μάντεψε …
χούμορ .
μάντεψε …
χούμορ .
Nαι τα warwick ειναι ακριβα αλλα ειναι πολυ καλα. Το ψηνω για το επομενο μου μπασο να διαλεξω warwick ή cort.
Πρέπει να είναι τρελό μωρό…
High Def
το κουκλί μου…<3
Ντάξει μια χαρα είναι με βολεύει παρα πολύ για συγκέκριμενα πραγματάκια.Αν καταλάβεις ολα τα εφφέ ακριβώς εισαι θεός.εγώ χρησιμοποιώ μετρημένα 2-3.Αλλα τα 2-3 αμα ηταν πεταλάκια θα κοστιζαν παραπάνω από όλη τη πεταλιέρα.οπότε βολεύεσαι με αυτό είναι ότι πρέπει αλλα θέλει πολύ ψάξιμο!!
Ο ενισχυτής είναι Marshall Model 8240 Valvestare S 80 λαμπάτος.Τα καθαρά του είναι μαγεία έχει ένα βάθος που θυμίζει studiakη ηχογράφηση.Όλη αυτή η ζεστασιά της λάμπας και κάτι παραπάνω.:roll:
ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω αυτοκόλλητα βινυλίου να κολλήσω στο μπασάκι μου? βαρέθηκα την μαυρίλα πάνω του…
αν γίνεται να μου στείλει pm με κάποιο link από κανένα μαγαζί.
για τους μπασίστες της παρέας…
είδα αυτό τις προάλλες λέει?http://www.youtube.com/watch?v=Lw3N_S92Wa0
δεν παίζω μπάσο, απλά μου κίνησε την περιέργεια…
Βασικά, ο Valvestate είναι υβριδικός, η προενίσχυση δίνεται από μια 12ΑΧ7 και η ενίσχυση από τρανζίστορ. Κι εγώ έχω τον Valvestate VS102R 2x12. Αν ακούσεις έναν εξ ολοκλήρου λαμπάτο, τότε θα δείς τη ζεστασιά της λάμπας :Ρ …
Πολύ καλό ενισχυτάκι nonetheless, ειδικά για Thrash και NWOBHM ήχους. Για σύγχρονο metal πάντως δεν είναι κι ότι καλύτερο.
Εεε είπαμε να του βάλουμε και λίγη σάλτα:p
Εμείς δεν θέλουμε νέο μέταλ ! Μόνο Thrash και NWOBHM όπως μεγαλώσαμε!:D:D
Μιάς κ πιάσαμε τα λαμπάτα θέματα, πρόσφατα στην κατοχή του κιθαρίστα της μπάντας που παίζω ήρθε αυτό το λαμπάτο πεταλάκι.
Ειδίκος κ πολύ ψαγμένος πάνω στα πεταλάκια δεν είμαι για να κάνω εκτεταμένες αναλύσεις, αλλα σίγουρα μιλάμε για ένα πετάλι πανέμορφο και με απίστευτες δυνατότητες! Πάρτε μια γεύση…
Δν ξερω παντως εμενα δεν μου λεει κατι ενα τετοιο μπασο.Αχρειαστο.
νομίζω ότι αν φτάσεις στο σημείο να παίζεις καλα σε άταστο μπάσο μπορείς να πάρεις απλά ένα 6χορδο άταστο καί να κάνεις την δουλειά σου χωρίς το Ασουλα:p
Πες μου ότι αυτός είναι ο μοναδικός σου ενισχυτής και πως χαντακώνεις τη Gibson μαζί του να πέσω σε κατάθλιψη 8O …
χαχαχααχ…τη βαζω και σε marshall 30αρι
Της προκοπής ελπίζω, γιατί αν είναι κανένας MG, κλαφ’ τα :Ρ …
Edit: ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ PIC
Outs!!! που την δικαίωσες ρε φίλε;;;