…που θα χτυπησω το πρωτο μου ταττου συντομως.8)
για που λες?
Η σημερινή φάση, τέλεια!
Δεξι ωμο.8)
Το επομενο αριστερη ωμοπλατη.
Σημερα πρωτο μπανιο,πρωτο μοχιτο,πρωτο καρπουζι.Χαα.Τα σπασαμε.
Xαιρομαι για σενα αγαπη! :oops:
Γαμωτογαμωτογαμωτογαμωτογαμωτογαμωτογαμωτογαμωτο ΖΗΛΕΥΩ!!!
τι κακός ανθρωπος ρε…
και εγώ τα ίδια, μόνο που δεν το έριξα στο αλκοόλ αλλά στις ρακέτες αυτή τη φορά… Έχω παίξει τόσες πολλές ώρες ρακέτες σήμερα, που αν οδηγήσω αυτή τη στιγμή αντί να αλλάζω ταχύτητες με το δεξί, θα χτυπάω το λεβιέ με drive!
Δεν ειχαμε ρακετες ρε και το κωλομπιτσομπαρο δεν ειχε ουτε φιλε.Αρα εμεις το ριξαμε στο λιωσιμο :lol:
το bold δεν το κατάλαβα…:-s
θα τον χτυπάω λες και είναι το μπαλάκι από τις ρακέτες… Από ένα σημείο και μετά παίζαμε τελείως μηχανικά και έτσι αυτή τη στιγμή το χέρι μου, την κάνει αυτόματα αυτή την κίνηση. Αντανακλαστικά…
ναι αυτο το καταλαβα, οτι κατι θα χτυπας, το λεβιε και το ντράιβ δεν καταλαβα:?
είμαι κουρασμένος και κάνω κάκιστα και αποτυχημένα αστεία… Μη μου το χτυπάς
(Βασικά, όπως λέει και ο Πετρέλης, “Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω!!”. Το drive είναι ένα από τα βασικά χτυπήματα στο τένις και είναι όταν η μπάλα σου έρχεται από τη μεριά που είναι το καλό σου χέρι και είναι από τα πιο βασικά χτυπήματα στο τένις… Το ξέρω πως είναι αποτυχημένο το αστείο μου, αλλά αν με βάλεις να το εξηγήσω άλλη μία φορά, από τη ντροπή δε θα κάνω ξανά αστείο για πολύ καιρό! )
Δεν ηταν αποτυχημενο ρε,εδω αυτη δεν ηξερε τι ειναι το στραπον.
:lol: :lol: επικη συνομιλια εκεινη
φενια, ντραηβ ειναι με παλαμη και ρεβερ με την αναποδη της παλαμης, για να σου δωσω να καταλαβεις. Αμα εισαι δεξιοχειρας πχ, και σου ρθει η μπαλα στα δεξια, θα απλωσεις το δεξι σου χερι και θα κανεις ντραηβ. Ρεβερ ειναι οταν θα ερθει στα αριστερα σου και θα αναγκαστεις να γυρισεις τη ρακετα απο την αλλη πλευρα.
χρμφ. mmoxi/.
Η φίλη της γειτόνισας!
Η μουσικη, οι Metallica -γενικα-, ο James Hetfield, o Kirk Hammett, o Slash, o Rachel Bolan, o μπασσιστας των Cinder Road, oi GnR, oi Skids, το παγωτο, η Αμερικη, η Φινλανδια, η Αγγλια, το ποδοσφαιρο,τα πρωταθληματα (οταν τα παιρνει ο Θρυλος), ο υπνος, το σινεμά…
TO BE CONTINUED…
μου αρέσουν οι γυναίκες που βλέπουν μπάλα και είναι και ο Ολυμπιακός!!! Τελικά ξέρω που κάνω το πρώτο welcome post!!! :lol: