Όχι.
Ontopic: Μου αρέσει το κάψιμο στο μάνατζερ.
Όχι.
Ontopic: Μου αρέσει το κάψιμο στο μάνατζερ.
Που βρήκα το νέο dvd των ΗΙΜ!:vibrate: :vibrate:
Αυτό μηπως πήγαινε στο μου τη σπάει? :-k
Οτόπικ: Ο καιρός χθες το βράδυ. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!!!
Ναι,ωραιο το μπουρινι χθες…Εβγαλε και μια δροσά μετά αλλο πράγμα…
ναι ειδικα η μπιχλα μετα ηταν ολα τα λεφτα!εγιναν τα αμαξια…
Καλά, το δικό μου εκτός από τη μπίχλα της βροχής είχε και μπόνους κουτσουλιές σε όλο το καπό το πρωί.
Όχι βέβαια…[-X
Το Octoberfest στην Αγία Παρασκευή. Μόλις γύρισα από 'κει και το μαγαζί τα έσπαγε… Δεν ξέρεις τι μπύρα να πρωτοδιαλέξεις… Τελικά πήρα μια πολύ μπόμπα αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Να πάτε por supuesto (που λένε και οι Ισπανοί:p).
αχ ωραια η βροχη…:roll:
Ωραίο είναι. Δεν έχω κάτσει βέβαια ποτέ σοβαρά εκεί.
Επίσης λίγα μέτρα πιο πάνω το Beer Academy κλασσικά τα σπάει. Των Βριλησσίων βέβαια είναι καλύτερο αλλά η πρώτη φορά ήταν εκεί. Επίσης ήταν η πρώτη φορά που πληρώσαμε 5 άτομα λογαριασμό 135 ευρώ :?
To είπες στον Τσιαμτσίκα?
η βροχη ειναι ωραια μονο οταν πεφτει σε μικρη ποσοτητα και με στυλ πανω στο κεφαλι σου. Ναι ναι.
Τωρα αν εισαι με τα καταλληλα ατομα, και ο μεγας κατακλυσμος να πεφτει ομορφος ειναι.
ον τοπικ
μου αρεσει το αβαταρ της wretch. Ο Κερμιτ ο βατραχος, παιδικος ηρωας. Σεσαμι στρητ και τα ρεστα. Αναμνησεις. Wretch σαγαπω.
Που πήραμε δύο μέρες κατάληψη, παρα την απεργοσπαστική στάση ΚΝΕ, ΔΑΠΑΣΠ!!!
¶ντε για την ανατροπή του νόμου-εκτρώματος και για το σπάσιμο των πρυτανικών εκλογών!!!
Ρε για μεγαλύτερους είναι και φυσιολογικό γιατί παίρνουν και πολλά αλλά εκεί δώσαμε 7 ευρώ για κάθε μπύρα
7 ευρώ η μπύρα! Τον κώλο σας πιάσανε. 8O
Octomberfest, Αγ.Παρασκεύη?? Που είναι αυτο?
Είχε πολλά είδη αλλά όλες ήταν πανάκριβες. Αυτές που πήραμε κατα μέσο όρο έκαναν 7 ευρω, πήραμε και με 9. Αυτό έγινε πριν κάτι μήνες βεβαια…
Προς τον από πάνω: Απ΄την πλατεία Αγίας Παρασκεύης παίρνεις τον δρόμο κάθετο στην Μεσογείων απ΄την πλευρά της εκκλησίας και τον ανεβαίνεις. Κάπου προς τα πάνω είναι, και το beer academy κανα χιλιόμετρο πιο πάνω απ΄το octoberfest
Τα φασολια :roll:
που μετά από καιρό θα κατέβω κέντρο αθήνας…
και θα αγοράσω καινούργια all star
[B][SIZE=“7”]
School’s out for summer
School’s out forever
School’s been blown to pieces
No more pencils
No more books
No more teacher’s dirty looks
Well we got no class
And we got no principles[/SIZE][/B]
:!: :!: :!: :vibrate: :vibrate: :vibrate: \:D/ :band: