Χμμμ, το “ωραία” είναι υποκειμενικό :Ρ …
είναι ιδιαίτερα πάντως
blueszlick εχω μια ερωτηση ακομα:p
1.Το crybaby ποιος το χιπησε και πως? (=θελω και γω:p)
2.κ ακομα περι space echo λες θα καταφερει ν ανταποκριθει σαν γενικοτερο delay ή ειναι μονο για ειδικες καταστασεις?
-
το εβαψε o Αγγελος που βαφει τα jam pedals
http://www.jampedals.com/index.php?mact=Album,m3,default,1&m3albumid=27&m3returnid=35&page=35&hl=en_GB
Alucard την έχεις σαφώς μεγαλύτερη. Tremolo είναι; Εμένα μια ταπεινή C Blues Harp της Hohner.
Υ.Γ.: η φωτογραφία είναι κινητού γι’ αυτό είναι τόσο χάλια.
8O 8O 8O Like! αυτο το όργανο φίλε με τον θεο πάνω το λάτρεψα!
Όντως, τα 'σπασε η Tele…
πολυ πετυχημενη η σταμπα bluezlick
Thanks guyz 8)
Καινούριο απόκτημα; Mε γειά!
Βρε αθεόφοβε σε tele πάνω την φάτσα του Ηendrix έβαλες;
Άντε και με του Danny Gatton σε SG! :lol:
δυο χρονια την εχω
ναι γιατι τι πειραζει?
:lol: Από την άποψη πως ο ήχος της παραπέμπει αλλού! Αλλά δεν έχει σημασία, δική σου κιθάρα είναι μπορείς να βάλεις πάνω ό,τι φωτο θέλεις στην τελική.
Άλλα είναι τα εγκλήματα: Προσπαθώ να αποτρέψω φίλο -και ελπίζω να τα έχω καταφέρει :roll:- από το να σκάψει Les Paul για να της βάλει Floyd Rose!!! :-#:thumbdown:
Χαχα δεν ειμαι σιγουρος. Ειμαι ασχετος. Απο πισω λεει C Weekender αρα υποθετω τετοια ειναι.
Ωραια και η δικη σου Παιζεις καιρο?
P.S: Εχω αρχισει να ψιλοβγαζω μονος μου το The Wizard των Sabbath. Υπαρχουν τιποτα sites με τα αντιστοιχα των tablatures για φυσαρμονικες? :?
αμα ακουσεις πως την παιζω τοτε θα δεις γαι τον ηχο…:lol:
οσο αφορα τον φιλο σου τον προλαβε ο Neil Schon
Nαι, την έχω ξαναδεί του Schon. Έχω την εντύπωση όμως πως τουλάχιστον αυτή είναι custom, φτιαγμένη έτσι από την αρχή ειδικά για τον Schon, δεν είναι “σφαγμένη”.
Σ ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως με φυσαρμόνικα άρχισα πολύ πρόσφατα να ασχολούμαι. Site με tabs για φυσαρμόνικα υπάρχει το harptabs.com αλλά μου βγάζει ειδοποίηση ο firefox ότι έχει malware. Επειδή το πρόλαβα καθαρό, προφανώς αυτό οφείλεται σε 3rd party υλικό (πιθανόν κάποιες φωτογραφίες διαφημίσεων ή κάτι σχετικό). Ωστόσο αυτό δε λέει τίποτα, συνήθως πλέον εκεί για να είμαι ήσυχος συνδέομαι από ubuntu και όχι windows. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας το δώσει.
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΔΑ!!! 8)
Λίγο άσχετο αλλά μια και το αναφέρω παραπάνω, το βάζω εδώ για να μην κολλήσετε τπτ και με κράζετε μετά (και όχι άδικα). Mπαίνοντας από windows στο harptabs.com το AVAST χτυπάει συνέχεια για trojan το οποίο και μπλοκάρει.