Μου αρέσει

που αλλοι δουλευουν,αλλοι ειχαν σχολειο,αλλοι τρεξιματα…και γω ξυπνησα πριν λιγο…

και αλλοι πανεπιστημιο, μην μας ξεχνας εμας

συμπεριλαμβανεται στα τρε3ιματα…χεχε

που βρηκα γυαλια ιδια με του θεου χετφιλντ

που άλλη μια σκατομέρα στη δουλειά σχεδόν τελείωσε…

Σε ποιο κεντρο?:p:D

Εμπατη North

Μου αρέσει που όσο περνάει ο καιρός και τα χρόνια, διαπιστώνω πως διαρκώς ενισχύεται μέσα μου το όμορφο εκείνο αίσθημα της περιφρόνησης. Περιφρόνηση για όλους εκείνους και εκείνες που κάθε δυνατό τρόπο κοιτάνε να σε μειώσουν, ή να σε χαλάσουν. Περιφρόνηση για εκείνους που αντλούν δύναμη σε βάρος άλλου, αναπληρώνοντας έτσι τη δική τους αδυναμία. Αυτή είναι η “δύναμη σας”. Οι ίδιοι που θα κοιτάξουν να σε γλύψουν και θα σκύψουν το κεφάλι αν δουν οτι τους συμφέρει. Τέτοια δύναμη εμένα να μου λείπει. Προτιμώ να αντλώ απο τον εαυτό μου.

Δε χρειάζεται να κάνουμε πραγματικότητα το πανέμορφο ρητό του Μπρεχτ: γλίτωσα απ’ τα λιοντάρια και με φάγαν οι κοριοί.

Who gives a shit about insects anyway?

ΥΓ - Το επόμενο ποστ ας μην ασχολείται πάλι μαζί μου. Ευχαριστώ. :slight_smile:

fixed

Δε πα να ναι και insex. Η ουσία είναι αυτό που είπα. :wink:

Δε διαφωνώ, αυτό ακριβώς έλεγε και κάποιος άλλος που του την έλεγαν για τον τρόπο που γράφει.
Αλλά τι λέω τώρα. Τον έκαψαν το χασίς και οι χημείες αυτόν.

Να πρόσεχε. Το πολύ το χασισάκι γ@μάει το μυαλουδάκι.

Μου αρέσει να παρασύρω μοδερέιτορς στο να κάνουν οφφ-τόπικ ποστς

Μου αρέσει που μου το θύμισες. Γι’ αυτό και τα πάνω ποστ θα διαγραφούν. :slight_smile:

Μου αρέσουν οι mods, ιδίως όταν κάνουν Vulgar Display of Moderating Power.
Κοινώς, όταν σβήνουν αβέρτα και χωρίς λόγο. Ίσως για να το παίξουν λίγο κουλ.

ΥΓ στο ΥΓ: στην έφερα, μπορεί και να ασχολείται!

Τον λόγο μου τον έδωσες ο ίδιος: OFF TOPIC. :):slight_smile:

υγ - εμείς φταίμε που είμαστε άνετοι μαζί σας και αφήνουμε τα σπαμ…

μου αρέσει που πρόλαβα και αποθήκευσα τα σβησμένα ποστς…:bleh:

Μου αρέσει να μου θυμίζετε πως είμαι μοντ, ειδικά στο off topic, εκεί μάλιστα που έχω χαλαρώσει πλήρως… Το οτι επιβαρύνετε τον εαυτό σας βέβαια δε το καταλαβαίνετε, αλλά δε πειράζει. 8)

Δεν απαντώ. Θα καθαρίσει ο κλώνος μου… 8)

Επίσης, μου αρέσει η σύνθεση που έχω φτιάξει στο φότοσοπ, αλλά μου τη σπάει που δε θα την τελειώσω σήμερα… :frowning:

μου αρεσει που θα παω για μπαλιδι αυριο βραδυ!
και μετα εννοειται σουβλακια