Ο Μπάκας δήλωσε ότι η παράγκα υπήρχε από το 1990 μέχρι το 2003. Υπάλληλος του Κόκκαλη πρέπει να ναι και αυτός γιατί όλοι ξέρουμε πως ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός ξέσκισε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιποι επιχειρηματ… ε συγνώμη πρόεδροι των ανώνυμων εταιρ…ε συγνώμη ομαδάρων απλά αγαπάνε το άθλημα και σκάνε λεφτά από το υστέρημα τους για την υστεροφημία τους. Και ποτέ δεν ασχολήθηκαν με διαιτησία.ΠΟΤΕ!!! Λευτεριά στους Βαρδινογιάννηδες , στους Ψωμιαδηδες, στους Γιαννακόπουλους και στους Μελλισσανίδηδες… Καταργήστε τον Ολυμπιακό να παταχθεί επιτέλους ο καπιταλισμός και η διαφθορά . Ας σώσουμε επιτέλους το ποδόσφαιρο!!!
Καλά ό,τι και να πε ο Μπάκας και μόνο που συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε στο βάζελο, προκαλεί ειρωνικά χαμόγελα.
Μπορεί ο Τιερί Ανρί να ζήτησε συγγνώμη για το χέρι που έκανε στο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Ιρλανδία την περασμένη Τετάρτη, με το οποίο βοήθησε την Εθνική Γαλλίας να πάρει αυτή το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2010 το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται πως οι Ιρλανδοί φίλαθλοι δεν τον έχουν συγχωρήσει…
Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η Ιρλανδέζα δημοσιογράφος Τζέραλντιν Κομίσκι της εφημερίδας "Sunday World’, η οποία εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα με ένα μέγα πόστερ στο οποίο αναπαρίστατο ο Γάλλος φορ και κάτω από τη φωτογραφία του είχε την εξής φράση:
“Εγώ ο Τιερί Ανρί ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της Ιρλανδίας για το γεγονός ότι χρησιμοποίησα το χέρι μου για να τους πετάξω εκτός τελικής φάσης Παγκόσμίου Κυπέλλου”.
Η κίνηση αυτή είχε φυσικά τεράστιο αντίκτυπο καθώς όσοι περνούσαν έξω από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των “μπλαουγκράνα” στέκονταν για να χαζέψουν την όμορφη ρεπόρτερ, η οποία έμεινε για αρκετή ώρα εκεί φροντίζοντας να βγάλει και αρκετές πόζες δίπλα στην αφίσα του Ανρί.
Totenham-Wigan 9-1
WTF???
Ρε κι εγώ το δα!! Της πουτάνας!!! Ματσάρα! Τα γκολ βροχή (τα 9 γκολ απ τα 10 μπηκαν στο δεύτερο ημίχρονο)… Κι ο ντεφόε έβαλε 5!
MΑΛΑΚΕς ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
Η σαμπανιέρα του «Big Mac»
Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «αργοναυτών» είχε τοποθετήσει τα χρήματα σε μια σαμπανιέρα σκεπασμένη με πετσέτα, την οποία και έδειξε στους παίκτες, δύο ώρες πριν το παιχνίδι.
«Παικταράδες μου, αυτό είναι το δώρο σας για τη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Ψωμιάδης στους ποδοσφαιριστές.
Πως να χασουν μετα…:lol::lol:
για τον μακαρο δεν εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης?
:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol3::lol3::lol3::lol3:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα…Γαματο…Ειδικα εκει που παει η αστυνομ9ια…
Ρε το μπαρτσελονα - ρεαλ το δειχνει στο conn-x???
αφου ο ΣΚΑΙ εχει τα δικαιωματα της πριμερα.πως εγινε αυτο?
Τα δικαιώματα της πριμέρα τα έχει κυρίως το connx και ο ΣΚΑΙ δείχνει ένα ματς κάθε Σάββατο στις 11. Αφού το έβαλαν Κυριακή πάει connx. Tο επόμενο clasico πάει στο ΣΚΑΙ.
Μη σκάτε. Να 'ναι καλά το p2p. GolTV με τιτανοτεράστιο Ray Hudson.
Οποιος βρει κανενα link καλο ειναι να το ποσταρει να δουμε και μεις τον αγωνα
για να δουμε ποιους θα παρει η μπαλα…
Έχω ταυτόχρονα το πραγματικό “clasico” με το δικό μας και ζήτημα να χω δει 10 λεπτά από το ΟΣΦΠ - ΠΑΟ. Για κλάμματα…
μίλησαν ιμπρα και …μητρογλου.#-o:lol::p:)
:lol3::bow2::lol3:
Σοβαρά τώρα, μιλάμε για τεράστιο παιχνίδι στο Camp Nou
η καρτα του μπουσκετς ηταν?γιατι το βλεπω φευγαλεα σε καποια σαιτ το ματς.ο ιμπρα μπηκε και μιλησε!