Αθλητική επικαιρότητα

H Ιρλανδία ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ να ξαναγίνει ο αγώνας.Ξέρετε τίποτα περισσότερο για τον αν τελικά γίνει αυτό???

Now playing: Sinisthra - Ice Cube Sun
via FoxyTunes

Έλεος πραγματικά, νόμιζα και ήθελα να γίνει πάλι ο αγώνας…πραγματικά ο Πλατινί είναι επικεφαλής σίγα να μην γινόταν το αντίθετο να μου πείτε…

Now playing: Sinisthra - Coming Up Roses
via FoxyTunes

Δεν γίνεται βάσει κανονισμών να επαναληφθεί ο αγώνας.

Ναι το διάβασα και αυτό, αλλά νταξ είναι οφθαλμοφανές τι συνέβη.Τέσπα ευχαριστώ για το link.

Λες αν ειχε δει πως οντως υπηρχε επαφη να μην το εδινε? Εγω χρειαστηκα 5 ριπλεϋ για να καταλαβω αν οντως τον εχει βρει… Αντιθετα το χερι του καταπτυστου το ειδανε ακομα και οι τυφλοι μεχρι το Ουζμπεκισταν…

Ελπιζω να ειδες ολο το παιχνιδι ωστε να αντιληφθεις το ελεινο σπρωξιμο προς τους ανυπαρκτους. Με καθε βλεμα των Ιρλανδων επεφταν κατω και φυσικα επαιρναν φαουλ. Αντιθετα οι Ιρλανδοι ειχαν φαει απιστευτο ξυλο αλλα δεν επεφταν γιατι απλα ειναι ΙΡΛΑΝΔΟΙ (και οχι παριζιανες) και φυσικα δεν επαιρναν κανενα σφυριγμα. Μην μιλησω για 2-3 φασεις που κοπηκαν ενω ηταν καλυπτομενοι.

Λεπτομερειες φυσικα ολα αυτα και εντελως τυχαια.

ΥΓ: Δεν γινεται βασει κανονισμων να αποκλειστει η γαλλια…

Παλιά, δεν είχε γίνει επανάληψη ενός αγώνα της ΑΕΚ, εξαιτίας βουτιάς του Μανωλά που την παραδέχθηκε; Είμαι πολύ λάθος;

Δεν έχω ιδέα για ποιο ματς μιλάς, αλλά θα μου έκανε τρομερή εντύπωση να το αποφάσισε αυτό η ΕΠΑΕ ή ο αθλητικός δικαστής. Εκτός αν υπήρχε σύμφωνη γνώμη της ΑΕΚ.

Τι να σου πω, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Μπορεί και να θυμάμαι τελείως λάθος. Σαν “παιδική ανάμνηση” το έχω.

[anti-AEK mode on]
Πάντως, με την ΑΕΚ είχαν γίνει κάμποσοι αγώνες επανάληψη. Είτε για κάτι φώτα, είτε για κάτι φωτοβολίδες. Μέχρι και αλλαγή γεωγραφικού διαμερίσματος γινόταν σε αυτές τις επαναλήψεις αγώνων :stuck_out_tongue:

[/anti-AEK mode on]

Πλάκα έχεις αντιΑεκζη :lol:
Πάντως όντως ο Μανωλάς είχε παραδεχτεί οτι έκανε βουτιά και είχε φάει τιμωρίες κλπ.
Κανένας Γιαννακοπουλοτζορτεβογιωργάτος να το έκανε;Νομίζω ο Γιαννακο το είχε παραδεχτεί και μάλλον του δώσαν και βραβείο.

εμενα αποτι μου χουν πει,ειχε γινει επαναληψη σε εναν αγωνα ΠΑΟΚ-εθνικος αν δε κανω λαθος,καθως την ωρα που ο διαιτητης εστεινε το τειχος εκτελεσε ο αλλος φαουλ και εβαλε γκολ…και ο διαιητης το καταμετρησε

Τώρα κατάφερα να δω την φάση του Ανρί.Καλά είχα κάνει και τον είχα ψηφίσει στους πιο σιχαμένους ποδοσφαιριστές…Εντωμεταξύ ακριβώς πριν γίνει το χέρι, το νούμερο 17 της Γαλλίας(δεν θυμάμαι ποιος είναι) είναι offside και συμμετέχει κανονικότατα στη φάση τραβώντας παράλληλα και έναν αμυντικό της Ιρλανδίας…

To ματς είναι το Λάρισα-ΑΕΚ το 1994 (για τη χρονιά δεν είμαι απολύτως σίγουρος).
Δεν επαναλήφθηκε. Απλά τότε δεν είχαμε συνηθίσει σε πέτσινα πέναλτι κάθε αγωνιστική, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος ντόρος (ΠΑΟ και ΑΕΚ πήγαιναν πόντο πόντο για τον τίτλο) και ο Μανωλάς βγήκε δημόσια και παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε πέναλτι (η φάση έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν όλη η ΑΕΚ είχει βγει μπροστά προκειμένου να μην αφήσει βαθμούς στο Αλκαζάρ, γι αυτό βρέθηκε και ο Μανωλάς στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή). Ήταν η φάση της χρονιάς. Για αρκετό διάστημα όλοι αυτή τη φάση κουβέντιαζαν. Βλέπετε, δεν υπήρχαν και πολλές άλλες, τόσο κραυγαλέες περιπτώσεις μέσα στη σεζόν. Μετά ήρθε η εποχή κόκκαλη και όλα αυτά έγιναν ρουτίνα, τόσο που αν τολμήσεις καν να τα σχολιάσεις είσαι γραφικός, πιπιλάς καραμέλες και άλλα τέτοια…

Άσε τώρα! :lol:

Το μόνο που δεν είχαμε συνηθίσει τότε ήταν 112 αθλητικές εκπομπές με σχολιασμό αμφισβητούμενων φάσεων.
Ο νόμος του Βαρδινογιάννη δεν αμφισβητιόταν από κανέναν.

Πότε ακριβώς;; όταν έπαιρνε η ΑΕΚ 3 σερί πρωταθλήματα;; Η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ;;
Ωραίος νόμος. Να τον εφαρμόσουμε και τώρα λοιπόν…
Τουλάχιστον δεν έπασχε από μονοτονία.

ΟΚ, μέσα.

Να παίρνουν πάλι πρωταθλήματα η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και η Λάρισα.
Ο βάζελος μόνο στην απέξω! :lol:

Έτσι κι αλλιώς στην απέξω είναι ο βάζελος, οπότε ναι, ας τα παίρνουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και η Λάρισα, να βγούμε απ την μονοτονία και να ξαναδούμε και κορνέδες στο ρέντη γιατί θα το κλείσει το ζαχαροπλαστείο ο άνθρωπος
(Λουκέτο λόγω ελληνικής διαιτησίας, θα γράφει απ έξω:lol:)

Ειδικά φέτος είστε πολύ στην απέξω πάντως!

Δεν πιστεύω να το πηγαίνεις σε διαιτητικά θέματα;; Δεν πιστεύω να καταδεχτείς να πιπιλάς τέτοιες …καραμέλες;; μάλλον θες να πεις ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα:p

Είστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης!