Αθλητική επικαιρότητα

Ήταν δυστυχώς. Δε μας πειράζει όμως, “Ίμπραααααα, Ιμπραααααα…”

αν και με κατι προβληματακια το βλεπω…

καλη φαση…αλλα δεν εχει φωτοβολιδες…:stuck_out_tongue:

που το βλεπεις?

Link???

http://atdhe.net/10698/watch-barcelona-vs-real-madrid

Eεεεληξεεεεε! Αντε μια χαρα σημερα κι εγω!

αυτα ειναι!!!δεν τον ειδα τον αγωνα κανονικα,αλλα και παλι η μπαρτσα κερδισε και εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο.γιατι οσοι κακα και κ.ροναλντο και μπενζεμα να ερθουν στη ρεαλ,ενας ιμπραιμοβιτς και ολες αυτες οι παικταρες που εβγαλε η μπαρτσα απο τις ακαδημιες της,θα συνεχισουν να κανουν τη διαφορα.

για να λεμε τα συκα-συκα ηταν πολλα χρονια χωρις τιτλο ομως;)

ημαρτον ρεεεεεεεε…

γελαει το συμπαν.

[SIZE=“3”]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:[/SIZE]

"Διερευνήστε μήπως αλήθεύουν οι πληροφορίες ότι στο ‘Καραϊσκάκης’ υπάρχει δωμάτιο στο οποίο μαζί με τα λάβαρα φυλάσσονται όπλα και πυρομαχικά. Εμείς παρεμβαίνουμε για να μην γίνουν τα αεροβόλα… πολυβόλα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακομη γελαει το συμπαν…

ο ιατροδικαστης λεει ειπε οτι τα σημαδια στον τζορβα ειναι απο αεροβολο και ειναι προσφατα…

Σύμφωνα με την έκθεση της ιατροδικαστού, Δήμητρας Τσακρή, τα τραύματα είναι πρόσφατα και προήλθαν από αεροβόλο όπλο. Ερωτηματικό το πόσο πρόσφατα είναι και εάν έγιναν στον αγώνα του «Γ.Καραϊσκάκης».

βρε απο αεροβολο ειναι…
και τις ποπης εγινε…

αλλα οχι ρε σεις οτι εχει και οπλοστασιο μεσα στο καραισκακη…
χαλαρωστε…:stuck_out_tongue:

δεν ειπα οτι εχει οπλοστασιο στο καραισκακη.απλα ποσταρα τη

δεν ειπα ποτε οτι εχει οπλοστασιο στο καραισκακη

αδερφε δεν παει σε εσενα…#-o:)

σε αυτον που εκανε την δηλωση παει…
που μαλλον τον ενδιαφερει τωρα που ο παναθηναικος εχει καποια προβληματα να την παει αλλου την δουλεια…:?

ok!!:):stuck_out_tongue:

εντιτ:οι μοντς ας διαγραψουν το παραπανω διπλο μου ποστ αν μπορουν

Εγώ γενικά δεν έχω αμφιβολία πως τα δέχθηκε στο Καραϊσκάκη. Καταρχάς δε θα με εξέπληττε αν τα είχε στο οποιοδήποτε ελληνικό γήπεδο. Απλά ήταν βλακεία του που δεν έπεσε κάτω να γραφτεί και στο φύλλο αγώνος κι όχι να έχουμε τις καραγκιόζικες αυτές “δίκες”

Πιστέυω οτι αν το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ δεν γινόταν στο ΟΑΚΑ αλλά στην Λεωφόρο η Ριζούπολη θα ήταν ένα απλό φιλικό παιχνίδι (λουλούδια and stuff).Νταξ πόσο ουγκ πρέπει να είσαι να ρίχνεις με αεροβόλο.Ξαναλέω, αν γινόταν τώρα Λεωφόρο θα είχαμε κόκκινα θύματα 100%. Το ΟΑΚΑ ευτυχώς είναι γήπεδο για φιλάθλους “αδερφούλες” και δε θα γίνει τίποτα.Έχει και τάφρο και δε μπορούν να μπούνε μέσα…
Α ρε.Το ξανασκέφτηκα.ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!Καλή ιδέα.Τέσπα, πόσο μα πόσο μαλάκες είναι οι Έλληνες οπαδοί.

που στο τελος αυτες οι “δικες” δεν θα εχουν κανενα αποτελεσμα…

αφου δεν εχουν κανενα νοημα απο την αρχη…

ερωτηση:οι δικη για το θεμα με το αεροβολο γινεται σε αθλητικο δικαστηριο ή σε ποινικο?