8O Πλάκα κάνεις… Εδώ κοντεύω να αρχίσω να κλαίω εγώ κι ας μην είναι δική μου… Πώς το έκανες αυτό; Και αν στο έκανε άλλος γιατί δεν έσπασες την υπόλοιπη κιθάρα πάνω του;
πόνεσε η ψυχή μου!!!
ποναω π την βλεπω (
τζαμπα χαλαει τα νιατα της με αυτον τον ενισχυτη:lol:
μέχρι και εγώ πόνεσα…
τελικά δε μας είπε ο φίλος τι συνέβει με την σπασμένη κιθάρα!!!
8O Καλά σταύρωσες κιθάρα του χιλιάρικου με ενισχυτή των 80 ευρώ; :?
Edit: Τώρα είδα ότι έχεις κι άλλο ενισχυτή. Οκ νομίζω πως ό,τι και νά 'ναι είναι καλύτερος από τον fender.
Γιατί να σκάσεις λεφτά για λαμπάτο ενισχυτή σπίτι γιά να σε ακούνε οι γάτες:p? Εκτός αν είσαι καιρό μουσικός τότε δικαιολογείται.Καλύτερα να ακούς τι ήχο βγάζεις παρά να νομίζεις ότι παίζεις παπάδες με έναν σουπερ ενισχυτή κατ εμέ.
Η σπασμένη κιθάρα ήταν αστειάκι
Να το μπάσο μου
Είσαι χαζούλι τελικά…
Δε διαφωνώ απλά όταν έχεις κιθάρα του χιλιάρικου σημαίνει πως για κάποιους λόγους θες κάτι που βγάζει καλό ήχο. Στην ηλεκτρική ο ενισχυτής είναι πάνω από το μισό ήχο, οπότε το να δώσεις 1000 ευρώ για κιθάρα και 80 ευρώ για ενισχυτή απλά δεν κολλάει. Θα έδενε πολύ καλύτερα π.χ. να πάρεις μια κιθάρα των 500 ευρώ πχ κι έναν ενισχυτή των 300 - 350. Γι αυτό το σχολιάζω, όχι για κάνα άλλο λόγο.
Καί πάλι αν πας συχνά σε στουντιο για πρόβα καί κάνεις κάποια Live ένας 15-30ρης μόνο για μελέτη κάνει τη δουλειά του.
εκλαψα ρε αδερφε…:(
Χρόνια πολλά σε όλους.
Και αφού έγινα ένας guru στα έγχορδα(:lol:#-o) είπα να περάσω στα πνευστά πληκτροφόρα:
Ωραιος! Με γειες.
Πως το λενε αυτο?
Thanks. Εγώ μελόντικα ζήτησα αλλά εκεί που το πήρα μου είπαν ότι λέγεται πιάνικα επειδή είναι σα μικρό πιανάκι. Τελικά νομίζω και τα 2 σωστά είναι.
Βασικα εχω μια μελοντικα αλλα δεν μοιαζει με αυτο.
Αυτή είναι η student 32 (S32) της Hohner, η “κανονική” της 32άρα (ΗΜ32) έχει πολύ πιο πλούσιο ήχο. Αλλά και υπερδιπλάσια τιμή, ο Νάκας είχε 108? την ΗΜ32 και γύρω στα 46? την S32.
Μορ ίνφο εδώ
Όντως είχε και πιο ακριβές αλλά μια και δεν είχα ιδέα από πληκτροφόρα και είχα και περιορισμένο budget είπα να πάρω αυτή που έχει και αξιοπρεπή έκταση να δω αν θα μπορώ να παίξω τίποτα, αν θα μου αρέσει τελικά κλπ. Παραδόξως έβγαλα σχετικά γρήγορα 2 κομμάτια από παρτιτούρα (το comptine d un autre ete και το valse d’ amelie), αλλάζοντας την τονικότητα των κομματιών όμως για να χωρέσει στις 2 και κάτι οκτάβες του οργάνου (και παραβλέποντας το κλειδί του φα ).