Φωτογραφιες οργανων

o!tnx

Ναι κι εμενα που δοκιμασα μου εβγαλε notification. Μολις φτιαξω ενα προβληματακι που μου βγαζουν τα ubuntu με το δικτυο και δε μ’αφηνουν να συνδεθω θα μπω να το τσεκαρω απο εκει.
Thanks παντως :slight_smile:

:bow:
_____

Τπτ. Υπάρχει και αυτό http://www.harptab.com/ αλλά νόμιζω ότι δεν έχει την ποικιλία που έχει το άλλο. Το valse της αμελί π.χ. δεν το χω βρει σε αυτό. Από την άλλη τουλάχιστον είναι καθαρό.

bump.

:oops::oops:

να και το δικο μου

Εχουμε ιδιο ενισχυτη

Kαι εγω εχω ακριβως τον ιδιο!!!Για κιθαρα…8)

Βασικα μουφα ειναι!!!Δεν βλεπω την ωρα να τον αλλαξω!!!

Me 2.

[quote="

Βασικα μουφα ειναι!!!Δεν βλεπω την ωρα να τον αλλαξω!!!

[/quote]

και γω το ιδιο.Μεγαλη μουφα

ενταξει δεν με ενοχλει ακομη
για να παιζω σιγα μεσα στην πολυκατοικεια εκει που σπουδαζω τον εχω…
δεν τον εχω τσιτωσει ποτε να δω τι παιζει

Μια απ’ τα ίδια κ εγώ.8)

what the hell is going on!!!
ti einai ola ayta re file…aisthanomaste ftwxoulides

Kαλα αμα βαλω ΟΛΑ τα οργανα που εχουμε στο σπιτι (ο πατερας μου ειναι μουσικος…) θελω μια σελιδα μονο για τις φωτο μου. Τα δικα μου ειναι μονο το μπασακι μου, τα ντραμς και η φυσαρμονικα =]

Εσυ (@ iron_man) το γαμησες και ψοφησε ρε :stuck_out_tongue:

οχι ρε παιδια αυτα ειναι μονο δικα μου αν και εχει πουληθει ενα απο αυτα και εχουν προστεθει 2 ακομα…ε τουσ ενισχυτες βαριομουν να τουσ τραβηξω:p αλλη φορα…!!αμα τα εβαζα ολα θα ταν και ενα ακορντεον του πατερα μου και μια μελοντικα:D

ναι ρε συ δεν ειπα οτι δεν ειναι δικα σου. Sorry αν βγηκε ετσι. Απλα ανεφερα οτι και εγω στο σπιτι εχω πολλα οργανα. Απλα δεν ειναι δικα μου :p.

Tο δευτερο το μπασακι τι ειναι?

η ηλεκτροακουστικη :slight_smile:

και η ηλεκτρικη :slight_smile:

το δευτερο ειναι warwick οχι το μαυρο το αλλο.τωρα εχω 2 τετοια στη κατοχη παρα πολυ καλα μπασα αξιζουν τα χρηματα παρα πολυ:)

E, πώς θα γίνει να μου χαρίσεις την Explorer?