πολιτισμένους ποδοσφαιρόφιλους, δεν έχω κάτι άλλο να πω…